Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gülcan günaydın alıntı yaparak sana yazacaktım ama beceremedim.canım hiç moralini bozma aynı durumdayız .bende tam 1 yıldır uğraşıyorum bu ay klomen kullandım bekliyorum inşallah foss çıkmaz allahtan hayırlısı allah hepimizin yüzünü güldürsün

Günaydın canlarım. Hayırlı sabahlar, hayırlı günlerr...a.s. Şükürr kavuşturana canlarım. Umuyorum ki herkes iyidir. Gülcan nolur üzme kendinii.:teselli: Tatlım bu ilk değil kii, ama klomen kullandığımızda sanırım kendimizi daha çok hazırlıyoruz. Bu yüzden de hayal kırıklığı herzamankinden daha çok oluyor.
ESEMOS canım geçmiş olsun. İnşallah kötü birşey yoktur. Allah önce bizlere ve sevdiklerime sağlık hoşluk versin, sonra da bebiş versin.

canım evet eklı degılım cok umudum olmadıgı ıcın ekletmek ıstemedımmafoldumbenadet tarıhım 24 hazıran 30günde bır oluyorum cnm.umarım dedıgın gıbı kıst olusmaz bebkten gectım kıst olusmasın dıyorum artıkmafoldumben:a015:sende korkma dıscıden dıscı senden korksun tatlım:jeyyar:sositososito bence kırmızı kartı görmeden ümıtsızde olma allah büyüktür:Saruboceq:ınsallah hepımızın yüzünü güldürür canım:Saruboceq:

cnm morelını hıc bozma allahımın dedıgı olur hakkına hayırlısı olsun
olucak elbet bızde hamıs olcaz sonra bebişlerımızı kucagımıza alcaz:Saruboceq:
umarım allahım sana cıfter cıfter verır bak esınde ne güzel demıs destek cıkmıs sana
:lepi:

Günaydınlar herkeseeeeeea.s.

Kızlar bu sabah klomenim bitti ama bende hiç ağrı sancı yok kafamçokkarıştı

Acaba bu ilaçla benim yumoşlar gelişmedi mi yawwww

canım tebrikler Allahım saglıklı dogmasını nasip etsin

EMELCİĞİM ne yaptın halledebildin mi o işi. :)))

canım benim yok halledemedik bende şansmı var kızılayda evde yapılıp getirilmesini kabul etmiyormuş buraya gelsinler demiş dr anneme eşimde cumartesi çalışıyor işe gitti öyle olunca kaldı bizim iş artık mecvur gidicez ama ne zaman bilmiyorum:1no2:

kızlarrrr canlarım günaydınnnn ve iyi haftalar herkese..
isimlerinizi tek tek saymıyorum, unuttuklarım küsmesin diyee...
epeydir giremiyorum nete yoğunuz bu aralar..malum evde de net olmayınca uzak kaldım sizlerden.

kızlar gazetede yazın hormonların daha iyi çalıştığı ve yaz hamileliklerinin kışa göre %30 fazla olduğunu okudum..bu durumda şansımız %30 arttı ona göre bol bol çalışın haaa...çok öptüm hepinizi de..
sevgilerimlee

EMELCıĞıM sağlık olsun tatlım ama, nedir bu senin başına gelen de yaa. Ne yapmayı düşünüyorsun peki klomene başlayacak mısın canım. Adetinin kaçıncı günü bugün?

selam arkadaşlar aşılamam tutmadı malesef.dün adet oldum yeni tarihim 5 haziran.bugün dr a gidicem.rabbim hayırlısını versin.inşallah.

EMELCİĞİM sağlık olsun tatlım ama, nedir bu senin başına gelen de yaa. Ne yapmayı düşünüyorsun peki klomene başlayacak mısın canım. Adetinin kaçıncı günü bugün?

içmiycem adetimin 8.günü geçen ayda kendi kafama göre içmiştim zaten testi yaptırana kadar içmiycem

arkadaşım desteğin için teşekkür ederim.inşalah dediğin gibi olur.artık kafama takmamaya ve düşünmemeye çalışırım kendimi başka şeylere vericem becerebilirsim tabiki.ama dünkü şoku hala atlatamadım hala çok üzgünüm.

:mymeka: inşallah diyelim olsun.allah kucaklarımızı boş bırakmasın.üzülüyorum işte hiç olmıcak sanıyorum.eşimede çok üzülüyorum.büyük bir heyacanla cumartesi nöbetci eczane bulucamda test alıcam diye sokak sokak dolaştı.testi yaptık bişey çıkmadı.olsun belki daha erkendir dedik.ama sabah kalktık baktımki kırmızılar gelmiş.off allahım tam bir yıkım.

kendim içmicem klomeni karar verdik 2 ay hiç bir ilaç kullanmıcam.sende farkında olmadan stres yapıyorsun çünkü burda bir ümit diğer bayanların belirtilerini ve hamile haberlerini paylaşıyorsun.ozaman kendi kendne bağzı belirtiler,beklentiler içine giriyorsun.inşallah yüce rabbim hepimizi sevindirir.

Valla hiçbbir beklentimm yok sen öyle sanıyorsan öyle düşün yukarda allah varr.O eskidendii yıllar geçincee alışıyor insan artık

balım nıye kızdın sen canım üzme kendını ve kızma:1hug:
ay sen olmazsan senın desteklerın cvpların tecrübelerın olmazsa
neolur bızım halımız ben kendı adıma konusum ıyı varsın cnm benım:asigim:a.s.

Kız balıııımm Gülcan sen derken kendinden bahsettmiş bence... Sen niye üstüne alındın be şekerim. Yanlış anlamadıysam, arkadaşın demek istedği şu; klomen içince buraya giriyoruz ya, arkadaşların herşeyi, arkadaşlar da bizim herşeyimizi paylaşıyoyr ya, o zaman ister istemez umutlanıyoruz demek istemişş. Üptüm seni stres yookk

Merhaba arkadaşlar, bir ara bir kaç birşey yazdım ama kimse benle ilgilenmedi baktım arada kaynadım gittim bende yazılanları okuyarak takip ettim sizleri.Bir nevi sessiz konuktum yaniyerimseniben :) herneyse bende klomenle tedavi görüyorum bu ikinci ayım klomenle.Geçen ay adetim üç gün gecikmeli başladı çok yoğun oldu meğersem kimyasal gebelik yaşamışım.Üzüldüm ama bu bana bir umut oldu ilerleyen zaman için. Bu ay ikinci klomenleri bitirdim.Bugün doktor 3 yumurtamın geliştiğini söyledi çarşambaya çatlatma iğnesi olacağım.Gerçi yumurtalarım kendiliğinden çatlıyor ama bu ay da böyle deneyelim dedi doktorum.
Eğer listeye beni de eklerseniz çok sevinirim arkadaşlar.Beklediğim adet tarihim 26 Haziran...Umarım adet olmam...Hepinizi öpüyorum...Bir gün anne olacağız, kimse umudunu kaybetmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…