canım çok tşk ederim .darısı tüm bebek isteyenlerin başına inşallahkadüs arkadaşım ço tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ıyi bak kendine..:ecrin_bebek:
CANIM 48 saat içinde çatlıyor yumurtan. 36. saatte ilişkiye girin diyorlar doktorlar ama aslında iğneden 5 saat sonrada çatlayabilir 25 saat sonrada. Her ne kadar tıp ilerlesede allaha emanet bazı şeyler.:CüvCüv:arkadaşlar bişi sorcam çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yumurta çatlıyo
:lepi:Allahıma sığınmışım ona teslimm olmuşumm.Ondan gelen herşeyee razıyımmm:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: Balim sen yeterki inan ve yola devam et illaki mukafatini alacaksindir.. a.s.
balsurat inş. en yakın zamanda sende bende bebiş haberini burdan duyuracaz ben inanıyorum herşey tabiki ALLAH'tan bazı şeyler vesiledir sadece biz içimizi ferah tutalım bekleyelim..2009 uğurlu gelecek bizekaydirigubbakcemile3alkisalkisalkishihoyyyt:tomato:
canım benim yeni tarihim 7 haziran unutmuşum vermeyi.bu arada tekrar tebrikler CANIM RANAMMMMM
merhaba arkadaşlar kadus ve rana.able tebrik ederim sizi sağlıkla kucağınızada almak nasip eder inşallah rabbim. ben ikinci defa klomen içtim ve dün iğnemi vuruldum ama bilmiyorum heralde yine olmayacak gibi hayırlısı
muradına eren yeni arkadaşlar; tebrikler.
allah sağlık versin size ve bebeklerinize.
torunlarınızı da görün inşallah.
bu arada benim yeni tarih 14 haziran
KIZLAR KİMSE YOKMU LÜTFEN BANA CEVAP YAZIN YAA UZULUYORUM COK COK UZULUYORUM.YUMOŞUM çatlarmı?bu boyutta dolenırmı
**
kızlar birşey soracagım doktordan geldım 3 yumoşlarım vardı en buyugu 25mm olmuş biraz fazla buyuduler gıbıme gelıyor doktor pregnyl vurdurttu.kızlar yaaa bu buyuklugunde yumoşlar dollenırmı?lütfen bana yazarmısınız yaa cok uzuluyorum
:Saruboceq: :Saruboceq: AMiN insallah sagolasin canim
cerotcuuum sagolasin bitanem ben hala inanamiyorum sersem gibiyim :asigim: canim yine guldurdun beni bak bu iyi bir fikir CADIARZU
canimcim insallah darisi seninde basina diyelim dualarimda sende varsin.. kiz ha gayret pavyondan kurtulacagin gunler yakindir olee hissediyorum..
canim arkadasim hamile oldugumu ogrendigimde inan seni hatirladim en son balsuratla banada dua ettigini soylemistin cok duygulanmistim belkide o an dua kapilari aciktida senin duan kabul oldu Allahima binlerce sukur olsun.. insallah seninde sevincini en kisa zamanda buradan paylasacagiz..:Saruboceq:
CEROTcum. Doğru demişsin anacım. Pavyonun adının hakkını veriyoruz allah için.-tatlicadiarzu- Nazan da isim hakkını verir herhalde bize. Neyseki ranacım kurtuldu...Mavi denizim kurtuldu Bir daha da dönmeyecekler inşallah. :Saruboceq:
Bu arada nazan veya sevilden haberin var mı? Çok merak ediyorum hatunları yaaa. Ne yaptılar ne ettiler. Sevili toparlanmış ve yeniden başlamak için hazırlanıyor şekilde nazanımı ise hamile olarak düşünüyorum. İnşallah öyledirler.
Benim de dün kontrol vardı. Yumurtam çatlamış ama rahim hazır gözükmüyor dedi dr. Zaten yumurtamda sorunlu olan tarafta gelişmişti.Bu ay bir cacık olmaz yine benden. Regl olunca iğnelerin dozajını artırırım ama çoğul gebelik olabilir sonra bana kızma dedi. Yahu hamile kalacamda tüh ikizlerim oldu diye mi üzüleceğim. Eskiden olsa aman aman uzak olsun derdim de şimdi sağlıklı olduktan sonra ikiz üçüz allah ne verdiyse....Çok değiştim ben çoookk..
Ranam canım inan o kadar mutlu oluyorum ki eskilerden birilerinin hamile haberini alınca, inanmayacaksın ama ben de sersem gibiyim senin adına:)))) yaşadığın duyguyu bundan 7 sene önce kızıma hamile kaldığımda yaşamıştım..sanki hiç hamile kalmayacaksın gibi gelirken bir anda hamile kaldığını öğreniyorsun ve ruh gibi oluyorsun resmen...unutuluyor değilmi herşey bir anda...
kız ben pavyonu güvendiğimiz birilerine devretmeden şurdan şuraya gitmeyeceeeeem:)))) gideceğim de yok zaten baksana....
Seldam canım evet ya bir çok kurtulan var yani şaka maka...bakıyorum da topiğin vazgeçilmezleri dökülüyor birer birer..Maaşallah diyeyim debize de sıra geliyor mu ne dersin canım??
canım sevili ev tlf 2-3 kere undan aradım ama kimse çıkmadı..cep tel i yok bende..nazanla da hiç görüşemedik, merak da ediyorum aslında..inşallah hamiledir canım düşündüğün gibi..
canım niye cacık olmasın ya, lütfen öyle düşünme..hem bak bir gelecek pir gelecek senin bebeler bence..ne kızması deseydin yaaa dr a da....ne güzel canım ya ikiz ikiz bayılırım..hıdır ellezde ikiz çizip koydum vala gül ağacının dibine.tutar mı tutar:)))bende değiştim seldam valla, ikiz kiiim ben kim..deli cesareti mi var ne:):) kimbilir daha ne değişiklikler bekliyor bizi dimi.."pavyondan, ev hanımlığına" diye kitap yazarız artık:))))))))) çekilin yılın anaları geliyoooooor...
KIZLAR KİMSE YOKMU LÜTFEN BANA CEVAP YAZIN YAA UZULUYORUM COK COK UZULUYORUM.YUMOŞUM çatlarmı?bu boyutta dolenırmı
**
tabiki dr kontrolunde alınıyo.sakın kafana göre alma.haplar bitince dr bakıyo kaç yumurtan oluşmuş çapları nasıl diye .kist de yapabiliyo bazen.sakın kontrolsüz alma
arkadaşlar çok az girebiliyorum siteye RANACIM ne kadar sevindiğimi anlatamam Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
hamile olan bütün arkadaşlardan dualarında bizleri unutmamalarını rica ediyorum
evet canım folik asit mutlaka veriyo dr lar hamilelikten 3 ay önce başlaman gerekiyomuşcanım çok teşekkür ederim merak ediyordum.Bu aralar çok araştırma yapıyorum da.Bide folik asit kullanıyor musunuz
ayrıca Allah herşeyi gönlünüze göre versin:Saruboceq:
hihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray:slm kızlar benıde lısteden silin hamıleyım sonunda oldu darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına rabbim burdaki tüm arkadaşalarada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?