Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

seldacım valla işe geliyorum ahla ama çok kötü oldugumda gelemedim malum bir kaç kez söyledim sana rapor alıpta yatmak zorunda kaldım evde.şimdilerde gidiyorum işe dogumdan sonra çalımayacagım malum bakma sıkıntımız var..ben bakacagım bebgime o yüzden...cerotum sagol isim bakacam artık ama berrayada sindi içim..umutlu sagol tatlım rabbim kısa zmanda hayırlısı ile bebkler nasip etsin size..

canım benim seninle adet tarihlerimiz aynı. dün iğnemi yaptırdım bendede akıntı falan yok içini ferah tut allahın izniyle biz bu işi başaracağız.a.s.a.s.

cok sağol tatlım cvbın ıcın..içim rahatladı bırazcık umarım basarırız:lepipuyorumnanaktan

RıCHBERRY karınnın ağrıması çok normail içerikde de öle yazıyo zaten. Hem ağrısın ne güzel yumoşların büyüyo. Sakın ilaç içme ama. Ağrısın dayan 1 hafta bak benim geçti bi hafta sonra

Canım ya valla kusura bakma.Mesajını görüpte atladım sanmışsınn.Ama valla şimdi sen diğer msj yazınca geriye gittimm.Baktım benim isminde yazıyormuşş.kusura bakma dalgınlıgıma geldı herhaldeee...Yanlış anlama sakın:asigim:Benim 4 gün kaldı adete...Canım kasıklardaki batmalar ya bebek habercisi yada adet belirtisidir...yada kullandıgım ılac ve ıgnelerın yan etkılerınden olabılır:uhm:
Dişçiye adet olayım öyle gdicem:gitme::gitme::gitme:

:asigim:umutlu o nasıl sözzzz neden kaale almayım kiiii:çok üzgünüm:Aşkolsunnn neden beğenmicemki senii canım :gitme:

BALSURATLIIIM canıım beniim. Biliyorum beni kaale alacağını güzelim. Arkadaşıma bi sataşayım dediydim. ınşaallllaahhh bu ay adet olmayacasın. heheheeee

Arkadaşlar ben de yeni katıldım.. Doktorum klomen verdi. 5. gün başladım bugün bitiyo ilaç."Bi tek yumurta sayını çoğaltıp hamile kalma olasılığını artırmak için" dedi dr. ama bakalım hayırlısı...

BALSURATLIIIM canıım beniim. Biliyorum beni kaale alacağını güzelim. Arkadaşıma bi sataşayım dediydim. İnşaallllaahhh bu ay adet olmayacasın. heheheeee

:asigim:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytAdet olmayacasın dedın :jeyyar: Kendını neden demedınn Olmayacağızzzzz dicektinkaydirigubbakcemile3
Gerçi ben olucamda yerimsenibenParti vericem oluncazemuszemuszemuszemus

Merhaba arzuu85 , ben bu ay geç kalmışım incir için cnm ya
Bugün benim adetin 12. günü tatlım , önümüzde ki ay başlarım artık

Valla cnm bende hem üzülüyorum hem de artık çok sıkılıyorum bu durumdan mafoldumben

totemcim kullanmana gerek kalmaz inşallah hamiş kalırsın önümüzdeki ay.inanarak içiyorum işe yarar inşallah.

allah sabırlar versin hepimize isyan ettirmesin rabbim . bu sıkıntılarımızın üzüntülerimizin sonu tatlı olur inşallah rabbim bizede yaşatacak anne olmayı . dualarım sizlerle...:Saruboceq:

Günaydın herkese. Eeee nerelerdesiniz kızlar. Aaa ölee sessizcene bırakmışsınız burayı. Ama inşallah bugün sevinçli haberlerle yıkılacak burası. zemuszemuszemuszemuszemuszemus

günaydın kızlar sükür agrılarım bıttı ne klomenmıs bu içimce fırtınalar kopardıkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
ben çok yogunum işlerden dolayı dün hiç giremedim sayılır şimdi biraz vakit buldumda ne yazmış bizim kızlar bi bakayım dedimzemuszemus

günaydın kızlar.
Umutlucum doğru söylersin giriyorum yazıyorum birşeyler ama. Ne yazdım kime ne cevap verdim nerde kaldım bazen unutuyorum.CADIARZU Dün yazmışsın evet çalışmalarımız devam ediyor. ınşallah Allah bu sefer çabalarımızı boş çıkarmaz.Yoksa ya pavyon ya da balkafa kısırdöngü party's lerde takılıp evimin kadını olamayacağım yine.zemuszemus

ığneler bende deli gibi sivilce yaptı. Klomen de göbek yapmıştı. Ama göbeğe razıyım sivilce işi canımı sıkıyor.Bu yaştan sonra ergenler gibi bi dolu sivilcem var. Artık bırak ruhumuzu bedenimizde isyan ediyor. :1no2: Allah tezz zamanda hepimizin muradını versin inşallah.:Saruboceq:

keşke bende göbek yapsa .Bu lanet olası Atom bombası klomen beni eridi bitirdi kemik oldummafoldumben

Bende de yumurtlama zamanı sivilce yapıyorÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Rabbim emeklerimizn karşılığını vericek inşallahh.Azz sabır edelim sınavı geçmeye az kaldıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

günaydın canım canım kaç kg sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…