canım benim seninle adet tarihlerimiz aynı. dün iğnemi yaptırdım bendede akıntı falan yok içini ferah tut allahın izniyle biz bu işi başaracağız.a.s.a.s.
Canım ya valla kusura bakma.Mesajını görüpte atladım sanmışsınn.Ama valla şimdi sen diğer msj yazınca geriye gittimm.Baktım benim isminde yazıyormuşş.kusura bakma dalgınlıgıma geldı herhaldeee...Yanlış anlama sakın:asigim:Benim 4 gün kaldı adete...Canım kasıklardaki batmalar ya bebek habercisi yada adet belirtisidir...yada kullandıgım ılac ve ıgnelerın yan etkılerınden olabılır:uhm:Canlarım merhaba. Umarım herkes iyidir.
ESEMOS canım geçmiş olsun, bak herşeyde hayır varmış en azından tüpünün kapalı olduğunu öğrenmiş oldun. Acil şifalar canım.a.s.
GÜL_AY canım rahim duvvarının ince olduğunu bunun bir tedavisi olup olmadğını duymuşsun. Aynı dert bende de var. Ama bunun için doktorum bana kalçaya yapışan, şeffaf bir pant verdi ki daha önce de vermişti işe yaramıştı. İlacın adı Climara. Haa bir de bu klomenin yan etkilerinden biriymiş. Doktorum daha önce bana karından yapılan iğnelerden vermişti fakat ben kullanmadım başka sağlık sorunlarımdan dolayı. Eğer o iğneleri kullansaydın klomenle yaşadığımız bu sorunları yaşamayacaktık dedi. İstersen sen de bu ilacı doktoruna sor.
MAVİ_DENİZ bebişinin cinsiyetini öğrendin demek. İnşallah sağ salim kucağına da alırsın kızımızı. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin...
BALSURAT seninle adetlerimiz yakın diye hatırlıyorum canım. Nasılsın ne durumdasın. Kasıklarımda sancı oluor benim. Acaba çatlatma iğnesinin yan etkisi mi? Haaa bu arada dişçiyi de ihmal etme gülüm. İnsan acısını unutunca gitmek istemiyor ama Allah muhafaza yine tekrar edebilir.
:asigim:umutlu o nasıl sözzzz neden kaale almayım kiiii:çok üzgünüm:Aşkolsunnn neden beğenmicemki senii canım :gitme:Balsuraaaattt kıs sen beni kaale almıyon muu artıkın:umursamaz: Ne yapıyorsun dedim sana sabahtan, bi de benim sancım var dedim hiççç biişi demedinnkafamçokkarıştı Sen beni beğenmiyomusuuunKııızz cigaraya başlayacam yıllardan sonra haa:a015:
BALSURATLIIIM canıım beniim. Biliyorum beni kaale alacağını güzelim. Arkadaşıma bi sataşayım dediydim. İnşaallllaahhh bu ay adet olmayacasın. heheheeee
He yaaa eksik sülemişim. Bu ay biz adet olmayacağııızzz!!! Ve adet olmadık partisi vereceğiiz. (İNŞALLLAAHH)
merhaba TOTEM bende geçen hafta başladım incir kürüne adetin 3. günü bugün adetimin 9. günü kasıklarımda ağrı ve dolgunluk var inşallah yumurtam gelişmiştir. inşallah bir an önce hamiş kalırız ben çoooooook üzülüyorum artık:sinifsinif:
günaydın kızlar.
Umutlucum doğru söylersin giriyorum yazıyorum birşeyler ama. Ne yazdım kime ne cevap verdim nerde kaldım bazen unutuyorum.CADIARZU Dün yazmışsın evet çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Allah bu sefer çabalarımızı boş çıkarmaz.Yoksa ya pavyon ya da balkafa kısırdöngü party's lerde takılıp evimin kadını olamayacağım yine.zemuszemus
İğneler bende deli gibi sivilce yaptı. Klomen de göbek yapmıştı. Ama göbeğe razıyım sivilce işi canımı sıkıyor.Bu yaştan sonra ergenler gibi bi dolu sivilcem var. Artık bırak ruhumuzu bedenimizde isyan ediyor. :1no2: Allah tezz zamanda hepimizin muradını versin inşallah.:Saruboceq:
keşke bende göbek yapsa .bu lanet olası atom bombası klomen beni eridi bitirdi kemik oldummafoldumben
bende de yumurtlama zamanı sivilce yapıyorçok üzgünüm çoookçok üzgünüm çoook
rabbim emeklerimizn karşılığını vericek inşallahh.azz sabır edelim sınavı geçmeye az kaldıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?