Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

muradına eren yeni arkadaşlar; tebrikler.
allah sağlık versin size ve bebeklerinize.
torunlarınızı da görün inşallah.

bu arada benim yeni tarih 14 haziran

arkadaşlar bişi sorcam çatlatma iğnesinden ne kadar sonra yumurta çatlıyo
CANIM 48 saat içinde çatlıyor yumurtan. 36. saatte ilişkiye girin diyorlar doktorlar ama aslında iğneden 5 saat sonrada çatlayabilir 25 saat sonrada. Her ne kadar tıp ilerlesede allaha emanet bazı şeyler.:CüvCüv:

:sm_cool:şakkıdı
:Saruboceq: :Saruboceq: Balim sen yeterki inan ve yola devam et illaki mukafatini alacaksindir.. a.s.
:lepi:Allahıma sığınmışım ona teslimm olmuşumm.Ondan gelen herşeyee razıyımmm:Saruboceq:

hihoyyythihoyyyt:sm_cool:Aminnnn canımmmm inşallahhhh listemizz dolup taşsınalkisalkisalkis

kızlar birşey soracagım doktordan geldım 3 yumoşlarım vardı en buyugu 25mm olmuş biraz fazla buyuduler gıbıme gelıyor doktor pregnyl vurdurttu.kızlar yaaa bu buyuklugunde yumoşlar dollenırmı?lütfen bana yazarmısınız yaa cok uzuluyorum

KIZLAR KıMSE YOKMU LÜTFEN BANA CEVAP YAZIN YAA UZULUYORUM COK COK UZULUYORUM.YUMOŞUM çatlarmı?bu boyutta dolenırmı
**

canım benim yeni tarihim 7 haziran unutmuşum vermeyi.bu arada tekrar tebrikler CANIM RANAMMMMM

muradına eren yeni arkadaşlar; tebrikler.
allah sağlık versin size ve bebeklerinize.
torunlarınızı da görün inşallah.

bu arada benim yeni tarih 14 haziran

a.s. Sagolun kizlar cok tesekkur ederim.. Insallah Allahim sizede nasip etsin en kisa zamanda..:Saruboceq: :Saruboceq:

KIZLAR KİMSE YOKMU LÜTFEN BANA CEVAP YAZIN YAA UZULUYORUM COK COK UZULUYORUM.YUMOŞUM çatlarmı?bu boyutta dolenırmı
**

canim uzulme Allahin izniyle catlar diye dusunuyorum burada bir arkadasimiz vardi tek 25 mm yumurtasiyla hamile kalmisti..

valla arkadaşım benim sağ taraftaki 3 yumoştan ikisi 27mm biri 20mm deydi iğneye bile gerek duymadı doktor bi tanesiyle deneyelim boşa iğne olma dedi ama ALLAHIMA şükür hamileyim.az öncede doktora gittim kalp atışlarını gördüm çok şükür.kesenin alt kısmında hafif bi kanama gözüküyo progestana devam dedi bakalım.inşallah bişey olmaz.Oyüzden hiç üzülme olcağı varsa oluyo zaten...alkisalkisalkis

Ranam canım inan o kadar mutlu oluyorum ki eskilerden birilerinin hamile haberini alınca, inanmayacaksın ama ben de sersem gibiyim senin adına:)))) yaşadığın duyguyu bundan 7 sene önce kızıma hamile kaldığımda yaşamıştım..sanki hiç hamile kalmayacaksın gibi gelirken bir anda hamile kaldığını öğreniyorsun ve ruh gibi oluyorsun resmen...unutuluyor değilmi herşey bir anda...
kız ben pavyonu güvendiğimiz birilerine devretmeden şurdan şuraya gitmeyeceeeeem:)))) gideceğim de yok zaten baksana....

Seldam canım evet ya bir çok kurtulan var yani şaka maka...bakıyorum da topiğin vazgeçilmezleri dökülüyor birer birer..Maaşallah diyeyim de bize de sıra geliyor mu ne dersin canım??
canım sevili ev tlf 2-3 kere undan aradım ama kimse çıkmadı..cep tel i yok bende..nazanla da hiç görüşemedik, merak da ediyorum aslında..inşallah hamiledir canım düşündüğün gibi..
canım niye cacık olmasın ya, lütfen öyle düşünme..hem bak bir gelecek pir gelecek senin bebeler bence..ne kızması deseydin yaaa dr a da....ne güzel canım ya ikiz ikiz bayılırım..hıdır ellezde ikiz çizip koydum vala gül ağacının dibine.tutar mı tutar:)))bende değiştim seldam valla, ikiz kiiim ben kim..deli cesareti mi var ne:):) kimbilir daha ne değişiklikler bekliyor bizi dimi.."pavyondan, ev hanımlığına" diye kitap yazarız artık:))))))))) çekilin yılın anaları geliyoooooor...

CEROOOOOT ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZZZ. NE KOMİK BİŞEYSİN SEN.:roflol: NE YAZMIŞIN DİYE HEYECANLA OKUYORUM YAZDIKLARINI. HAY SEN ÇOK YAŞA EMİ....alkisalkisalkis İNŞALLAH İKİZ ÜÇÜZ PATLATIRSIN(IZ) BOMBALARI.kaydirigubbakcemile5 BU SAATTEN SONRA TEK BEBE KESMEYECEK BİZİ ANLAŞILDI. ANAMIZ AĞLAYACAK İLLAKİ.

arkadaşlar çok az girebiliyorum siteye RANACIM ne kadar sevindiğimi anlatamam Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
hamile olan bütün arkadaşlardan dualarında bizleri unutmamalarını rica ediyorum

KIZLAR KİMSE YOKMU LÜTFEN BANA CEVAP YAZIN YAA UZULUYORUM COK COK UZULUYORUM.YUMOŞUM çatlarmı?bu boyutta dolenırmı
**

canım Allahtan ümit kesilmez inş.çatlar .sen stres yapmadan
beklemeye dvm et.stres yumoşların en büyük düşmanı çünki.
hem bu ay olmazsa bidaki aya olur hepimiz her ay bidaki aya umutlarımızı bağlıyoruz ve birgün geliveriyo bebişler.
inş. bebişin gelirkaydirigubbakcemile5

tabiki dr kontrolunde alınıyo.sakın kafana göre alma.haplar bitince dr bakıyo kaç yumurtan oluşmuş çapları nasıl diye .kist de yapabiliyo bazen.sakın kontrolsüz alma

canım çok teşekkür ederim merak ediyordum.Bu aralar çok araştırma yapıyorum da.Bide folik asit kullanıyor musunuz
ayrıca Allah herşeyi gönlünüze göre versin:Saruboceq:

arkadaşlar çok az girebiliyorum siteye RANACIM ne kadar sevindiğimi anlatamam Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
hamile olan bütün arkadaşlardan dualarında bizleri unutmamalarını rica ediyorum

a.s Sagolasin canim Allah razi olsun.. Tabiki dualarimiz seninle bu yola baskoymus herkezle..:Saruboceq: :Saruboceq:

Herkese günaydın hayırlı günler. Bugün içimde güzel haberler alacakmışım gibi bir his var kızlar. Benim bugün 50. günüm ve adetimden hala tık yok...

hihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray:slm kızlar benıde lısteden silin hamıleyım sonunda oldu darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına rabbim burdaki tüm arkadaşalarada nasip etsin

hihoyyyt:sm_cool::teytey::hooray:slm kızlar benıde lısteden silin hamıleyım sonunda oldu darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına rabbim burdaki tüm arkadaşalarada nasip etsin

OYYY HAYATIM SAĞLICAKLA KCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH TEBRİK EDERİMMMM DARISI BİZLERİN BAŞINAAAAkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…