ya kızlar yine adet oldum dün lekelenme diyodum bugün kendisi geldi.sanki çok bekliyoduk davatsiz bi şekilde her ay geliyo.hemde adet tarihimden önce.beni listeye almayın artık.olmuyo napim.geçen ay rahim filmi çekilcem diye doktora gitmedim.ama cesaret edip rahim filmi çekilemedim.bu ayda napcamı bilmiyom.çıkmaza girdim.doktora gidip iğne tedavisine geçsemmi diye düşünüyom.rahim filminin gerekli olduğunu biliyom ama hiç çektirmek istemiyom yaaaa.ben adıyamanın bi ilçesindeyim.burda çekilmiyo zaten.ile gitmem gerek.ama ildede sadece bi hastane onu çekiyo.ve oda doğru çıkmayabilirmiş.kafayı yicem ya.çalıştığım için antepe filanda gidemiyom.bide onun belli günü varmış galiba.napim kızlar yaaaaaa.bu ay rahim filmi çekilmeden iğneye geçsem diğer aya ertelesem şu film işini.........maviş az kaldı bende gircem bunalımaaaaaaa
Off bakalim bendede daha neler çikicak 2 aydan beri gonapheneyi kullaniyom ama bu ay doktora gitmicem kendim alicam ilaci kullanicam doktora gidince yumişlere bakinca yok şu kadar büyümüş falan diye stress yapiyom kendi haline birakicam bu ay kizlar bide bişiy sorucam bu ilaçlari en fazla kaç ay kullanmak lazim
dıptıs yapma boyle isteksizlik diycemama belki aklına takmayınca daha iyi olu diye demiyorum:)
bugun kaçıncı gunun
gunde tek ilac alıyordun sanırım sen
benim bugun 11. gunum aksam is çıkısı dr a gideceim ama hiç agrım falan birseyim yok. acaba bende dogru durust yumurta olmadımı diye de dusunmuyor değilim herkes agrıdan bahsediyor henuz agrı yok bende
dr donusu yaz mutlaka
canım masalah ne kadar cok yumosun varmıs..bugün dr gittim 4 tane yumoş varmış :lepi: geçen ay 11. gün 6mmdi anca 20. gün 21 mm olmuştu. bu ay daha hızlı gelişiyor yumoşlar 12. gün 10-11-12mm arasında 4 tane olmuş. sağ yumurtalığım yeterli çalışmıyordu ama sağda 2 tane var :asigim: genede sevinmiyorum eskisi kadar. diyorumya üstümde biz bezginlik var. hamiş olma hevesim kaçtı yaa benneyaptımki cumaya yeniden gidicem.
canım masalah ne kadar cok yumosun varmıs..
bu ay sansın daha yuksek canım bu kadar umutsuz olma canım..ınsallah bu ay guzel haberler verırsın.
pekı gunde kac tane ılac aldın?2 tanemı?
EVET TATLIM BEN ADETİN 5.GÜN KLOMENE BAŞLADINM VE GÜNDE 1 TANE KLOMEN İÇTİM....
BANA DOZU AZ GELDİ AMA ADETİN 12.GÜNÜ GİTTİM KONTROLE YUMOŞLAR 18,6 VE 16,6 MM İDİ...12 .GÜN AKŞAMI SAAT 10 DA ÇATLATMA İĞNESİ VURDURDUM......
İĞNEDEN 2 GÜN SONRA DA KONTROLE GİTTİM.YUMOŞLAR ÇATLAMIŞTI...
BEN VE DOKTORUM ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK ....
7 AĞUSTOSTA DA PROGESTERON TESTİ YAPTIRCAM..
O TESTTE KESİN ÇATLAYIP ÇATLAMADIĞININ İSPATI OLACAK BAKALIM...:CüvCüv:
ya kızlar yine adet oldum dün lekelenme diyodum bugün kendisi geldi.sanki çok bekliyoduk davatsiz bi şekilde her ay geliyo.hemde adet tarihimden önce.beni listeye almayın artık.olmuyo napim.geçen ay rahim filmi çekilcem diye doktora gitmedim.ama cesaret edip rahim filmi çekilemedim.bu ayda napcamı bilmiyom.çıkmaza girdim.doktora gidip iğne tedavisine geçsemmi diye düşünüyom.rahim filminin gerekli olduğunu biliyom ama hiç çektirmek istemiyom yaaaa.ben adıyamanın bi ilçesindeyim.burda çekilmiyo zaten.ile gitmem gerek.ama ildede sadece bi hastane onu çekiyo.ve oda doğru çıkmayabilirmiş.kafayı yicem ya.çalıştığım için antepe filanda gidemiyom.bide onun belli günü varmış galiba.napim kızlar yaaaaaa.bu ay rahim filmi çekilmeden iğneye geçsem diğer aya ertelesem şu film işini.........maviş az kaldı bende gircem bunalımaaaaaaa
bugün dr gittim 4 tane yumoş varmış :lepi: geçen ay 11. gün 6mmdi anca 20. gün 21 mm olmuştu. bu ay daha hızlı gelişiyor yumoşlar 12. gün 10-11-12mm arasında 4 tane olmuş. sağ yumurtalığım yeterli çalışmıyordu ama sağda 2 tane var :asigim: genede sevinmiyorum eskisi kadar. diyorumya üstümde biz bezginlik var. hamiş olma hevesim kaçtı yaa benneyaptımki cumaya yeniden gidicem.
dıpdıs masalahh 4 yumurta super haber olculerde fena değil.
gunde bir tane mi içtin hap sen ???
bende dun dr a gittim 11. gun du dun ve bir adet yumurtam vardı 27 mm olmus biraz fazla buyumus dedi. fazla buyumeside iyi değlimis rahim duvarını inceltiyormus ama olçtu 6 mm ve ustu olması gerekmis rahim duvarının 7,1 cıktı benim. sorun yok dedi iki gun iç inde dahada kalınlasmaya devam edecek s onuçta dedi.
sabah catlatma ignemi oldum yarın aksam ilisk. dun ilsk. vs vs
bakalım neler olacak.
günaydın kızlar biliyorsunuz ben buay ilaç almadım ama almışın gibi belim agrıyor kasıklarımdada hafif bir dolgunluk var yumurtluyommu ne ilacın buayda etkisi olcanı biliyordum zaten olmassada alıştık artık dermişim
dıptıcım maşallah nazar degmesin yumoşların pek bir güzel büyümüşler inşallah sana ikiz olarak geri dönerler kız ne güzel olur aradan ikincide çıkar işte allahım büyük tez zamanda bütün isteyen arkadaşlarıma kucaklarını bebişle doldur yarabbim amin
benimkiler baya geç büyüyo esracım kaydirigubbakcemile2 ben günde 1 tane ilaç aldım bide 6. gün başladım ilaca :jeyyar: 12. gün için gayet iyiydi geçen ay 11. 6mmdi ve çok üzülmüştüm. yanlız 20. gün 21mm oldu ve 21. gün çatladı. bu ay daha erken çatlayacak gibi bakalım.
herkes evlendiğimden beri ikiziniz olur inşallah deyip duruo tırsmaya başladım hihoyyyt cumaya falan 16-17 mm olur diye bekliyorum. hevesim genede kaçık sevinmedim desem yeridir. doktor 4 tane var deyince ha iyi o zaman demişim :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?