- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
iyi geceler kızlar küçük gelinimizin teyze kızı egeüniversitesinde çalışıyor bugün geline geldiler akşamda evlerine centilmen kocişim bıraktı gündüz konuşma imkanım olmadı evlerine giderken sohpet ettik aşılamanı yaptıralım hiç ücret ödemessin ben herşeyini hallederim demezmi allahım son günlerde aldıgım en güzel haberdi bu tedavimi anlattım bir ara gidicem dosya çıkarıcak bana özelde sordum ilaç raporu çıkartırsanız 150 ytl olur dediler üniversitede hocalar yapıyormuş şimdi içimde tek bir sotu var acaba aşılama günü başka aşılamada olursa spermler karışırmı alim allah tv çıkarız valla ama şansımı diger ay denemek istiyorum siz ne dersiniz kızlar
bugün doktorla 11 de randevum var. ama artık bende ne heves ne heyecan kalmadı. büyük olasılık bu defa yumoşlar daha iyi gelişti beni çok bekletmeyecek ağrılarım çok çünkü ama bende zırnık kadar heyecan yok. o kadar bezgin hissediyorumki kendimi. zaten bu ay doktor zoruyla ilaç kullandım benneyaptımki buraya yazmak istedim belki eski heyecanım hevesim gelir diye ama zor gözüküyor. bu ay yaşadıklarım resmen azap gibiydi benneyaptımki
mavıscım ne oldu canım neyın var?ben burdayım..yaaaaaaa kimse yokmuuuuuuu ühühühühüh
canım lutfen kendını bu kadar yıpratma hayırlısı olsun canım ,bu ay olmazsa dıger aya ınsallah dıger ayı daha ıyı degerlendırırsın..adet gunu yaklastıkca hepımız stres yapıyoruz belkıde hep bundan dolayı bebıslerımız bıze gelmekte nazlanıyor.evet kızlar ya adetime yaklaşık 3-4 gün flan var ama ben bu ayı iii değerlendiremedim zaten yumişlerde küçüktü. çok üzülüyorum ya bu ayda olmayacak sanırım ama ben bebiş istiyorum allahım ne olur tez zamanda
evet kızlar ya adetime yaklaşık 3-4 gün flan var ama ben bu ayı iii değerlendiremedim zaten yumişlerde küçüktü. çok üzülüyorum ya bu ayda olmayacak sanırım ama ben bebiş istiyorum allahım ne olur tez zamanda
bende o agrılardan var dün gece uyutmadı beni hatta nedir bu anlamadım
ben bugün başlıyorum genophene kullanmaya benide listeye eklermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?