Merhaba arkadaşlar, bir ara bir kaç birşey yazdım ama kimse benle ilgilenmedi baktım arada kaynadım gittim bende yazılanları okuyarak takip ettim sizleri.Bir nevi sessiz konuktum yaniyerimseniben :) herneyse bende klomenle tedavi görüyorum bu ikinci ayım klomenle.Geçen ay adetim üç gün gecikmeli başladı çok yoğun oldu meğersem kimyasal gebelik yaşamışım.Üzüldüm ama bu bana bir umut oldu ilerleyen zaman için. Bu ay ikinci klomenleri bitirdim.Bugün doktor 3 yumurtamın geliştiğini söyledi çarşambaya çatlatma iğnesi olacağım.Gerçi yumurtalarım kendiliğinden çatlıyor ama bu ay da böyle deneyelim dedi doktorum.
Eğer listeye beni de eklerseniz çok sevinirim arkadaşlar.Beklediğim adet tarihim 26 Haziran...Umarım adet olmam...Hepinizi öpüyorum...Bir gün anne olacağız, kimse umudunu kaybetmesin...
Valla hiçbbir beklentimm yok sen öyle sanıyorsan öyle düşünyukarda allah varr.O eskidendii yıllar geçincee alışıyor insan artık
Günaydın canlarım. Hayırlı sabahlar, hayırlı günlerr...a.s. Şükürr kavuşturana canlarım. Umuyorum ki herkes iyidir. Gülcan nolur üzme kendinii.:teselli: Tatlım bu ilk değil kii, ama klomen kullandığımızda sanırım kendimizi daha çok hazırlıyoruz. Bu yüzden de hayal kırıklığı herzamankinden daha çok oluyor.
ESEMOS canım geçmiş olsun. İnşallah kötü birşey yoktur. Allah önce bizlere ve sevdiklerime sağlık hoşluk versin, sonra da bebiş versin.
Meraba kızlaaar.kaç gündür giremedim
evet ben inş. kesin hamişim perşembe dr.uma gittim ve yaklaşık 5 haftalık hamişim
2kez serum aldım miğdem berbat durumda ve hep yatıyorum
birşey yiyemiyorum....ve sizlerte çok dua ediyorumm.
bebişleriniz en kısa zamanda gelir inş.
ha bide bende düşük tehlikesi varmiş.umarım bi sorun olmazz
bu kadar sevinçten sonra Rabbim korusunnnnn
:roflol: merhaba arkadaşlar,
size güzel haberler vermek isterdim ama bu sabah uyandığımda bir baktımki kırmızı kart yemişim.resmen büyük bir yıkım yaşadım çok umutluydum bu ay bütün belirtiler vardı.demekki ya kendimizi kandırıyoruz,yada kullandığımız ilaç bunları yapıyor.
neyapacağımı bilmiyorum,doktora devam etsemmi etmesemmi yoksa kendim klomen içsemmi bu ay yine,yoksa hiçbirşey kullanmasammı bilmiyorum.off.off.eşimde dedi iki ay kendini dinlendir hiç bişey düşünme ve kullanma.iki ay sonra ben seni daha iyi bir doktora götürücem dedi.biraz beyinsel olarak rahat olmak istiyorum çok sitres yapıyorum.inşallah bu süre içinde kendiliğinden olur.nebilimya offf offf.:mymeka: unutumaya ve ilgilenmemeye çalışıcam elimden geldiği kadar.herkese bol şans bana bu ay gülmedi inşallah size güler.yeni tarihim. 5 Temmuz. ve ozamanda 1 yıl olmuş oluyor.allahım nolur bebeğimi ver bana nolur allahım.:a015::a015:klava:
Oleeeyyy:) Ben de artık aranızdayım.Allah hepimize yardımcı olsun, hoşbulduk sağol mesajın için...
Eemel ve Esemos arkadaşlarım teşekkür ederim temennileriniz için, hoşbuldum:)
Yalniz arkadaşlar dış gebelik ve kimyasal gebelik aynı şeyler değil.Kimyasal gebelik bebeğin döllenmesine rağmen rahimde tutunamamasından kaynaklı, genellikle çok erken dönemlerde annenin bile farkında olmadan yaptığı düşük türü.Bu tür düşük tıpta pek de düşük gibi sayılmıyormuş.Beklenen adet ile gebelik sonlanıyor kısacası. Dış gebelik ise bebeğin döllenip, doğal olarak rahimde tutunması gerekirken, tüplerde ya da rahim dışında herhangi bir yerde tutunması ile oluşan gebelik. Pek hoş bir şey değil....Doğal olarak erken dönemlerde doktorlar tarafınfan sonlandırılan bir gebelik. Kimyasal gebeliği geçen ay yaşadım.Dış gebelik hepimizden uzak olsun...Allah kimseye yaşatmasın..
Yaaaaa arkadaşlarım yumurtalarınızın geliştiğini anlayan var mı ?
Ben hiç bi zaman anlayamıyorum Çok üzgünüm çoook
TOTEM ben her ay anlıyorum .Hatta dr bana söylemeden usg gezdirriken hangi tarafta olduğunu bile biliyorum hiç değişik gelmiyor drun söylediklerii.
Yaaaaa arkadaşlarım yumurtalarınızın geliştiğini anlayan var mı ?
Ben hiç bi zaman anlayamıyorum Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?