Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canım geçmiş olsunn ohh gözünaydın kurtuldun hsgden:)ama neden o kadar çok uzun süre uykuda kaldınki:1ninca::1ninca:Bende anestezili oldum odaya girmem ve çıkmam 15dk.sürmüş eşim söyledi :sm_confused:

Merhaba arkadaşlar.ben 38 yaşına girdim.12yaşında bir oğlum var.Geçen yıl bir hamilelik daha yaşadım ama 7 haftalıkken kalp atışlarını alamadık.Kürtaj oldum.geçen yıl bir ay serofen kulllandım kistim oldu bıraktım.daha sonra doktorumu değişirdim bu ay klomene başladım .9 Mart ta adet oldum.Adetimin 3. günü başlayarak klomeni 1 er kullandım.Adetimin 9. günü hsg çekildim.Tüplerde sorun çıkmadı.10.gün çatlatma iğnesi vuruldu.3 yumurtamın 3 üde çatlamıştı.6 nisanda adetimin 29. günü idrar testi yaptım negatif çıktı.Size şunu sormak istiyorum.Klomen adet gecikmesi yapıyor mu?15. günden itiberende crinone adında bir vajinal jel kullanmaya başladım.Birde prolaktinim 35 çıktı diye dostinex kullanıyorum.Kan hapı ve folikaisdi saymıyorum bile.S.zce test doğrumudur.Klomen adet gecikmesi yaparmı.Bu konuda bilgisi olanlar lütfen yazsın.LÜTFEN.şimdiden teşekkür ederim.ALLAH hepimize en yakın zamanda bebişlerimizin olmasını kısmet eder inşallah.Rabbim yardımcımız olsun.

Herkese günaydın arkadaşlar, hayırlı günler... NASİP sana da merhaba. Klomen adette gecikme yapabiliyor. Bende yapmıştı yani. Ama ben şuna takıldım. Hem bir tane yavrun var hem de hsg ye mi gerek gördü doktorun. Benim de kafama takılıyordu bu hsg olayı. Ama doktorum gerek görmediğine göre vardır bir bildiği diye düşünmüştüm açıkçası. benim de bir oğlum var 10 yaşında. Hatta son gittiğimde dr hayret etmişti daha önce hamilelik yaşamışsın şimdi niye olmuyor diye. Ne bileyim ben yaaaaaaa. Olmuyor iştee:1no2: Galiba ben doktorumu değiştirmeliyim:bbo:

nazanım cnm benim çok üzüldüm yaa bende cerotun dedigi gibi yine bir yandan ümitliydim bir yandanda korkuyordum konduramamıştım sanırım...inan çok üzüldüm... kızlar ben nazar degdigine inanıyorum bir çok arkadaşımız gebe kaldı burada sonrada düşük lütfen tebrik ederken nazar degmesin diyerek maşallah demeyi unutmayın deseniz bir şey eksilmez emin olun ben bu arkadaşlarıma nazar degdigini düşünüyorum hala yani bir kaç kişinin birden arka arkaya böyle olması tesadüf degil dir dimi...beni bu düşüncemden dolayı yargılayacaksanız yine kabulum ama ben maalesef dikkat ettim ve haklı oldugumu gördüm bunu dile getiremesekte benden başka aynı şekilde düşünen arkadaşlarım var...ben eskisi gibi bazı şeyleri içimde tutup susamıyorum susma yerine söylemek bazı şeyleri degiştrebilirim ümidiyle yazmak istedim..umarım kimse bu yazımı yanlış anlamaz..

benimde 4 yaşında kızım var doktorum hsg çektirdinmi dedi.benimde aynen garibime gitti arakadaşım

CANIM HAKLI OLABİLİRSİN. BİLİYORUZKİ KİŞİLER İSTEMEDENDE OLSA NAZAR EDEBİLİYOR. KİMSE KÖTÜ NİYETLİ DEĞİL AMA NAZAR OLABİLİYOR İŞTE. BEBİŞİNİ KAYBEDEN ARKADAŞLARA ALLAH SABIR VERSİN. EN KISA ZAMANDA YENİDEN OLUR İNŞALLHA. HAMİLELERİMİZE DE MAŞALLAH DİYELİM. ALLAH ONLARI VE BEBİŞLERİNİ KORUSUN.

gunaydın arkadaşlar bugunde adet olmadım bakalım iğneden sonra 15. gunum.. sabırsızlıkla beklıyorummmmmmm bıraz kasımlarımda agrı var nedendır bılmıyorum..

cnm benımde bugun ıgneden sonra 11.gunum.bende de kasılmalar var saga sola donerken kasıklarımda batmalar oluyo.adet tarıhıne kac gun var

mavidenizim canım sana yürekten katılıyorum, neden yanlış anlaşılsın ki.nazarın gerçek olduğunu bilim bile kanıtladı yani.negatif enerji negatifi doğuruyor..ancak bir noktada sana katılmıyorum..inan bana iş sözde değil özde...yani birisi diliyle maaşallah dese de, nefis bu... yürekten demezse yine aynı anlatabildim dimi canım..

Son düzenleme:
nasip canım klomen adet gecikmesi yapıyor ama beraberinde reglinin 13 ya da 14. günü çatlatma iğnesi olursan (ben ovitrelle olmuştum) o zaman 28. günde mutlaka adet oluyorsun..ya da çatlatma iğnesinden 15-18 gün sonra mutlaka..
iğnenin amacı kistleşmeden yumurtaları çatlatıp rahime gönderebilmek...umarım yardımcı olabildim canım.....

BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM

07 NıSAN 2009 ıTıBARıYLE LıSTEMıZ

*************KLOMEN VEYA GONAPHENE ıLE HAMıŞ KALANLAR**************

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81:::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YıĞıDO17:::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
13.SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :hooray:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
15.BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
16.elifecan:::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :hooray:
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
20.beyz@::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.aabeyazmelek:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
22.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
23.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
24.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
25.sevil78::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
26.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.sebossk::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
28.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
29.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
31.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
32.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
33.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
34.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
36.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ
37.melankolia:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
38.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
39.yazgülüm::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
40.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
41.mavi deniz::::::::::::::::::::::::::::::::: AŞILAMA :hooray:
42.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
43.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :hooray:
44.mazbut:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
45.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
46.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
47.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:hooray:
48.esraie:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: iLAÇSIZ:hooray:
49.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN(+evicap eşi kullandı):hooray:
50.gulsah1985:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************

MART AYI LıSTESı

bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MART ?????????
Hayat70:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MART ?????????
sevval82::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MART ?????????
cangum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MART ?????????
simarik_gril:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
silam_buse:::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MART ?????????
Patricia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MART ?????????
deniz588:::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MART ?????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
safak_d::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 MART ?????????
nisan 13:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 MART ?????????
reyyan86::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
guleysa::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 MART ?????????
PRENSES47::::::::::::::::::::::::::::::::24 MART ?????????
RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::31 MART beklemede

NıSAN AYI LıSTESı

hülyaeyüp::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 NıSAN ?????????
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 NıSAN ?????????
karamelek-07::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NıSAN
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7 NiSAN
ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NiSAN
bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 NıSAN
bade22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 NiSAN
sinem26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 NiSAN
asli_ist:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NiSAN
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 NiSAN
sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 NiSAN
kelebekafyon1:::::::::::::::::::::::::::::::15 NiSAN
aymuel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 NıSAN
26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NıSAN
kanguru82::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NiSAN
leblebişekeri:::::::::::::::::::::::::::::::::16 NıSAN
SWEETBABY17:::::::::::::::::::::::::::17 NiSAN
esemos::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NiSAN
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NıSAN
Balsurat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 NiSAN
nilufer_3457::::::::::::::::::::::::::::::::::19 NiSAN
lotusan:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 NiSAN
nix:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 NıSAN
ebraar::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NıSAN
Ceylan (Kutahya):::::::::::::::::::::::::::22 NiSAN
osmaniye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 NıSAN
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 NiSAN
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NıSAN
nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NıSAN
zeytin1007:::::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NıSAN
seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NıSAN
ceylan83::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 NiSAN

MAYIS AYI LıSTESı

merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYIS
babylove:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::4 MAYIS

aymuel kusura bakma canım. Şimdi düzelttim tarihini.

öncelikle bütün HAMİŞLERE MAŞALLAH..
arkadaşlar nazar değmesi, bildiğim kadarıyla
(okuldaki bi hocamızın araştırmalarından) insanların göz bebeklerinden ve parmak
uçlarından yayılan bir enerjiyle ilgili. yani büyük ihtimalle
fiziksel olarak aynı ortamda bulunmamız gerekiyor.
yine de biz Maşallah demeyi unutmayalım, hamişlerimizde
Fatiha Suresi,
Ayetü'l-Kürsî,
Felâk Suresi,
Nâs Suresi,

kız maviii nerdesin yahuuu. İyice terk-i diyar eğlediniz şekerim.. senağlama
Allah nazarlardan korusun seni tüm hamişleri ve hamiş kalmak isteyenleri.. Tü tü tü maşallah Hepimiz bomba gibiyiz inşallah. hihoyyyt

Valla benim nazar, muska adak ve benzer şeylerle hiç aram yoktu. ama şu anda düşük yapmayayım diye yazdırılan bir muska taşıyorum. Şaka gibi. Annem ve halam ortak çalışarak nam-ı diğer deli kadriye diye bir kadına muska yazdırmışlar. İlk zaman karşılıklı bakıştık muskayla. Öyle ya yazan da pek akıllı sayılmazdı. Sonra ne zararı var selda sana dedim taktım. Duruyor hala. Gerçi muskadan sonra hamile kalamadım ama herşeyin iyi olacağına dair umut veriyor bana. Bu bile yeterli şu anda benim için.

Az önce bi arkadaşımın doğum yaptığı haberini aldım. Çok keyifliyim. Darısı senin başına dedi inşallah darısı hepimizin başına olur..

kızlar mrb bu ay ilk kez pregnly + klomen kullandım pregnly vuruldukdan 1 gün sonra bu güne kadar ilk kez yumurtlarken olan akıntı meydana geldi , acaba bu zamana kadar hiçmi yumurtlamadımki die bile düşündüm, şimdi sormak istediğim şey bu iğneden kaç gün sonra adet görülür 14 günmü

cnm sende haklıısn tabiiki yürekten demedikçe dilde söylemenin çokta anlamaı yok ama ben genel oılarak söylemiştim onu...yoksa bir çogu birbirini görmedi tanımıyor bile birbirlerini...

haklısın cnm herkesin kendisine dua okuması önemli sadece hamişlerin degil...fiziksel olduguna kesinlikle inanıyorum ama ben genel olarak anlattıgım şekilde olduguna da inanıyorum yani ben tamamen genelleme yaptım...sonuçta buraya herşeyi yazıyoruz biz yüzyüze bile görüşsek bu kadar açıık olamazdık..işte bu noktada burada herşeyi yazıyoruz..yani neyse daha fazla konu açmak niyetinde degilim..ben zaten aklıma geldi yeri gelmişken yazmak istedim benim gözlemlerim buydu yanii..

selda cnm benim ben nazara inanırım ...muska falan bende pek ilgilenmedim ama belki duanın gücüne inandıgımızdan olsa gerek fazla tepki göstermiyoruz.. onun pozitif bir etki yaptıgından eminim ben ..rabbim bebiş verdiginde sana hayırlısı ile kucagına almak nasip etsin cnm ...kız ben bana yazın diye söylemedim sen daha iyi bilirsin beni cerotta öyle genel olarak fazla isim vermiyorum ama az çok hatta benden daha iyi bilirsin sen gebe kalıp düşük yaşayanları tabii ki bazı tıbbi nedenler vardır ama işte ...neyse ya fazla dallanıp budaklanmasına gerek yok..ben okuyorum pek fazla yazamıyorum cnm ...ee artistim benim burnun nasıl oldu bakem..

kızlar slm iş yerinde sorunlar var patronumla limoniyiz yazılarınızı okuyup kapatıyorum neyse dua edin ne olur yarın bebişimin rahim içinde ve kalp atışını duyacakmışız inş. dr um söyledi inş. duyarız RABBıM hayırlısından isteyenlerinde kucagını doldursun inş. ne olur dua edin

arkadaşlar benim adet tarihim 16 nisan da klomen ve glukophene kullanıyorum ama bu ay diğerlerinden farklı olarak kasıklarımda şişkinlik ve ve ani batmalar var özellikle hapşırırken dayanılmaz bi sancı oluyo daha önce hiç böyle hissetmemiştim günler geçmiyo bu konuda yorum yapabilecek birileri var mı adetimin geçmesine 9 gün var ve sabredemiyorum

leblebişekeri canım bu sancılar hemen hemen hepimizde oldu. telaşlanacak birşey yok yani. hatta adetimize yakın hamilelik belirtisi yaşadık ve umutlandık. bu yüzden bunları sorun etme canım bence. Allah hayırlısını versin. sana da isteyen hepimize de....

Canım bu kasık ağrıları olabiliyorr.Çoğu zamanda yanıltıcı olabiliyor.Geçen ay benim aşılama olsuğum günden adet olana kadar her iki tarafta kasık sancıları yaşadım :)ama yinede umutlanmıyordum bu ağrılar :)kandırabiliyorr bazen.İnşalahh seninki bebek habercisidir..Sabretmeye çalış:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…