Eyy rabbim senden tüm evlat hasreti çekenler adına ve kendi adıma istiyorum. O sınırsız tükenmeyen hazinenden bizlerede;Halim,selim,alim,hayalı,imanlı,edepli,ta kvalı,sana kul,habibine ümmet,üstadlarımıza talebe,islama ve kurana hizmet eden,senin yolunda eli yüzü.gönlü nurlu,çalışkan,her konuda başarılı ve becerikli hak yolda olan herşeyiyle rızanı kazanan,her yönüyle.....Hayırlarla dopdulu olan evlatlar nasib eyle tüm evladını kaybedenlere sabır ver ve evlatlarına cenneti a'la yı nasib et.
Amin AMinn Aminn
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.
EY Alemlerin rabbi olan yüce allahım
EY Kaninatın bir tek yaratıcısı olan yüce rabbim
EY yaradılmışların bir tek yaradanı
EY kimsesizlerin kimsesizlerin kimsesi EY bütün güzel isimleri kendinde bulunan şanı yüce Allahım sonsuz şükür ve sonsuz hamd sanadır....
Rabbim hertürlü sıkıntı ve mısibetten sana sığınırız.....Sen herşeyi hakkıyla bilen duyansın....Sana açılan ellerimizi kapından boş çevirme rabbim
Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v)yüzü suyu hürmetine ve silsileyi aliyyenin yüzü suyu hürmetine bu mübarek insanları araya vesile kılarak sadece senden diliyor ve sadece senden istiyoruz rabbim....Sen herşeye kadir olansın...Allahım bütün evlat hasreti çeken dostlara ve bana yardım eyle...Ol emrini bizlerede sun rabbim
Senden başka gidecek yerimiz senden başka sığınacak kimsemiz yoktur rabbim......
Senden geldik dönüşümüzde sanadır ya rabbi....
Bizim dualarımızı kattında eksiksiz ve noksansız bir şekilde kabul buyur ya rabbi.....ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sabah test yaptım ve çift çizgıyı gördum sonra dr gıttım kan tahlılıl bugun iğneden sonra 17. gunumdu yarında adet olmam gerekıyordu ve kan tahlılındede 144 çıktı....
kızlar hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben dr degişikligi yapıcam bu cumartesi avcılar hospıtılde faruk bey diye biri varmış ona gidicem
bu ay çok fazla ara kanamam oluyor iyice rahatsızlaştım addet görür gibi kanamam oluyor bide başka bir dr denemek istedim heycanlanıyorum şimdi yeni dr yeni umut
dr hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim arkadaşlar
canım ellerine sağlık vallahi ellerimi bebişime koyup dua ettim
kızlar degerım 144 çıktı iyimi sızce test yaptıranlar bılır daha 1ay olmadı adet olalı deger iyimi cmtsı tekrar yaptır dedı doktor
canım benim adetime 3 gün kala değerim 420 idi. bir hafta sonra 12764 oldu çok hızla ilerler merak etme.
ayyy ilerler demi içim içime sıgmıyor çok heyecanlıyım hala benım iğneden sonra bugun 17. gunumdu daha eşimin bile haberı yok arkadaşlar sabah sölucem çatlıyorum ama napıyım gece nöbetındeyım onun yuz ifadesini görmek ıstıyorum
Canım tebriklerrr, Allah sağlıkla bebeğine kavustursun seni...
Ay canım çok sevindim gözün aydın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: bu ay bereketli maşallah hadi bakalım sıradaki:sm_cool:
berknilay tebrikler canım,ne güzel baharın gelişiyle hamişler çoğalıyor :dance: her şeyin bi zamanı var, demekki senin zamanın gelmiş inşallah bizimkide yakındır:Saruboceq:
balsurat arkadaşım(dua müminin silahıdır) bu silahımızla bütün düşmanlarımızı (klomen,iğne,çatlatma,aşılama,) yeneceez inşallah AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada BALSURAT tüm duaların için yürekten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:
Allaha emanet ol canım bebeğinle :)canım ellerine sağlık vallahi ellerimi bebişime koyup dua ettim
kızlar herkese tşk ederım çok heeycanlıyım halaaaaaaaaaaa bu gece nöbeteyım bılıyrosunuz ben çok şartlarda klomenın şartlarını yerıne getırebıldım çunku nöbetlı çalışıyorum okuyanlar hatırlar benı benım ılk klomen kullanışım arkadaşlar ben pcos hastasıydım aynı zamanda yaklaşık 6aydır glugofen kullanıyordum ve adetlerım duzene gırdı arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaa çok güzel bır duyguymuş allahım ısteyen herkese nasip etsınnnnnnnnnnnn
Badee hadi anlat bakalımm belirtilerinn ne zaman başladıı hihihi merak ediyoruzz:jeyyar::jeyyar:
Sağolasın canım anlattığın için.Allaha emanett ollCANIM ŞİMDİ BEN İLK DEFA KLOMEN KULLANDIM. BU AY İĞNEDEN SONRA BUGUN 17. GUNUMDUM 3GUN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI. VE SABAH KALKTIM TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM SONRA HEMEN HASTANEYE GİTTİM TEST VERDIM AKŞAM ALDIM SONUCU VE DEGERIM 144 ÇIKTI ÇOK SEVINDIM VE BEN ŞUANDA İŞTEYIM HALA EŞİME SÖLEMEDIM SABAH SÖYLUYECEM AMA HEYECANDAN DURAMIYORUM KALBIM GUM GUM ATIYOR. CANIM BENDE BELIRTI OLARAK GÖĞSÜM ÇOK ŞİŞ VE KARNIMDA SANKI BÖYLE GERİLME OLUYOR GİBİYDİ YANI KEMERIMDEN BILE RAHATSIZ OLUYRODUM. BIRDE CANIM AKINTIM VAR İŞTE BUKADAR........hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?