Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

LıBRARıAN hayırlısı olsun arkadaşım. Evet umut fakirin ekmeğiymiş. Burdaki herkes hemen hemen aynı durumda. Allah yardımcın olsun, hayırlısı neyse onu versin... Aramıza hoşgeldin...

Oleeeyyy:) Ben de artık aranızdayım.Allah hepimize yardımcı olsun, hoşbulduk sağol mesajın için...

kızlar şu kimyasal gebelik nasıl birşey oluyor
boş gebelik dedikleri şeyle aynımı

bide bu çatlatma iğnesi nasıl uygulanıyor

hoşgeldin
inşallah diyorum güzel dileklerin için

Valla hiçbbir beklentimm yok sen öyle sanıyorsan öyle düşün yukarda allah varr.O eskidendii yıllar geçincee alışıyor insan artık

aaaaa arkadaşım sen niye alındınki ben hepimiz için dedim en azından ben öyleyim.buraya girince ister istemez daha fazla düşünüyorum,daha fazla umutlanıyorum.bensana bişey demek istemedim.kalbini kırdıysam özür dilerim.insan nelere alışmıyorki bizde alışıcaz mecburen.vereliniortak

hepimizin ortak bir sorunu var onu paylaşmak dertleşmek için burdayız.birbirimizi kırmak için değil.bende üzüldüm şimdi bak.

Kızlar birbirimizi, mimiklerini görmeden ses tonunu duymadan cevap yazıyoruz
oysa bir mimik, ses tonu bile o cümlenin anlamını değiştirebilir,
bu yüzden sıkmayın canınızı olur bazenn

ama benim yukardaki sorularıma cevap verinnnnnnnn delikafadulden

STELLA canım kimyasal gebelikle ilgili pek bir bilgim yok ama sanırım dış gebelikle aynı şey. Çatlatma iğnesi bildiğğim kadarıyla iki çeşit. Birtanesinin adı pregly, kalçadan yapılıyor (ben hep onu yaptırdım). Diğerinin adı ovitrelle, koldan aşı gibi yapıldığını söylemişti doktorum. Pregly olanı çok zor buluyor canım. Ovitrelle olanı kullanırsan fiyatı daha pahalı aklında bulunsun...

ne kadar cahilim sanki direk vajinadan verilen birşey gibi düşünmüşümdür hep
teşekkürler umutlu opuyorumnanaktan

canım saol inş. bişey çıkmaz da rahatlarım 3 gündür hayalet gibiyim yarından sonra rahatlarım inş

geçmiş olsun canım miğde bulantılarına biraz dayanmalısın beslenmenide ihmal etme.. ALLAH bebeğini korusun canım sağsağlim kucağına aldığın günleri görürsün inş:Saruboceq:

canım umudunu kaybetme bencede 1-2 ay ara ver bende öyle yapmayı düşünüyorum ama benim doktor beni bırakmıyo bakalımkaydirigubbakcemile belkide kendiliğinden olacak o kadar çok örnek varki tedaviyi bırakınca hamiş kalan olur olur rahat ol sen:teselli:

STELLA bişiicik diil canım. Hiç cahillik olur mu tatlım haksızlık etme kendine. Bizler de bildiklerimizi ya yaşayarak, ya da sorarak öğrendik. Aklına takılan birşey olduğunda hiç çekinme, bildiğimiz birşey olursa cevaplarız arkadaşım...

Eemel ve Esemos arkadaşlarım teşekkür ederim temennileriniz için, hoşbuldum:)

Yalniz arkadaşlar dış gebelik ve kimyasal gebelik aynı şeyler değil.Kimyasal gebelik bebeğin döllenmesine rağmen rahimde tutunamamasından kaynaklı, genellikle çok erken dönemlerde annenin bile farkında olmadan yaptığı düşük türü.Bu tür düşük tıpta pek de düşük gibi sayılmıyormuş.Beklenen adet ile gebelik sonlanıyor kısacası. Dış gebelik ise bebeğin döllenip, doğal olarak rahimde tutunması gerekirken, tüplerde ya da rahim dışında herhangi bir yerde tutunması ile oluşan gebelik. Pek hoş bir şey değil....Doğal olarak erken dönemlerde doktorlar tarafınfan sonlandırılan bir gebelik. Kimyasal gebeliği geçen ay yaşadım.Dış gebelik hepimizden uzak olsun...Allah kimseye yaşatmasın..

Yaaaaa arkadaşlarım yumurtalarınızın geliştiğini anlayan var mı ?
Ben hiç bi zaman anlayamıyorum Çok üzgünüm çoook

Hoşgeldinnnn a.s.
Evet cnm açıklamaların çok doğru , ben de 2 kez kimyasal gebelik yaşadım...
Adet ile beraber düşürüyorsun zaten ama benimkiler çok sancılı ve çok kanamalı olmuştu.
Allah isteyen herkesiiii hamiş bıraksınopuyorumnanaktan

TOTEM ben her ay anlıyorum .Hatta dr bana söylemeden usg gezdirriken hangi tarafta olduğunu bile biliyorum hiç değişik gelmiyor drun söylediklerii.

TOTEM ben her ay anlıyorum .Hatta dr bana söylemeden usg gezdirriken hangi tarafta olduğunu bile biliyorum hiç değişik gelmiyor drun söylediklerii.

Canım galiba bende sorun var...
Zaten adetlerim çok gecikmeli oluyor ve sürekli bir ağrı sızı var ama tabi arada yumurtlamanınkini farkedemiyorum mirmirmirmir

Offff işte yine stres oldum yaaaaaa
Acaba gelişmediler mi :bbo: Bu akşam doktora gidene kadar çatlarım herhaldeeeeeeeee

TOTEM ben her ay anlarım yumoşum ne taraftaysa orası kasılır ve batma olur... yanlız 2 ay önceydi sanırım hiç belirti olmadı yumoşum gelişmedi galiba dedim doktora gittiğimde şaşırdım tam 3 tane kocaman yumurtam olmuştu hiç belirti yaşamadım o ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…