Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım ellerine sağlık vallahi ellerimi bebişime koyup dua ettim

sabah test yaptım ve çift çizgıyı gördum sonra dr gıttım kan tahlılıl bugun iğneden sonra 17. gunumdu yarında adet olmam gerekıyordu ve kan tahlılındede 144 çıktı....

tebrikler cnm sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah rabbim, darısı bizlere..

canım medicalpark fatihte ayşegül hanım. çok iyi bir dr ama randevuyu bir buçuk ay sonraya veriyorlar.arkadaşım pkoluydu ve 25. gün yumurtlama oluyordu hamile kaldı

bade tebrikler canımmmm darısı bizlerin de başına inşallahh kaçıncı klomen ayında tuttu canımm

kızlar herkese tşk ederım çok heeycanlıyım halaaaaaaaaaaa bu gece nöbeteyım bılıyrosunuz ben çok şartlarda klomenın şartlarını yerıne getırebıldım çunku nöbetlı çalışıyorum okuyanlar hatırlar benı benım ılk klomen kullanışım arkadaşlar ben pcos hastasıydım aynı zamanda yaklaşık 6aydır glugofen kullanıyordum ve adetlerım duzene gırdı arkadaşlar yaaaaaaaaaaaaa çok güzel bır duyguymuş allahım ısteyen herkese nasip etsınnnnnnnnnnnn

kızlar degerım 144 çıktı iyimi sızce test yaptıranlar bılır daha 1ay olmadı adet olalı deger iyimi cmtsı tekrar yaptır dedı doktor

allahım bütün bebişi olmayanlara rabbim nasip etsin o duyguyu yani annelik babalık duygusunu onlarada tattırsın rabbim işallah dualarımız sizinle

kızlar degerım 144 çıktı iyimi sızce test yaptıranlar bılır daha 1ay olmadı adet olalı deger iyimi cmtsı tekrar yaptır dedı doktor

canım benim adetime 3 gün kala değerim 420 idi. bir hafta sonra 12764 oldu çok hızla ilerler merak etme.

canım benim adetime 3 gün kala değerim 420 idi. bir hafta sonra 12764 oldu çok hızla ilerler merak etme.

ayyy ilerler demi içim içime sıgmıyor çok heyecanlıyım hala benım iğneden sonra bugun 17. gunumdu daha eşimin bile haberı yok arkadaşlar sabah sölucem çatlıyorum ama napıyım gece nöbetındeyım onun yuz ifadesini görmek ıstıyorum

canım ilerler merak etme bak benim 1 haftada ne kadar ilerlemiş

bu arada BALSURAT tüm duaların için yürekten amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum hepimiz için Allah hayırlısını nasip etsin yüzümüzü güldürsün inşallah:Saruboceq:

Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahh:Saruboceq:

canım ellerine sağlık vallahi ellerimi bebişime koyup dua ettim
Allaha emanet ol canım bebeğinle :):Saruboceq:

:hooray:İşte bugünkü duadan sonra bir hamişş haberi geldii yuppiii.Canım çokk sevindim Hayırlıı olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh..Allaha emanettt ollDarısı başımıza inşallahh:Saruboceq:

Badee hadi anlat bakalımm belirtilerinn ne zaman başladıı hihihi merak ediyoruzz:jeyyar::jeyyar:

Badee hadi anlat bakalımm belirtilerinn ne zaman başladıı hihihi merak ediyoruzz:jeyyar::jeyyar:

CANIM ŞİMDİ BEN İLK DEFA KLOMEN KULLANDIM. BU AY İĞNEDEN SONRA BUGUN 17. GUNUMDUM 3GUN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI. VE SABAH KALKTIM TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM SONRA HEMEN HASTANEYE GİTTİM TEST VERDIM AKŞAM ALDIM SONUCU VE DEGERIM 144 ÇIKTI ÇOK SEVINDIM VE BEN ŞUANDA İŞTEYIM HALA EŞİME SÖLEMEDIM SABAH SÖYLUYECEM AMA HEYECANDAN DURAMIYORUM KALBIM GUM GUM ATIYOR. CANIM BENDE BELIRTI OLARAK GÖĞSÜM ÇOK ŞİŞ VE KARNIMDA SANKI BÖYLE GERİLME OLUYOR GİBİYDİ YANI KEMERIMDEN BILE RAHATSIZ OLUYRODUM. BIRDE CANIM AKINTIM VAR İŞTE BUKADAR........hihoyyyt

Sağolasın canım anlattığın için.Allaha emanett oll :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…