Kıslarrrrrrrrrrrrrrr hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)
ben gibi klomen kullanan varmı ya.adetin 5.günü başlayıp ve 10.gününe kadar alıcam.yazıları okuyunca cevap verin olurmu.benim moral sıfııır
selam kızlar siteye girmeyeli aylar oldu bu sitede aylarca umuduma umut eklenmişti yazılanlar paylaşılanlar ya da hamiş haberleri beni umutlandırmştı ama bir süre sonra umudumu kesip bu konudanda bebek düşüncesinde de uzaklaştım siteye girmedim,ilaçlar igneler işe yaramamıştı yumurta gelişmiyordu artık yaza aşılama yapmayı düşünüyordum ama rabbim öyle büyük ki dün hamile oldugumu ögrendim.bunu sizlerle paylaşmak istedim belki benim durumumda olanlar varsa umutlarını kaybetmesinler diye 2.5 yıl bekledim tedavi oldum ama sonuç yoktu 5 ay kadar önce doktora gitmekten vazgeçtim ve hayatıma döndüm nasip bu zamanaymış demekki.rabbim hepimizin hakkımızda hayırlı olanı yaşamamamızı nasip etsin
selam kızlar siteye girmeyeli aylar oldu bu sitede aylarca umuduma umut eklenmişti yazılanlar paylaşılanlar ya da hamiş haberleri beni umutlandırmştı ama bir süre sonra umudumu kesip bu konudanda bebek düşüncesinde de uzaklaştım siteye girmedim,ilaçlar igneler işe yaramamıştı yumurta gelişmiyordu artık yaza aşılama yapmayı düşünüyordum ama rabbim öyle büyük ki dün hamile oldugumu ögrendim.bunu sizlerle paylaşmak istedim belki benim durumumda olanlar varsa umutlarını kaybetmesinler diye 2.5 yıl bekledim tedavi oldum ama sonuç yoktu 5 ay kadar önce doktora gitmekten vazgeçtim ve hayatıma döndüm nasip bu zamanaymış demekki.rabbim hepimizin hakkımızda hayırlı olanı yaşamamamızı nasip etsin
Balsurat dua için ALLAH senden razı olsun:Saruboceq:.Hepimizin birlkte canı yürekten okuduğumuz duayı rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:.Hamile olan arkadaşlar hayırlısıyla kucaklarına sağ salim alsınlar inşallah.:teytey:
Allah saglıklı dogmasını nasip etsinbu güzel haberi bizimle paylaştıgın için çok teşekürler bizede umut oluyorsunuz
balsurat Allah razı olsun bacım duaların kabul olsun :Saruboceq:
BALSURAT Allahh kabul etsin duanı gülüm. Hepimizin duası bir. Senin kalbin de bal gibidir bundan iyice emin oldum. Rabbim biz aciz kullarını boş çevirmesin inşallah huzurundan.
Balsurat elİne aĞzına saĞlık. YÜrekten amİn dİyorum. Hepİmİz bu mutluluĞu tadarız İnŞallah.
canım bugün yeni girebildim nete ve şimdi görüp çok sevindim haberini....tebrik ederim..Allah kucağına alma tadını da yaşatsın sana arkadaşım..:teytey: bize de dua et lütfennn....bu ayda bir tutukluk vardı canım, açtın önümüzüü...:)))
balım AMİNNNN diyorum kocaman..eline, diline ve yüreğine sağlık.....
amiiiiiin canım ağzına sağlık.ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET YARABBİMMM
balcım ağzına sağllık canım çok güzel bi dua olmuş aminnn diyorum kocaman epimiz için bende
kızlar hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?