Kız BALSURATIIIMM kırmızı kart vurdu diye okuyunca yüreğim ağzıma geliyorduuu:mymeka: Sabah sabah dedim nayııırr nolamaaazzz... Bu ay kırmızı kartı görmeyeceksin demedim mi ben sanalmaz: Söyleyip söyleyip çağırıyorsuun. Kızacam artık amaakaydirigubbakcemile
balııımm inşallah gelmezde sen kaybedersınopuyorumnanaktan
Kırmızı kart vurdu klomen Şuttt oldu demeye Şafak 2 Gün kaldıı sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyturkbayragi
klava: klava: klava:
olumlu düşün dedim 100 kere olumluuuuuu...
valla da hakediyorsun sen oklavayı..şu beklemenin keyfini çıkarsana balım ya, aaaa...ayağını süreceksin dedik yaaa...
bu arada sema arkadaşımızı tanımıyorum ama tebrik ederim minik çağatayını...Allah analı babalı büyütsün inşallah...
bu ay doktorum adetimin beşinci gününde klomen verdi ilk kez
ve sürekli yumurtaları kontrol etmek için yanına çağırdı ve çok güzel yumurtladığımı ve her gün gün aşırı ilişki dedi,ben 27 mayıstan itibaren klomen kullanmaya başladım adetin beşinci günü yani,ve bu pazaertesi de progestan verdi doktor,şimdi sormak istediğim adetime henüz 10 gün gibi bi süre var,ama sağ kasığımda hep bi ağrı sancı var,üç gün önce filanda rahimde kramplar oluyodu,göğüslerim biyüdü,uçları tomurcuk gibi oldu kocaman dokunmaya gelmiyo,ve hep karın kasık bölgemde bi huzursuzluk,sizce hamile miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?