Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim sorunuma kimse ortak olmicakmı çok üzgünüm diyorm ama kimse bii demiyo aşkolsun kıslar yaaa kfayı yicem diyorum ne olcak benim bu halim ne olur bana yrdım edin bişiler söleyin azda olsa içim rahatlasın

canım merhaba.yenı gordum yazını.stres yapma canım stres yaptıkca adet gecıkmesı olur.benımde 3 aydır adetım gununde gelıyordu ama gecıkme yasıcam sanırım bu ay halen gelmedı bugun 2.gunum.test yaptım sabah negatıf cıktı.
canım senın madem gec yumurtlama sorunun var corek otu ve bal karısımını dene canım belkı yumosların daha hızlı buyur ve gelısır..pekı sende pko varmı canım?

hayır pco yok canım yumurtlamamın normal oldugu yani aileden gelen bişi oldugunu söledi dr um yani bi hastalık görmedi ama korkuyorum işte ne biliyim neden böle oluyo canım çok sıkılıyo bugün 28. günüm ve hala ateşimde artış olmadı neden neden neden kafam çok bulanık düşünmek istemiyorum bu yüzden kendimi uykuya veriyom iice hasta olucam diede korkuyom .3 aydır günde 2 tane klomene ragmen 23.-24-26. günlerde yumurtladım ama bu ay ilaç almadım iice gereksiz hormon takviyesinden kıllanma olmaya başladı birde adetlerim azaldı önceden 7 gün sürerdi şimdi 3 günde kesiliyo 4 te temizleniyom.allahım çok moralim bozuluyo eşime belli etmemek için göbegim çatlıyo yaa off hayırlısı rabbim hepimizi bebek sahibi yapsın kucaklarımızı boş bırakmasın bu ay adete ragmen gögüslerimde vede baş dönmemde bi iileşme olmadıgı için test yaptım adetten sonra ama negatifti bi dahada yapmadım test.

06.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
KIRMIZIBEYAZ.............................6 AĞUSTOS????????????????????
DERİNDEN::::::::::::::::::::::::::::::::::6 AĞUSTOS????????????????????
****ÜsLuB****...............................6AĞUST OS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS
MAVİŞ83.....................................8AĞUST OS
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS
ROSEM......................................10 AĞUSTOS
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS
SULTAN49.....................................11 AĞUSTOS
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS
GiZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞUS TOS
loresimax::::::::::::::::::::::::::::::::::::13AĞU STOS?????
GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK:::::::::::::::::::::::::::....18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ?????????

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

DORUKK::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2EYLÜL
ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?

Son düzenleme:
caınm kırmızıbeyazım can yoldaşım hoşgeldin çooooookk özledim seni. moralinin ii olmasına sevindim.tatil herkese ii geliyo anam biz okullar kapandığından beri taatildeyiz emme bi değişiklik yok hehe.... babana çoook geçmiş olsun şimdi eşinle hasret gideriyosundur sanırım hadi sen bak keyfine geldin ya ii yim dedinya yeter...

bu ara da başak ve ben de ilaç kullanmadık bu ay ama bu ay benim kociş işine çok sadık dr a göndermedi ya bakalım sonuç ne olcekkkkk??????????????

arkadaşalrım ççooookkk ders çalışıyorum gece 4 te yattım sabahda geç kalktım gündüz çok sıcak oluyo bayılcak gibi oluyom çalışmıyom yani uğraşıyom ama çok verimli olmuyo ben ders çalışcam diye kocişi yolluyom aşağıya arkadaşlarıyla oturuyo kafeler kapanıyo bahçede oturuyolar baskete başladı tekraar kilo vercekmiş inşallahhhh bu sene çok besledim kilo aldı???malum beden eğitimi ağretmeni ya spor yapınca 15 günde kilo falan kalmıyo ??? böle işte şimdi ara verdim bi bakim dedim çayımda var öle keyifle çalışıyom vallaaaaa

canım ben daha önce vermiştim ama görmemişsin sanırım a.s. benimde 26 ağustos eklersen sevinirim Şeniz

ÇOK PARDON CİCİM yerimsenibenEKLEDİM HEMEN NASILSIN İİMİSİN SENİN YUMOŞLAR MAŞALLAH SUHANALLAH ÇOK BÜYÜMÜŞ KIZ BU AY hihoyyythihoyyytALLAHIM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR CANIMMMM:CüvCüv:

saol canım benimmm Şeniz bugünkasıklarım feci ağrıo. dr yumoşlardan 2si anca büyür diodu ama sanırım topluca irileşiyorlar sancısı öldürüyor beni fakat genede hevesim yok kaydirigubbakcemile2 bebeğe endeksli bir 10 ay beni çok yordu. şimdi keyfime bakıyorum sırnaşık şey bu dünyada kaç günlük ömrümüz varki yaşayalım keyfince. Allah ümit edenlerin yolunu kapamasın :Saruboceq:

CANIM HERHANGI BIRSEYIN OLMAMASI COK IYI.AMA DEMEK KI YUMOSLARIN BIRAZ YAVAS BUYUYOR.BENIMDE BU ILACI KULLANDIGIMDAN BUAYANA ADET GUNUM AZALDI SANIRIM ILACIN ETKISI CANIM..
DUSUNMEMEYE CALIS KENDINI BASKA SEYLERLE MESGUL ET,BU KADAR COK DUSUNURSEN DAHA COK ETKILENECEK YUMOSLAR.
EGER SENDE STRES YAPIYORSA ATESININ OLCMEYIDE BIRAK,BIRAK KENDI HALINDE KALSIN CANIM..hihoyyyt
INSALLAH HEPIMIZ BIRAN ONCE HAMIS KALIRIZDA SU STRESLI GUNLERDEN UZAKLASIRIZ..kaydirigubbakcemile5

kıslar buarada benımde bugun 29.gunum henuz gelen gıden yok ama gecen ay 26.gunde adet olmustum.umutlanmak hıc ıstemıyorum cunku hafıf hafıf adet sancısı var.
adet gecıkmesı yasamayayımda adet olmaya razıyım..

canım bana çatlatma iğneleri verdi. uyarıcı içinse klomen hap verdi bide folik asit al dedi.bu kadar yane...

günaydın kızlar,allah hepimizin yardımcısı olsun güzel ve umutlu bi gün olsun.benide listeden silersiniz artık.şuan yeni tarih vermiym.doktora gitmem gerek

Kizlar günaydin çok bunalimdayim ya çok üzülüyorum çok takiyorum ben bu bebek işini

Bu ayda doğru düzgün çalişma yapamadik hiç içimde ümitde yok ama yinede işte insan bişiyle rolsun istiyo inş alllahim

MAVİŞ cim................günaydın canım

e..ne oldu hemen öyle yelkenleri indirmişsin..dur bakalım.....biz ne diyoruz....hepimiz buradan 1 yıla kalmadan hamile kalacağız hedeflemedik mi bunu?hem daha ne testiymiş bu...............
bir ayın 10 u 11 i gelsin.....hemen bir uğraş al eline..temizlik mi yaparsın.örgümü öğrenirsin..dantel mi....takı mı yaparsın bilemem..............yada çalışıyorsan arkadaşlarınla gül eğlen...........gez.mağazalara bak öylece.birşey alma sakın.hamile kalıcaz daha.hiç biri olmaz sonra.hadi balım üzme kendini

İYİ GÜZEL SÖLÜYORSUN CANIM AMA Bİ KAFAMDAN ATABİLSEM ŞU DÜŞÜNCEYİ AKŞAM KAYINVALİDEM GELDİ GÖZÜMÜN İÇİNE BAKIYOR BEBEK DİYE.EŞİM TEK ÇOCUK OLDUĞU İÇİN ÇOK HEVESLİLER AMA OLMUYOR İŞTEsenağlama bende bekleyemiyorum ayın onunu gerçi bu ay fazla çalışma yapmadık bide zaten yumişlerin durumu ii değildi bu ay pek büyümemişlerdi sonradan geliştiyseler bilemem

Başakcım tamam haklısın da Allah ın ne zaman bebiş vereceğini bilemeyizki.Tabiiki herşey yaşında güzel ama nasip kısmet .:çok üzgünümof kıslar bu gün canım çok sıkılıyo.kasıklarımın ağrısı geçmedi,dr um yumoşlar çatlamışmı bakmak için kontrole çağırmadı,ööle fazla bi akıntımda yok(hap ve iğneden önce daha fazlaydı) vcye gidince yanmamda var.oooofff ooooffff kıslar bana bi yardımcı olun ben ne olduğunu anlamadım.CADIARZU kafayı yiycem yav:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…