Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar bende klomen kullandım bugün adetin 23. günü progesteron sonucuna baktırdım fo.faz :0,20-1,13 ovulasyon 0,48-1,72 lut.faz:0,95-21,0 postmen:0,20-1,00 bunlar değer aralıkları benim progesteron değerim 3,22 sizce yumurtlamam olmuş mudur dr yoktu sonucu gösteremedim çok merak içindeyim

selam kızlar tam 29 saattir uyumadım arkadaşımı doğuma götürdüm yeni geldim çok tatlı bi oğlumuz oldu darısı hepimizin başına inş... kızlar biraz moralim bozuk aslındasenağlamasenağlama15 gün önce göğsümde fındık gibi bir kitle elime geldi nede olsa 9 haziranda doktoruma gidecem diye ihmal ettim bugün o kitle acımaya başladı ve ceviz büyüklüğüne gelmiş canım çok sıkıldı kendi sağlığımı ihmal ettimsenağlama doktordan kötü bir haberle dönmem inş. bana dua edin kızlarsenağlama:Saruboceq::çok üzgünüm::a015:

esemoss canım öncelikle çok geçmişş olsunn:teselli:
Canımm lütfen ağlama :1hug:
Bende ocak ayında göğüsümde ele gelen bir kitle farkettimm.Günden güne büyüdü fındık kadar oldu.Hatta derinin üzerinden belli oluyorduu.Misket gibi yuvarlanıyordu içindee.Çok korkmuştum dünya başıma yıkıldı ne yapıcam ben dedim:1rolleyes:Yakınlarım Kitleye dokunurken korkup elini çekiyordu.Hemen genel cerraha gittim :'(elle muaayne etti ..Göğüste kitle tespit edildi ve meme usgsine gönderdi.Usgde 14.5cm lik bir kitle çıktı.Sonucu drma götürdümm.Fibrokistik meme dokum varmış.1 ay sonra kontrole gel dedii.Büyücekmi bir bakalım dedi..Benim o 1 ay kabus gibi geçti elim hep göğüsümdeydi.ınternetten çok şey araştırdım drmunda dediği gibi fibrokistler zararsızz fakat belli bir büyüklüğe gelirse biopsi yapıcaz dedi.Herneyse fazla uzattım 1 ay sonra büyümüşmü diye gittiğim yok olmuştu.Zaten elimede gelmiyordu gittini biliyodum.Doktorum 2 ay sonra kontorle gel dedi ama gitmedim :)
canım korkmaa rahat oll küçülebilir seninkide inşallah iyi haberlerle gelirsin canım:Saruboceq: :Saruboceq:

Ayy halime ağlıcağıma gülüyorum :roflol:
Ula göğüsler fibrokistik
yumurtalıklar Polistikover
Kistlerden gidiyorum hayır olsun sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Huu nerdesinizz kızlarrr aynı HAyalett kasabası gibi olmuş bugun buralarrr .Bende gidiyom iştenaniknaniknaniknanik

ya kızlar ve balım benım kasıgım cok agrıyo cok korkuyorum kıstmı olustu dıye bebektende gectım artık kıst olusmasın dıyorum bılgısı olan cvplasın neolur

kızlar ben gormeyelı ne kadar cogalmısız ya rabbım bekleyen tum arkadaslarımızında kucagınıda gobuslerınıde doldursun balım nasılsın canım yazacak bısıler bulamıorum ama yazılarınızı okuyorum bebısım 3 aylık oldu taramaları ıcın ayın 15 ınde dr a gıdıcez ınsallah saglıklıdır kuzuzcugum yazılarını okudum ısı dalgaya vurdugun zamanları hıc uzulme arkadasım bebısın hıc ummadıgı anda gelecek sanada dusunme olusuna bırak gene gorusuruz optum:1hug:

26eser26 maşallah 3 aylık oldumu bebiş bak zaman nasıl geçesek anlamıyacaksın bak ben 8 ayımı bitirmek üzreyim heycandan sabırsızlıktan kalbim duracakmış gibi oluyor rabbim herkese nasip etsin listemiz bayagı kalabalıklaştı inşallah herkes hamiş listesine geçecek

balım sen yoksun kımse soruma cvp yazmamışmafoldumbenmafoldumben:1no2::a015:
nerdesın balım dişin nasıl oldu calısmalar ne alemde kız ınsallah bu ay olur duamdasın seker:1hug:

merhaba kızlar bende arnıza yenı katıldım bende bu ay klomen kulandım ve bebek kesecgım olusmus yanlız bebesı henuz goeremedık bırazda korkuyorum bos gebelık olabılırmı dıye kasık agrılarımda cok var

tebrık edrım cnm allah analı babalı büyütsün görürsün bebişide canını sıkma
klomenı kullanısının ılk ayımıydı pekı

canım benim ya sağol birazda olsa içimi rahatlattın inş. önemli bişey çıkmaz dahada rahatlarım bakalım salı günü gidecem ya laparoskopi için gitmişken bunada baktırırım... sonucu haber veririm balım sağol:1hug:a.s.

Eser canımm iyiyimm canım aynı valla :)
Ayy maşallahh sübhanallahh ne çabuk 3 aylık olmuş yeğenimizz ..Sanki daha yeni testi yaptığın günü hatırlıyorum..zemuszemusCanım allaha emanett oll aradaa uğra özletme olurmu:asigim:Şeniz

ya kızlar ve balım benım kasıgım cok agrıyo cok korkuyorum kıstmı olustu dıye bebektende gectım artık kıst olusmasın dıyorum bılgısı olan cvplasın neolur
Canım sen listede ekli değilmisin.Adet tarihine bakıcaktım ama senin ismini bulamadımm.Adetine ne kadar kaldıkii ?Korkma canım benim yumurtlamadan adet olana kadar ara ara sancıyorr.Hele aşılamadan sonra 15 gün sancımıştıı.Normall korkmaa canımm.Bence olmamıştım kist kötü düşünmee..Doktoruna güvennkaydirigubbakcemile5vereliniortak
balım sen yoksun kımse soruma cvp yazmamışmafoldumbenmafoldumben:1no2::a015:
nerdesın balım dişin nasıl oldu calısmalar ne alemde kız ınsallah bu ay olur duamdasın seker:1hug:
Canım temizlik yapıyodum gelemedım :1rolleyesişimin ağrısı ve apsesi geçtii mafoldumbenmafoldumbenAma ama ben dişciye gitmeye kontorle gitmeye korkuyorum kesin çekicekk bittim ben ya herneyse konuyu kapımm atak geliyoomafoldumben
Çalışmalarmıı hımm ne desemkii :)canım hiççbir çalışma yapmıyoruzz valla.Adete 7 kalmış umrumda bile değill :)alıştım artık kırmızı karta:)Bu ay doktorun dedği günlerde olmadıı.İlaç iğne fostikk oldu anlıcagınkaydirigubbakcemile3Kafamıza göre takıldık.Hep doktorun dediğinemi uyucazz.4 aydır onun sözünü dinledim:roflol::roflol:Bu ayda kendi kafama göre :roflol:

Hoşgeldinnn aramızaaa bulu.Tebriklerr rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:İçini ferah tut.Allaha sığın.Rabbim herşeyin hayırlısını verir.Korkma :)bebişinide görücen allahın izniyle:Saruboceq:

hihoyyythihoyyytCanım korkma eger fibrokistse :)Her 10 kadından birinde var bu hastalık :)doktorum söylemiştii.Korkulcak birşey değil :)sadece düzenli tkip o kadarr.hihoyyyt

Slm kızlar , aranıza yeni katılmama rağmen 2 gündür hiç giremedim.
bulu__derya cnm hoşgeldin , bebişin hayırlı olsun ...
Bu ay klomen kullanmıştım demişsin cnm , ilaç bittikten kaç gün sonra bebek kesiciğin oluşmuş cnm.
Ben de ilk defa klomen kullanmaya başladım ve çok stresliyim yaaa
Yarın sabah klomen bitiyor ve kontrole gidicem , nasıl kullandın ve keseyi ne zaman gördüğünüze dair bilgi verebilir misin ?

:roflol: merhaba arkadaşlar,
size güzel haberler vermek isterdim ama bu sabah uyandığımda bir baktımki kırmızı kart yemişim.resmen büyük bir yıkım yaşadım çok umutluydum bu ay bütün belirtiler vardı.demekki ya kendimizi kandırıyoruz,yada kullandığımız ilaç bunları yapıyor.
neyapacağımı bilmiyorum,doktora devam etsemmi etmesemmi yoksa kendim klomen içsemmi bu ay yine,yoksa hiçbirşey kullanmasammı bilmiyorum.off.off.eşimde dedi iki ay kendini dinlendir hiç bişey düşünme ve kullanma.iki ay sonra ben seni daha iyi bir doktora götürücem dedi.biraz beyinsel olarak rahat olmak istiyorum çok sitres yapıyorum.inşallah bu süre içinde kendiliğinden olur.nebilimya offf offf.:mymeka: unutumaya ve ilgilenmemeye çalışıcam elimden geldiği kadar.herkese bol şans bana bu ay gülmedi inşallah size güler.yeni tarihim. 5 Temmuz. ve ozamanda 1 yıl olmuş oluyor.allahım nolur bebeğimi ver bana nolur allahım.
:a015::a015:klava:

Merhaba , umudunu yitirme cnm.
Ben 3 yıldır bekliyorum ama hala olmadı
İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız alkisalkisalkis

:1hug:Canım hakkında hayırlısıı böyleymiş demekki.Sağlıkk olsunkaydirigubbakcemile5
kENDİN klomen içmeyi sakın deneme canım.Doktor kontorlunde alabılırsın ancakk..
Kendini nasıl hissediyorsann öylee yaapp gulcann :)Stress yokk RELAXzemuszemus:lepi:neden tedavide olanlar :)stres oluyorkiii.yADA BEn neden olmuyorum.Bende bir anormallıkk var sanırımsırnaşık şeysırnaşık şey

Meraba kızlaaar.kaç gündür giremedim
evet ben inş. kesin hamişim perşembe dr.uma gittim ve yaklaşık 5 haftalık hamişim
2kez serum aldım miğdem berbat durumda ve hep yatıyorum
birşey yiyemiyorum....ve sizlerte çok dua ediyorumm.
bebişleriniz en kısa zamanda gelir inş.
ha bide bende düşük tehlikesi varmiş.umarım bi sorun olmazz
bu kadar sevinçten sonra Rabbim korusunnnnn

:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…