Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar ben işteyım hala sabah oldu 7bucukta eşim beni almaya gelicek ve ona eve gidince bir mektup hazırladım arkadaşlar.ona vericem bakalım yüz ifadesnizi çok merak ediyorum birde yaptıgım idrar testlerini paket yaptım onuda vericem beraberinde...

YOLA ÇIKTIM GELıYORUM BABA;
ANNEM SENı ŞAŞIRASIN DıYE KANDIRDI VE DÜNDEN BERı ıÇı ıÇıNE SIGMIYOR,
SABAHA KADAR BELKıDE DAKıKALARI SAYDI SANA SÖYLEMEK ıÇıN ONA KIZMA SAKIN...
SANA SÜRPRıZ YAPMAK ıSTEDı...
BABACIĞIM ANNECıĞıM
BEN BEKLEYıN GELıYORUM
YOLUM BıRAZ UZUN AMA BEKLEMEYE DEĞER...
BENı BEKLEYıN VE ÖZLEYıNN...
BEN ŞıMDıDEN SıZıNLE KARŞILAŞACAĞIM ANI BEKLıYORUM VE SABIRSIZLANIYORUM...
SıZıN SEVıYORUM...
BEBEĞıNıZ:))

BADE22 Canııımmm gözün aydııı. Allah sağlıklı güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşalllaahhh...Yine aynı şekilde nurtopu gibi, sağlıklı şekilde bebeğine kavuşursun inşallahh.:Saruboceq:Bak güzelim Allahım ol deyince nasıl oluyor. Hiç umudum yok diyordun. Hatta o meşhur 36. saat maceralarını hala hatırlıyorum.:asigim: Allah tamamına erdirsin canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrr.hepimize kolay gelsin hayırlı cumalar.Allahım bugünün suyu hürmetine bizleri hayırlısıyla meleklerimize kavuştursun biran önce inş.:Saruboceq:BADECıM kız sabah sabah ağlattın beni mektubunla çok güzel olmuş eminim eşinde çok beğenecek canım tebrikler gerçekten zor şartlarda oldu denemelerin ama bak Allahım o kadar büyük ki çektiğin zorluğun mükafatını verdi.inş. sağlıkla kucağına da alırsın meleğini içimden geldi öpüyorum seni ve maşallah

kızlar bugün adetimin 33.günü dün sabah lekelenme oldu ama gerisi gelmedi.Doktorum 37.güne kadar bekleyelim dedi.29. gün öğleden sonra idrar testi yaprığımda sonuç negatifti.bu ay ilk klomen deneyimim 10.gün çatlatma iğnesi oldum.Şimdi bade yi okudumda onun çatlatma iğnesinden sonra 17.gün idrar testinde çıkmış.benimkisi 19. günüydü idrar testinin ama öğleden sonraydı.Şimdi sonuç ne anlayamadım.Hamile değilsem biraz önce gelsin ki bende ümitlenip hayal kırıklığına uğramayayım .Şuanda elimde birkaç damla kahve rengi bir lekelenme ve ayakta kaldığım sürece kasık ağrım var.yatınca hiçbirşey yok.nedir bu sizce.Daha önce böyle birşey yaşayan varmı?lütfen cvp yazın

nasip klomen kullandığım ilk ay bende de seninkilere benzer belirtiler olmuştu. kasık ağrısı, kahverengi lekelenmeler. fakat lekelenmelerden 2 gün sonra adet olmuştum. ben ne zaman idrar testi yapsam hep doğru sonuç verdi. ama senin de dediğin gibi badenin yazdıklarından sonra benim de kafam karıştı. istersen bir daha tekrarla arkadaşım idrar testini. ne diyelim hayırlısıysa olsun, değilse geri dursun...

canım bence en güvenilir yöntem kan tahlili yaptırmakk.İnşallahh bebeğinin yerleşme lekeleridirr.:Saruboceq:

Canım cevap yazdım ama görmedin sanırım. birönceki sayfayada kaldı galiba yazım.

Canım ya kaçırdım seni yazdıklarını okumuştum.Onun için seninle komuşmak istedim.Ama şimdide sen yoksun.Neyse .Sanırım yarını beklemem gerekecek.Ama ümidim kalmadı.Dediğin doğrudur.29.günde yok çıkıyorsa daha ne düşünüpte ümitleniyorum değil mi?Cevabın için teşekkürler.Bir dahaki ay bizlerde güzel haberlerimizi yazarız inşallah buraya.Sevinç çığlıkları atarız.Burada ve nerede isteyen varsa inşallah bu ay son kırmızıları görürüzde bir dahaki ayda mutluluğumuzu paylaşırız.Allah herşeyin hayırlısını kısmet eder inşallah.

canım bende klomen kullandım ama çatlatma iğnesi yapılmadı 30 nisan pazartesi günü için doktorum yumurtan çatlar demişti. henüz adetime 6 gün var ama ben de 1 haftadır kasıklarımda bi gerginlik hissediyorum ve sürekli pantolonumun düğmesini açıyorum bide göğüs uçlarım uyuşuyo bazen.... umutla ve sabırsızlıkla bekliyorum sende başka belirtileri varmıydı adet gecikmesinden önce :CüvCüv:

kızlar hayırlı cumalar RABBıM isteyen herkese hayırlı dini bütün evlatlar nasip etsin ninş. hepimize ve bebişi olanlarada kucagına almak nasip eyle

kızlar tekrar mrb sabaha kadar hiç uyumadım nöbetteydım eşime sabah verdım mektubu çok şaşırdı bı kenara attı sonra testlerı gösterdım ınanamadı şok oldu ıkımızde aglaştık bırbırımıze sarıldık. arkadaşlar rabbım şu cuma gunu ısteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ALLAHIM BÜTÜN ÇOCUĞU OLMAYANLARA NASıP ETSıN ıNŞ. KIZLAR HEPıNıZE TŞK EDIYORUM SıZLERDEN EDıNDıĞıM BıLGıLERLE YOLUMA DEVAM ETMıŞTıM SAKIN SITEDEN KOPMAYIN BENCE BURAYA TAKILAN HERKES BIRGUN MUTLAKA HAMıLE KALICAK UMUDUNUUZ KAYBETMEYIN ARKADAŞLAR HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUM VE ÖPÜYORUMMMMM

kızlar hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım tebrik ederim... 9 ay sorunsuz bir gebelik yaşarsın inşallah ve kucağına alırsın yaramazı....

canım umarım yerleşme kanamasıdır bu..benim de aynen böyle oldu ve dr umu aramıştım ilişkiye girme sakın 3 gün bekleyelim aynı devam ederse kan tahlili demişti..sonra arttı canım(( tekrar aradım klomen yapabiliyor böyle dengesiz kanamalar dedi..seninki inşallah yerleşmedir..ama sen yine deilişkiye girme ve kendini yorma olur mu....nolurrr nolmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…