Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mavişcim ama yapma böle şeyler kendini yıpratma!!!

bak ben 24 yaşındayım daha.üni. 6 sınıfım ağustos sonu bütler var geçemezsem 7 olcam istatistik okuyom.bu bir.

eşim 37 yaşında hala bebiş olmadı diye aşırı stresli oluyo bu aralar bu 2.

konu komşu akraba kim görse bebk varmı diye soruyo görüşmediklerimiz tel açıp soruyo bu 3...

9 aydır evdeyim mezun olmadığım için iş bulamıyorum bu 4.....

kaçarak evlendim ara ara ailemle sorunlar yaşıyorum bu 5....

eşimin sadece sperm sayısı düşük ama kabul etmio bu 6......(bu arada eşim öğretmen sperm sayısı ml de 23 milyon)

ailem ist da ben samsunda özledim bu 7.........

ama bak ben hala umutluyum ağlayıp dünyayı kendime zehir etmiyorummmm..bu ay olamdımı hayat bizim sonraki aylarda olur.mevlam dermansız dert vermez kimseye bizim bebişler nazlı ....bekliyolar bizi cennette elbet gelecekler!!!!!!!! umudunu kaybetme ve dua et....

29 30 sene olmayıp hala uğraşanlar var!!!! unnutma

meraba arkadaşlar nasılsınız hatırladınız mı beni. bende sizin aranızdan mart 2009 anneleri bölümüne transfer oldum. ama sizi unutmadım arkadaşlar en son bıraktığımda hepinizin morali çok bozuktu. hatta hiç bişey yazmamıştınız ama şimdi görünce ümidiniz kaybetmemiş olmanıza çok sevindim. arkadaşlar gerçekten beklemek inanın çok zor bişey ama o gün gelecek ve bu inanılmaz duyguyu tadacaksınız. hepinize allah sağlık sıhat versin arkadaşlar. aklımın bi ucu sizlerle hep.

canım hamişimiz nasılsıniimisin uğradığın için arada gel kendinden haberdar et sen ilçalamı kaldın hamiş???? bak unutmuşuz bile bebiş nasıl bulantılar başaldımı nasıl bi duygu biraz anlatsana :1hug:nolurrrrr

sema ne yaptın öyle dertleri sıralamışsın bu arada kaç yılllık evlisin
bendede benzer durumlar okul bitmedi, iş yok, eşim iş stresi birde benle uğraşıyo, ailem uzakta.....
gerçekten günler zor geçiyo birde üstüne bebek olmayınca insan bunalıyo ama dediğin gibi umut hiç tükenmemeli:teselli:

teşekkür ederim canım iyiyim. benim bulantım yok pek fazla hamileliğim rahat şimdilik. bebişi cuma günü gördük sağlıklı bi problem yok allaha çok şükür. bende klomen kullandım bir yıla yakın bi süre olmamıştı. klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım. tarif edilemez bi duygu canım bu. allah sizlere de tattırdın bu duyguyu inşallah hepiniz için dua ediyorum sizleri unumadım bak ben hiç sizde beni unutmayın küserim bak :1hug:

ah canim haklisin ama işte insanin elinde olan bişiy değil ister istemez üzülüyorum sanki sadece benmişim çocuğu olmayan gibi geliyor

daha yıl omadı cicim 9 ay doldu işte senle aynı durumdayız sen aslen nerelisin ben ist da doğdum ama samsuna gelin geldim babam samsunlu ama eşim artvinli burda yaşıyo..... sen ne okuyosun kaçıncı sınıf yoksam sende uzattın mı benim gibi!!! yaw rektör değişicek diye sevindik adamın desteklediği aday geldi amanın hocalar artık iice kasarlar soruları yandık yawwww okul mu okuyoz siyaset arenasındamıyız belli değil benim 2 tane takıntılı hocam var herkesi bırakıyolar bi versem bitiyo!!!! uyuz oluyorum yawwww

babyface lsitemizdesin kız şaka baptım hergn listeyi düzeltirken dua ediyom herkese hamişlere de

benim sürekli sancim var.belim ağriyo alt karin bölgemde bi tuhaflik var..............
Yarin tatile çikiyorum 1 hafta yokum kizlar aranizda...................
Döndüğümde imşallah güzel haberlerle karşilaşirim.........
Inşallah size müjdeli bir haberle gelirim.........
Ayrica göğüslerim uyuşuyor........karincalaniyor........
Bunlarin hepsi kist belirtisi de olabilir belki ama kist olma ihtimali yok kanumca çünkü yumoşlar çatladi iğneden sonraki kontrolde...
Umutlanmak istemiyorum artik..........
Nasip ettiyse yaradan meleyim gelir göbüşe yerleşir.........

canım sen çatlatma iğnesi olmuştun ssanırım bu iğneler b hcg hormonu içeriyo yani hamişsin gibi hissettiriyo ve belirti veriyo düşünmemeye çalış inşallah ii haberlerini alırız kendini fazla dinelem başak şeylerle ilgilenmeye çalış ayrıca ii tatiller bolca gez eğlen kafandan atmaya çalış sıkıntılarını hadi hayırlısı olsun hepimizi içinnnn:CüvCüv:

EVET TATLIM BEN ADETİN 5.GÜN KLOMENE BAŞLADINM VE GÜNDE 1 TANE KLOMEN İÇTİM....
BANA DOZU AZ GELDİ AMA ADETİN 12.GÜNÜ GİTTİM KONTROLE YUMOŞLAR 18,6 VE 16,6 MM İDİ...12 .GÜN AKŞAMI SAAT 10 DA ÇATLATMA İĞNESİ VURDURDUM......
İĞNEDEN 2 GÜN SONRA DA KONTROLE GİTTİM.YUMOŞLAR ÇATLAMIŞTI...
BEN VE DOKTORUM ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK ....
7 AĞUSTOSTA DA PROGESTERON TESTİ YAPTIRCAM..
O TESTTE KESİN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞININ İSPATI OLACAK BAKALIM...:CüvCüv:

ya kızlar yine adet oldum dün lekelenme diyodum bugün kendisi geldi.sanki çok bekliyoduk davatsiz bi şekilde her ay geliyo.hemde adet tarihimden önce.beni listeye almayın artık.olmuyo napim.geçen ay rahim filmi çekilcem diye doktora gitmedim.ama cesaret edip rahim filmi çekilemedim.bu ayda napcamı bilmiyom.çıkmaza girdim.doktora gidip iğne tedavisine geçsemmi diye düşünüyom.rahim filminin gerekli olduğunu biliyom ama hiç çektirmek istemiyom yaaaa.ben adıyamanın bi ilçesindeyim.burda çekilmiyo zaten.ile gitmem gerek.ama ildede sadece bi hastane onu çekiyo.ve oda doğru çıkmayabilirmiş.kafayı yicem ya.çalıştığım için antepe filanda gidemiyom.bide onun belli günü varmış galiba.napim kızlar yaaaaaa.bu ay rahim filmi çekilmeden iğneye geçsem diğer aya ertelesem şu film işini.........maviş az kaldı bende gircem bunalımaaaaaaa

neden bu kadar istemiyorsun rahim filmini o kadar zor değil bir an önce çektir ve kurtul adet bitiminden hemen sonra çekiyorlar herşey belli olmadan ilaç kullanma belki zararı olur izin falan alamazmısın :uhm:
umudunu kaybetme herşey Allah tana.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…