canım bugün hsg çektirdim salı günü muyenem ve tahlillerim olmuştu bugünde hepsi beraber toplu olarak 800 bin hesap çıktı ama ben özel hastanede yaptırdım özel sigortalı olduğum için ücret ödemiyorum....
dvlette nasıl bilmiyorum.
acı konusuna gelince ansestezi yaptılar hiçbirşey hissetmedim..uyndığımda ayrı bir odada ydım..röntgen çekilen yerde oluyo uzun masaya yatırıyolar bacaklar için ayrı jinekolog masasındaki başlıklardan takıyorlar başında doktor olarak anetezi doktoru kadın doğum doktoru[kendi doktorum]birde radyoloji doktoru vardı sonrasıda uyutulduğum için bilmiyorum yaklaşık 1 saat sürmüş şuandada hafif bir kanama var yok denecek kadar az.
antibiyotik veriyo onu kullunmaya başladım...bildikleri bu kadar tatlım...
Merhaba arkadaşlar.ben 38 yaşına girdim.12yaşında bir oğlum var.Geçen yıl bir hamilelik daha yaşadım ama 7 haftalıkken kalp atışlarını alamadık.Kürtaj oldum.geçen yıl bir ay serofen kulllandım kistim oldu bıraktım.daha sonra doktorumu değişirdim bu ay klomene başladım .9 Mart ta adet oldum.Adetimin 3. günü başlayarak klomeni 1 er kullandım.Adetimin 9. günü hsg çekildim.Tüplerde sorun çıkmadı.10.gün çatlatma iğnesi vuruldu.3 yumurtamın 3 üde çatlamıştı.6 nisanda adetimin 29. günü idrar testi yaptım negatif çıktı.Size şunu sormak istiyorum.Klomen adet gecikmesi yapıyor mu?15. günden itiberende crinone adında bir vajinal jel kullanmaya başladım.Birde prolaktinim 35 çıktı diye dostinex kullanıyorum.Kan hapı ve folikaisdi saymıyorum bile.S.zce test doğrumudur.Klomen adet gecikmesi yaparmı.Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yazsın.LÜTFEN.şimdiden teşekkür ederim.ALLAH hepimize en yakın zamanda bebişlerimizin olmasını kısmet eder inşallah.Rabbim yardımcımız olsun.
Herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı günler... NASİP sana da merhaba. Klomen adette gecikme yapabiliyor. Bende yapmıştı yani. Ama ben şuna takıldım. Hem bir tane yavrun var hem de hsg ye mi gerek gördü doktorun. Benim de kafama takılıyordu bu hsg olayı. Ama doktorum gerek görmediğine göre vardır bir bildiği diye düşünmüştüm açıkçası. benim de bir oğlum var 10 yaşında. Hatta son gittiğimde dr hayret etmişti daha önce hamilelik yaşamışsın şimdi niye olmuyor diye. Ne bileyim ben yaaaaaaa. Olmuyor iştee:1no2: Galiba ben doktorumu değiştirmeliyim:bbo:
nazanım cnm benim çok üzüldüm yaa bende cerotun dedigi gibi yine bir yandan ümitliydim bir yandanda korkuyordum konduramamıştım sanırım...inan çok üzüldüm... kızlar ben nazar degdigine inanıyorum bir çok arkadaşımız gebe kaldı burada sonrada düşük lütfen tebrik ederken nazar degmesin diyerek maşallah demeyi unutmayın deseniz bir şey eksilmez emin olun ben bu arkadaşlarıma nazar degdigini düşünüyorum hala yani bir kaç kişinin birden arka arkaya böyle olması tesadüf degil dir dimi...beni bu düşüncemden dolayı yargılayacaksanız yine kabulum ama ben maalesef dikkat ettim ve haklı oldugumu gördüm bunu dile getiremesekte benden başka aynı şekilde düşünen arkadaşlarım var...ben eskisi gibi bazı şeyleri içimde tutup susamıyorum susma yerine söylemek bazı şeyleri degiştrebilirim ümidiyle yazmak istedim..umarım kimse bu yazımı yanlış anlamaz..
nazanım cnm benim çok üzüldüm yaa bende cerotun dedigi gibi yine bir yandan ümitliydim bir yandanda korkuyordum konduramamıştım sanırım...inan çok üzüldüm... kızlar ben nazar degdigine inanıyorum bir çok arkadaşımız gebe kaldı burada sonrada düşük lütfen tebrik ederken nazar degmesin diyerek maşallah demeyi unutmayın deseniz bir şey eksilmez emin olun ben bu arkadaşlarıma nazar degdigini düşünüyorum hala yani bir kaç kişinin birden arka arkaya böyle olması tesadüf degil dir dimi...beni bu düşüncemden dolayı yargılayacaksanız yine kabulum ama ben maalesef dikkat ettim ve haklı oldugumu gördüm bunu dile getiremesekte benden başka aynı şekilde düşünen arkadaşlarım var...ben eskisi gibi bazı şeyleri içimde tutup susamıyorum susma yerine söylemek bazı şeyleri degiştrebilirim ümidiyle yazmak istedim..umarım kimse bu yazımı yanlış anlamaz..
mavidenizim canım sana yürekten katılıyorum, neden yanlış anlaşılsın ki.nazarın gerçek olduğunu bilim bile kanıtladı yani.negatif enerji negatifi doğuruyor..ancak bir noktada sana katılmıyorum..inan bana iş sözde değil özde...yani birisi diliyle maaşallah dese de, nefis bu... yürekten demezse yine aynı anlatabildim dimi canım..
öncelikle bütün HAMİŞLERE MAŞALLAH..
arkadaşlar nazar değmesi, bildiğim kadarıyla
(okuldaki bi hocamızın araştırmalarından) insanların göz bebeklerinden ve parmak
uçlarından yayılan bir enerjiyle ilgili. yani büyük ihtimalle
fiziksel olarak aynı ortamda bulunmamız gerekiyor.
yine de biz Maşallah demeyi unutmayalım, hamişlerimizde
Fatiha Suresi,
Ayetü'l-Kürsî,
Felâk Suresi,
Nâs Suresi,
kız maviii nerdesin yahuuu. İyice terk-i diyar eğlediniz şekerim.. senağlama
Allah nazarlardan korusun seni tüm hamişleri ve hamiş kalmak isteyenleri.. Tü tü tü maşallahHepimiz bomba gibiyiz inşallah. hihoyyyt
Valla benim nazar, muska adak ve benzer şeylerle hiç aram yoktu. ama şu anda düşük yapmayayım diye yazdırılan bir muska taşıyorum. Şaka gibi. Annem ve halam ortak çalışarak nam-ı diğer deli kadriye diye bir kadına muska yazdırmışlar. İlk zaman karşılıklı bakıştık muskayla. Öyle ya yazan da pek akıllı sayılmazdı. Sonra ne zararı var selda sana dedim taktım. Duruyor hala. Gerçi muskadan sonra hamile kalamadım ama herşeyin iyi olacağına dair umut veriyor bana. Bu bile yeterli şu anda benim için.
Az önce bi arkadaşımın doğum yaptığı haberini aldım. Çok keyifliyim. Darısı senin başına dedi inşallah darısı hepimizin başına olur..
arkadaşlar benim adet tarihim 16 nisan da klomen ve glukophene kullanıyorum ama bu ay diğerlerinden farklı olarak kasıklarımda şişkinlik ve ve ani batmalar var özellikle hapşırırken dayanılmaz bi sancı oluyo daha önce hiç böyle hissetmemiştim günler geçmiyo bu konuda yorum yapabilecek birileri var mı adetimin geçmesine 9 gün var ve sabredemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?