- 1 Aralık 2008
- 1.161
- 0
- 156
Günaydın canlarım. RANACIĞIIIIMMM inanamıyorum. Allah nazarlardan saklasın. Maşallahh. İnşallahh sağlıklı bir hamilelik geçirir ve yine aynı sağlıkla yavruna kavuşursun arkadaşımhihoyyyt Vallahi sayende güne süper başladım. Kıızzz sonunda başardık. En azından sen hamile kalabildin. Yüce Allahım yanında ve yardımcın olsun canıımm. Yüzünü hep güldürsün inşallahh...:1hug:
ranaaaaaaaaaaaaa. canım benim. Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Duacınım güzelim. Çok mutlu oldum canım kaderdaşım. inşallah hayırlısıyla sımsıkı tutunur sana nazlı sıpa. .:lepi:
canımmmm çokkk tebrik ederim sağlıcakla alırsın inşallah kucağına...Allahım bizede nasip etsin inşallah darsı başımıza diyelim:asigim:
Allahımm bu ne güzell lbirr haberrr...Canımm RANAMMM Tebriklerrrrrrrrr.Rabbimmmmm Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAHHH.Maşallahhhh sübhannalllahhh .Allaha emanetttt olll güzell hamişimizzzz:Saruboceq::Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Dualarımmm seninlee ranammmm dua edicemm sana bugun :Saruboceq::Saruboceq:
RANA.ABLE tebrikler canım ya
ne güzel ni haber.inş.sağlıklı olur .darisi başimiza
olsun Allahıml
lütfen tüm isteyenleresenağlama
canım cok sevındım.allah tamamına erdırsın.kolay hamilelık gecırırsın ınşallah.darısı bizlerın başımıza.a.s.
Canım çok ama çoooook tebrikler.
slm kızlar ranam çok sevindim sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin bebeğini hayırlı olsun canım
slm kızlar nasılısınız ben gelmeyeli bir sürü hamiş çogalmış maşallah diyorum sanırım son annemiz rana çok sevindim zuzucuk eser hülya eyüp de hamile imiş.aman nazar degmesin diyorum ben nazara inanırım ve degdigine inanıyorum ki o yzüden maşşallahı eksik etmeyelimçok sevindim adınıza inşallah sonuna kadar gider evlatlarımızı kucagımıza alırız... bende gebeligimi sıkıntılı geçiriyorum baş agrısı ve kusmalarım çok oldu bazı günler rapor alıp evde yatmam gerekti bazı günler kendim izin yaparak yattım doktorumda benim için evde yatmamın en dogru oldugunu söylemişti...3 ayımız bitti şükür...hafif bulantı dışında biraz daha iyi sayılırım...ikili tetsimizide yaptık çok şükür ondada bi sıkıntı çıkmadı bebişim çok hareketli idi maşallah diyeyim
ee sizlerden ne haber bakalım?
canım arkadaşlarım.uzun zamandır sadece okumakla yetiniyordum.çünkü size anlatacak pek bişeyim olmadı.bu ay yani 10 gün sonra aşılamam yapılacak.dualarınızı esirgemeyin.RANAcığımı da tebrik ediyorum.rabbim hep güldürsün yüzünü.inşallah herkese nasip olur anne olmak.
canim arkadaslarim hepinize teker teker sonsuz tesekkur ediyorum insallah darisi siz isteyen arkadaslarimin basina.. en kisa zamanda..
2 saat sonra doktora gidecegim bakalim sonucum ne olacak insallah sevincim boyle devam eder dua edin oldu mu hepinizi opuyorum..