Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kıslarrrrrrrrrrrrrrr hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:)

canım bugün yeni girebildim nete ve şimdi görüp çok sevindim haberini....tebrik ederim..Allah kucağına alma tadını da yaşatsın sana arkadaşım..:teytey: bize de dua et lütfennn....bu ayda bir tutukluk vardı canım, açtın önümüzüü...:)))

balım AMİNNNN diyorum kocaman..eline, diline ve yüreğine sağlık.....

balcım ağzına sağllık canım çok güzel bi dua olmuş aminnn diyorum kocaman epimiz için bende

şimdi bende adet bozukluğu var.bi hap verdi 15ün sonra adetin gelir dedi.ama ben şunu anlamadım tam olarak hap bitincemi 15gün geçecek yoksa hapa başladım günle birlikteem, sayacaz

ben gibi klomen kullanan varmı ya.adetin 5.günü başlayıp ve 10.gününe kadar alıcam.yazıları okuyunca cevap verin olurmu.benim moral sıfııır

ben gibi klomen kullanan varmı ya.adetin 5.günü başlayıp ve 10.gününe kadar alıcam.yazıları okuyunca cevap verin olurmu.benim moral sıfııır

Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Ama ben senin moralinin niye sıfır olduğunu anlayamadım. Buradaki çoğu arkadaşımız bu sıkıntıları yaşıyor zaten. Hatta yıllarca yaşayanlar var aramızda. Mesela ben tam bir yıldan bu yana bebek istiyorum ama olmuyor.:bbo: Benim de adetlerim düzensizdi ve seninle aynı tedaviyi uyguladı doktorum. Adet olmam için verdiği ilacı bitirmeden adet olursam bırakmamı söylemişti. Son bir tane kaldığında da adet olmuştum. Yine senin gibi adetimin 5. günü klomene başladım 2x1 olarak. Adetimin 10. günü de yumurta takibi için gitmiştim. Bana kalırsa sen moralini sıfırın üzerine çıkar arkadaşım. Herşey çok güzel olacak inşallah. Allah gönlüne göre versin...a.s.

Allah saglıklı dogmasını nasip etsin bu güzel haberi bizimle paylaştıgın için çok teşekürler bizede umut oluyorsunuz

balsurat Allah razı olsun bacım duaların kabul olsun :Saruboceq:

Balsurat dua için ALLAH senden razı olsun:Saruboceq:.Hepimizin birlkte canı yürekten okuduğumuz duayı rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:.Hamile olan arkadaşlar hayırlısıyla kucaklarına sağ salim alsınlar inşallah.:teytey:

berknilay tebrikler canım,ne güzel baharın gelişiyle hamişler çoğalıyor :dance: her şeyin bi zamanı var, demekki senin zamanın gelmiş inşallah bizimkide yakındır:Saruboceq:
balsurat arkadaşım(dua müminin silahıdır) bu silahımızla bütün düşmanlarımızı (klomen,iğne,çatlatma,aşılama,) yeneceez inşallah AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben dr degişikligi yapıcam bu cumartesi avcılar hospıtılde faruk bey diye biri varmış ona gidicem
bu ay çok fazla ara kanamam oluyor iyice rahatsızlaştım addet görür gibi kanamam oluyor bide başka bir dr denemek istedim heycanlanıyorum şimdi yeni dr yeni umut
dr hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar

Arkadaşlar ben sabah 10 dan buyana adet sancısı gibi sancı çekiyorum.Sabah 1 damla kahve rengi bir akıntı olmuş çamaşırıma.Ama ondan sonrası yok,tertemizim.Ben şimdi ne yapayım?Ağrım var ağrı kesici içeyim mi?Adetimin 32.günü

Allah saglıklı dogmasını nasip etsin bu güzel haberi bizimle paylaştıgın için çok teşekürler bizede umut oluyorsunuz

balsurat Allah razı olsun bacım duaların kabul olsun :Saruboceq:

BALSURAT Allahh kabul etsin duanı gülüm. Hepimizin duası bir. Senin kalbin de bal gibidir bundan iyice emin oldum. Rabbim biz aciz kullarını boş çevirmesin inşallah huzurundan.

Balsurat elİne aĞzına saĞlık. YÜrekten amİn dİyorum. Hepİmİz bu mutluluĞu tadarız İnŞallah.

amiiiiiin canım ağzına sağlık.ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET YARABBİMMM

balcım ağzına sağllık canım çok güzel bi dua olmuş aminnn diyorum kocaman epimiz için bende

Allahım kabul etsin inşallahh dualarımızzıı:Saruboceq::Saruboceq: :asigim:

Hayırlı olsun arkadaşım...bize de hem umt hem moral oldun..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

bu arada BALSURAT tüm duaların için yürekten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:

sabah test yaptım ve çift çizgıyı gördum sonra dr gıttım kan tahlılıl bugun iğneden sonra 17. gunumdu yarında adet olmam gerekıyordu ve kan tahlılındede 144 çıktı....

kızlar hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrikler çok sevindim allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin darısı diger arkadaşlarımızın başına bende bugün dr gittim dopplere girdim kızım bana el salladı çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin

canım gözün aydın zaten beyinden çıkardığın an bebiş kendiliğinden geliyor rabbiminde izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…