kızlar hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bugün adetimin 33.günü dün sabah lekelenme oldu ama gerisi gelmedi.Doktorum 37.güne kadar bekleyelim dedi.29. gün öğleden sonra idrar testi yaprığımda sonuç negatifti.bu ay ilk klomen deneyimim 10.gün çatlatma iğnesi oldum.Şimdi bade yi okudumda onun çatlatma iğnesinden sonra 17.gün idrar testinde çıkmış.benimkisi 19. günüydü idrar testinin ama öğleden sonraydı.Şimdi sonuç ne anlayamadım.Hamile değilsem biraz önce gelsin ki bende ümitlenip hayal kırıklığına uğramayayım .Şuanda elimde birkaç damla kahve rengi bir lekelenme ve ayakta kaldığım sürece kasık ağrım var.yatınca hiçbirşey yok.nedir bu sizce.Daha önce böyle birşey yaşayan varmı?lütfen cvp yazın
canım bence en güvenilir yöntem kan tahlili yaptırmakk.İnşallahh bebeğinin yerleşme lekeleridirr.:Saruboceq:
umutlu burdaysan cvp yaz lütfen
Canım cevap yazdım ama görmedin sanırım. birönceki sayfayada kaldı galiba yazım.
CANIM ŞİMDİ BEN İLK DEFA KLOMEN KULLANDIM. BU AY İĞNEDEN SONRA BUGUN 17. GUNUMDUM 3GUN ÖNCE TEST YAPTIM NEGATİF ÇIKTI. VE SABAH KALKTIM TEST YAPTIM ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM SONRA HEMEN HASTANEYE GİTTİM TEST VERDIM AKŞAM ALDIM SONUCU VE DEGERIM 144 ÇIKTI ÇOK SEVINDIM VE BEN ŞUANDA İŞTEYIM HALA EŞİME SÖLEMEDIM SABAH SÖYLUYECEM AMA HEYECANDAN DURAMIYORUM KALBIM GUM GUM ATIYOR. CANIM BENDE BELIRTI OLARAK GÖĞSÜM ÇOK ŞİŞ VE KARNIMDA SANKI BÖYLE GERİLME OLUYOR GİBİYDİ YANI KEMERIMDEN BILE RAHATSIZ OLUYRODUM. BIRDE CANIM AKINTIM VAR İŞTE BUKADAR........hihoyyyt
kızlar bugün adetimin 33.günü dün sabah lekelenme oldu ama gerisi gelmedi.Doktorum 37.güne kadar bekleyelim dedi.29. gün öğleden sonra idrar testi yaprığımda sonuç negatifti.bu ay ilk klomen deneyimim 10.gün çatlatma iğnesi oldum.Şimdi bade yi okudumda onun çatlatma iğnesinden sonra 17.gün idrar testinde çıkmış.benimkisi 19. günüydü idrar testinin ama öğleden sonraydı.Şimdi sonuç ne anlayamadım.Hamile değilsem biraz önce gelsin ki bende ümitlenip hayal kırıklığına uğramayayım .Şuanda elimde birkaç damla kahve rengi bir lekelenme ve ayakta kaldığım sürece kasık ağrım var.yatınca hiçbirşey yok.nedir bu sizce.Daha önce böyle birşey yaşayan varmı?lütfen cvp yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?