Canım sen listede ekli değilmisin.Adet tarihine bakıcaktım ama senin ismini bulamadımm.Adetine ne kadar kaldıkii ?Korkma canım benim yumurtlamadan adet olana kadar ara ara sancıyorr.Hele aşılamadan sonra 15 gün sancımıştıı.Normall korkmaa canımm.Bence olmamıştım kist kötü düşünmee..Doktoruna güvennkaydirigubbakcemile5vereliniortak
Canım temizlik yapıyodum gelemedım :1rolleyesişimin ağrısı ve apsesi geçtii mafoldumbenmafoldumbenAma ama ben dişciye gitmeye kontorle gitmeye korkuyorum kesin çekicekk bittim ben ya herneyse konuyu kapımm atak geliyoomafoldumben
Çalışmalarmıı hımm ne desemkii :)canım hiççbir çalışma yapmıyoruzz valla.Adete 7 kalmış umrumda bile değill :)alıştım artık kırmızı karta:)Bu ay doktorun dedği günlerde olmadıı.İlaç iğne fostikk oldu anlıcagınkaydirigubbakcemile3Kafamıza göre takıldık.Hep doktorun dediğinemi uyucazz.4 aydır onun sözünü dinledim:roflol::roflol:Bu ayda kendi kafama göre :roflol:
:roflol: merhaba arkadaşlar,
size güzel haberler vermek isterdim ama bu sabah uyandığımda bir baktımki kırmızı kart yemişim.resmen büyük bir yıkım yaşadım çok umutluydum bu ay bütün belirtiler vardı.demekki ya kendimizi kandırıyoruz,yada kullandığımız ilaç bunları yapıyor.
neyapacağımı bilmiyorum,doktora devam etsemmi etmesemmi yoksa kendim klomen içsemmi bu ay yine,yoksa hiçbirşey kullanmasammı bilmiyorum.off.off.eşimde dedi iki ay kendini dinlendir hiç bişey düşünme ve kullanma.iki ay sonra ben seni daha iyi bir doktora götürücem dedi.biraz beyinsel olarak rahat olmak istiyorum çok sitres yapıyorum.inşallah bu süre içinde kendiliğinden olur.nebilimya offf offf.:mymeka: unutumaya ve ilgilenmemeye çalışıcam elimden geldiği kadar.herkese bol şans bana bu ay gülmedi inşallah size güler.yeni tarihim. 5 Temmuz. ve ozamanda 1 yıl olmuş oluyor.allahım nolur bebeğimi ver bana nolur allahım.:a015::a015:klava:
Meraba kızlaaar.kaç gündür giremedim
evet ben inş. kesin hamişim perşembe dr.uma gittim ve yaklaşık 5 haftalık hamişim
2kez serum aldım miğdem berbat durumda ve hep yatıyorum
birşey yiyemiyorum....ve sizlerte çok dua ediyorumm.
bebişleriniz en kısa zamanda gelir inş.
ha bide bende düşük tehlikesi varmiş.umarım bi sorun olmazz
bu kadar sevinçten sonra Rabbim korusunnnnn
EMELCİĞİM ne yaptın halledebildin mi o işi. :)))
EMELCİĞİM sağlık olsun tatlım ama, nedir bu senin başına gelen de yaa. Ne yapmayı düşünüyorsun peki klomene başlayacak mısın canım. Adetinin kaçıncı günü bugün?
cnm morelını hıc bozma allahımın dedıgı olur hakkına hayırlısı olsun
olucak elbet bızde hamıs olcaz sonra bebişlerımızı kucagımıza alcaz:Saruboceq:
umarım allahım sana cıfter cıfter verır bak esınde ne güzel demıs destek cıkmıs sana
:lepi:
gülcan günaydın alıntı yaparak sana yazacaktım ama beceremedim.canım hiç moralini bozma aynı durumdayız .bende tam 1 yıldır uğraşıyorum bu ay klomen kullandım bekliyorum inşallah foss çıkmaz allahtan hayırlısı allah hepimizin yüzünü güldürsün
:1hug:Canım hakkında hayırlısıı böyleymiş demekki.Sağlıkk olsunkaydirigubbakcemile5
kENDİN klomen içmeyi sakın deneme canım.Doktor kontorlunde alabılırsın ancakk..
Kendini nasıl hissediyorsann öylee yaapp gulcann :)Stress yokk RELAXzemuszemus:lepi:neden tedavide olanlar :)stres oluyorkiii.yADA BEn neden olmuyorum.Bende bir anormallıkk var sanırımsırnaşık şeysırnaşık şey
kendim içmicem klomeni karar verdik 2 ay hiç bir ilaç kullanmıcam.sende farkında olmadan stres yapıyorsun çünkü burda bir ümit diğer bayanların belirtilerini ve hamile haberlerini paylaşıyorsun.ozaman kendi kendne bağzı belirtiler,beklentiler içine giriyorsun.inşallah yüce rabbim hepimizi sevindirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?