:CüvCüv::CüvCüv:sırnaşık şeysırnaşık şeyDoğru diyon canımBALIIIM deme ölee. Kocaman bi göbüşle gezmek kolay mı sanıyoosuun.:CüvCüv:
günaydın canım canım kaç kg sen
:cüvcüv::cüvcüv:sırnaşık şeysırnaşık şeydoğru diyon canım
günaydınn canım 57 kiloyum
ceretom olmadı şimdi yaaa:umursamaz:
Bu kırmızalara dett demekk gerek artıkklmaz: lmaz:
Bende geliyom arkadan canım az kaldııı hihoyyyt
mavicim inşallah hayırlısıyla atlatırsın bugünleri. Evde misin bu aralar yoksa bir de işe gitmeye mi çalışıyorsun?
cerotum vallahi senin kırmızılar sessiz ve sinsice gelmişler. Ne olacak bizim halimiz yavrum. Tutmuyor tutmuyor tutmuyor. İlçalarla da tutmuyor ilaçsız da... Neyseki önümüz yaz da ben bunalıma girmiyorum. Kışa doğru girerim depresyona artık...
Zaten ertelemiştik değil bebek işini. Bu yazı incecik ve taş gibi geçireceğiz plajlarda. Sonra sanayi tüpü veeeee gelsin üçüz bebeler.
:sinifsinif::gitme:Boy 170 ama zayıf duruyom yaa aynanın karsısında belim kopcak gibi hiç hoş durmuyorr .Herkezzin dilindeyim burda çocukların bile diline düştüm kilo al diye çileden çıkarıyorlarkaydirigubbakcemile3Eşimde gayet iyiisn diyor opuyorumnanaktanya öfff bide zayıfımmı diyorsun ...gayet normal daha ne istiyorusun
Cerotom doğru diyorsunn.SÜRÜndük kaldık topikte :)kazık çaktık dediğin gibi.Birinin bu bağıı çözmezii lazımm hadiyin kızlarr :jeyyar:balım sus yaaa...seninkiler gelmesin Allahaşkına..kazık çaktık ya topiğe..burada birilerinin dengeyi bozması lazım..sür ayağını yevrüm, ümitliyim senden..bakarsın arkandan sökülürüz:))
seldam canım günlerce beklediğim ve gelmeyen kırmızılarım sabırsız valla 2 aydır..hani düzene girdiğine seviniyorum ama 2 ucu b.klu değnek öte yandan:))) bize terapi lazım karar verdim ben..kronik bekleme hastalığı valla da..askerlik gibi anacım, gelmedi bizim teskere bi:)) hani kısa dönemi de geçtim uzun dönemi 3 e katlayacaz bu gidişleee..çürüğe çıktık çürüğee:))))
bi yaz daha popo kızartacaz canım belli oldu bizim akıbetimiz:) 6 kilo verdim valla da..devammmm.....
amin canım amin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:selam kızlar bomba gibi görünüyorsunuzkaydirigubbakcemile3 malum sandalyede fazla oturamıyorum ağrım oluyo sizden bu aralar biraz uzak kalacam inş. hayırlı haberlerinizi alırım haziran ayında kırmızıları bekleyenler inş. hiçbiriniz kırmızıları görmezsiniz çatır çatır hamiş kalırsınız bol bol mutluluk yaşarız inş hayırlı haberlerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyytAmin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:selam kızlar bomba gibi görünüyorsunuzkaydirigubbakcemile3 malum sandalyede fazla oturamıyorum ağrım oluyo sizden bu aralar biraz uzak kalacam inş. hayırlı haberlerinizi alırım haziran ayında kırmızıları bekleyenler inş. hiçbiriniz kırmızıları görmezsiniz çatır çatır hamiş kalırsınız bol bol mutluluk yaşarız inş hayırlı haberlerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
ESEMOS güzelim aman ha yorma sakın kendini. Tamamen iyileştiğinde bol bol yazarsın. Şimdi kendini kollama zamanı :1hug:
BALSURAT yafruuum manken gibi hatunmuşsun sen yahuudelikafadulden Kızım harcanıyorsun bu döl tutmazlar pavyonunda haaa:roflol: Ben senin yanında cüce gibi kalırım herhalde. Boyum 162, kilom 65. Yanii hem kısa, hem de şişkooolaelaelaelaelae
cerotum maşallah sana.. 6 kilo vermek hiç kolay iş değil. Yürü beee.. Arkandayız....
Kilo muhabbeti devam ederken(balsuratım hakikaten çok zayıfsın. Azıcık ye be anacım.) ben de 53 kiloyum boyum 167 cm. Temel reis varya çizgi film. Oradaki safinaz'a benzetiyorlar. Ama gelin görün ki bir göbek yaptım son 1 yılda sanırsınız beş aylık hamileyim. Komple alabilsem şükür diyeceğim oturacağım. ama nerde.. illa götten göbekten gidiyor. O değilde plajlardaki havam bozulacak. Patetese batırılmış kürdan gibi gezeceğim.lmaz:
cerotum maşallah sana.. 6 kilo vermek hiç kolay iş değil. Yürü beee.. Arkandayız....
Kilo muhabbeti devam ederken(balsuratım hakikaten çok zayıfsın. Azıcık ye be anacım.) ben de 53 kiloyum boyum 167 cm. Temel reis varya çizgi film. Oradaki safinaz'a benzetiyorlar. Ama gelin görün ki bir göbek yaptım son 1 yılda sanırsınız beş aylık hamileyim. Komple alabilsem şükür diyeceğim oturacağım. ama nerde.. illa götten göbekten gidiyor. O değilde plajlardaki havam bozulacak. Patetese batırılmış kürdan gibi gezeceğim.lmaz:
oooooooooo burda muhabbet koyu....herkese selam.
cerot 6 kiloyu nasıl verdin yaaa bana da söylesene, ben de gittikçe şişiyorum
[ı]kızlar mÜjde topİgİn kurucusu sema arkadaŞımız dogum yapmıŞ ve nur topu gİbİ bİr oglumuz var ÇaĞatayımız bİraz erken dogmuŞ ama İkİsİnİnde saglıkları İyİymİŞ ve yarın evlerİne ÇıkacaklarmıŞ dİger dogum yapan arkadaŞlar topİge bİldİrmİyorlar ama bundan sonra dogum yapan hamİŞlerİmİzde lİstemİze dahİl edelİm moral kaynagı olur degİlmİ[/ı]
[ı]kızlar mÜjde topİgİn kurucusu sema arkadaŞımız dogum yapmıŞ ve nur topu gİbİ bİr oglumuz var ÇaĞatayımız bİraz erken dogmuŞ ama İkİsİnİnde saglıkları İyİymİŞ ve yarın evlerİne ÇıkacaklarmıŞ dİger dogum yapan arkadaŞlar topİge bİldİrmİyorlar ama bundan sonra dogum yapan hamİŞlerİmİzde lİstemİze dahİl edelİm moral kaynagı olur degİlmİ[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?