kıslar geçen ay 40 günde klomene ragmen adet olmuştum yani içmeme ragmen 40 gün sonra oldum adeti ve 26. günümde yumurtlamışyım.bugün 28.günüm ve hala ateşimde bi yükselme olmadı aslında klomenden önce normal şekilde yumurtluyodum ateş ölçümlerime göre ama bu ay klomene 1 ay ara vermek istedim ama hala yumurtlamadım acaba yumurtalıklarım iice klomenden dolayı yavaşladımı neden böle oluyo daha önce bunu yaşayanlar versa bi bilgi versin bana kafayı yicem yoksa çok kafaya taktım bidaki aya hiç ölçmicem diyom ama yumurtlama günümü hesaplamak için ölçmk zorundayım.benim aileden gelen genetik adet düzensizligi var dr bunun normal oldugunu yani hormon bozuklugu olmadıgını söledi bazı insanların aileden oluyomuş ilaçta kullansan bu düzelmez 1-2 ay sonra gene düzensizleşir dedi.off kafayı yicem yaa canım çok sıkılıyo
canım ben daha önce vermiştim ama görmemişsin sanırım a.s. benimde 26 ağustoseklersen sevinirim Şeniz
ÇOK PARDON CİCİM yerimsenibenEKLEDİM HEMEN NASILSIN İİMİSİN SENİN YUMOŞLAR MAŞALLAH SUHANALLAH ÇOK BÜYÜMÜŞ KIZ BU AY hihoyyythihoyyytALLAHIM HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR CANIMMMM:CüvCüv:
hayır pco yok canım yumurtlamamın normal oldugu yani aileden gelen bişi oldugunu söledi dr um yani bi hastalık görmedi ama korkuyorum işte ne biliyim neden böle oluyo canım çok sıkılıyo bugün 28. günüm ve hala ateşimde artış olmadı neden neden neden kafam çok bulanık düşünmek istemiyorum bu yüzden kendimi uykuya veriyom iice hasta olucam diede korkuyom .3 aydır günde 2 tane klomene ragmen 23.-24-26. günlerde yumurtladım ama bu ay ilaç almadım iice gereksiz hormon takviyesinden kıllanma olmaya başladı birde adetlerim azaldı önceden 7 gün sürerdi şimdi 3 günde kesiliyo 4 te temizleniyom.allahım çok moralim bozuluyo eşime belli etmemek için göbegim çatlıyo yaa off hayırlısı rabbim hepimizi bebek sahibi yapsın kucaklarımızı boş bırakmasın bu ay adete ragmen gögüslerimde vede baş dönmemde bi iileşme olmadıgı için test yaptım adetten sonra ama negatifti bi dahada yapmadım test.
evet adetli iken vajinal usg de bakıyor. pek çok kisiden duydum aynı seklide bakılıyor karın ustunden kist vs varsa net gorunebilirmi bilemiyorum ama vajinal bakılması uygun diye biliorum.
doruk sana ne igneleri verdi acaba yumurta uyarıcı igneler var birde yumurta gelistirici haplar kullanımı sonrası bir tane yumurta catlatma ignesi var hangisi sana verdigi su an i çin anlamadım ??
MAVİŞ cim................günaydın canım
e..ne oldu hemen öyle yelkenleri indirmişsin..dur bakalım.....biz ne diyoruz....hepimiz buradan 1 yıla kalmadan hamile kalacağız hedeflemedik mi bunu?hem daha ne testiymiş bu...............
bir ayın 10 u 11 i gelsin.....hemen bir uğraş al eline..temizlik mi yaparsın.örgümü öğrenirsin..dantel mi....takı mı yaparsın bilemem..............yada çalışıyorsan arkadaşlarınla gül eğlen...........gez.mağazalara bak öylece.birşey alma sakın.hamile kalıcaz daha.hiç biri olmaz sonra.hadi balım üzme kendini
Başakcım tamam haklısın da Allah ın ne zaman bebiş vereceğini bilemeyizki.Tabiiki herşey yaşında güzel ama nasip kısmet .:çok üzgünümmehtapcım 58 den sonra ne yapayım bebegi birde o bebeklerin gelicegini düşünmek lazım zaten biz türk kadınlarının yaşam kalitesi belli 75 80 i göremeyiz bile herşeyin zamanı uygun olan yaştır canım bence en falaz yaş sınırı 42 bilemedin 43 zaten ömür su gibi akıp gidiyor çocugun anneye ihtiyacı varken anne yanında olmassa o çocuk ne olacak şimdi arkadaşlar bana kızacak ama gerçekler bunlar 58 yaşında bebegi olan bayan bir evlatlık bebek alıp büyütseydi belki torunları olurdu.
amanin tutamadım çenemi şimdi herkes ateş püskürecek vallahi :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?