- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
Canlarım herkese hayırlı günler, hayırlı haftalar diliyorum. Cuma gününden sonra giremedim, evde internet yok çünkü. Umarım herkes iyidir. Başakçığım uzun zaman oldu görüşmeyeli. Özlettin kıs kendini. Şaka maka 7 aylık olmuş bile bebişin. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah. Canlarım hepinizin geçmiş anneler gününüz kutlu olsun. Umuyorum ki hepimiz hamiş olup, birer doğuracaazzhihoyyyt Bu arada ben hala adet omadım. Geçeli 16 gün oldu. Bu sabah erkenden kan tahlili yaptırdım öğlenden sonra sonucu alacam. Büyük ihtimalle birşey yok ama yine de yaptırdım işte tahlil. :bbo: Sonucu alıp yarın da kendi doktoruma gösteririm artıkCADIARZU
şimdi süt içmeyelimmi yani bu tedavi olurken.hap haricinde yatarken falan içsek olmazmı
süt yumoşları çalıştırıyo diye biliyordum.bende dktruma sorayım bari
herkese merhaba arkadaşlar.ben bu ay da regl oldum:çok üzgünüm:adımı listeden silebilirsinizsenağlama3.klomen denemem de fayda vermedi.yeni regl tarihimi yazınca tekrar eklersiniz.bu ay büyük ihtimalle rahim filmi çektireceğim ve inanılmaz korkuyorum:1shok:gerçekten çok mu zor şu rahim filmi dedikleri.yaşayınca anlarsın dediğinizi duyar gibiyim.olay şu ki ne benim ne de eşimin bir problemi var.bir düşüğüm oldu,ondan sonra dış gebelik geçirdim.şimdi de dokuz aydır çalışıyoruz,bu defa da olmuyor.ilginç değil mi?ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun.elbet bir gün dualarımızın ve gözyaşlarımızın mükafatını alacağız.sevgiyle kalın...
kızlar günaydın bende artık aranızdayım klomene başladım benimki biraz ilginç oldu ben 3 yaşında bir çocuk annesiyim şimdiye kadar hiç adet düzensiliği ve sıkıntım olmadı ilk denememde hamile kalmıştım. adet düzensizliği diye gittiğimde ki oda 4 gün geçmişti pko olduğumu söyledi dr dün kontrole gittiğimde tekrar çocuk istermisin dedi aslında bir yıl bebek düşünmüyorduk ama birden panikledim evet çocuk istiyorum dedim bakalım klomen kullanıyorum birde adını hatırlamıyorum haftda 2 kez içilen bir ilaç verdi göğüslerden süt gelmesini önlüyormuş. pazartesi tekrar muayeneye çağırdı hakkımızda hayırlısı Allah hepinize evlat sevgisi tatdırdın.
günaydın kızlar birşey sormak istiyorum klomen recetesiz satılıyormu.ben gecen ay tüp bebek tedavisi görüyordum ama yumurtalarım gelişmedi klomen kullanmak istiyorum.
:teytey: :teytey: Kizlaaaaar kader arkadaslarim birkac saat once test yaptim veeee
pozitif ikinci cizgi hemen cikti :dance: :dance:yalniz endiseliyim yarin doktora gidip kan degerime bakacagim sizlerden dua istiyorum ne olur dualarinizi eksik etmeyin bu melegim sikica tutunsun benimde dualarim sizlerle..
RAbbim insallah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin.. AMiN:Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?