Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ah klomen vah klomen sen neimşsin sen acayip stres yaptığı kesin az bir zamanım kaldı bu günle beraber 5 gün.bu süre sonunda hamile olma ihtimalim %50 geri kalanda klomenin azizliği olacak bazı arkadaşlar adet gecikmesi yaptığını söyledi bekleyip görecez..

ceretom olmadı şimdi yaaa:umursamaz:
Bu kırmızalara dett demekk gerek artıkk lmaz: lmaz:
Bende geliyom arkadan canım az kaldııı hihoyyyt

balım sus yaaa...seninkiler gelmesin Allahaşkına..kazık çaktık ya topiğe..burada birilerinin dengeyi bozması lazım..sür ayağını yevrüm, ümitliyim senden..bakarsın arkandan sökülürüz:))

seldam canım günlerce beklediğim ve gelmeyen kırmızılarım sabırsız valla 2 aydır..hani düzene girdiğine seviniyorum ama 2 ucu b.klu değnek öte yandan:))) bize terapi lazım karar verdim ben..kronik bekleme hastalığı valla da..askerlik gibi anacım, gelmedi bizim teskere bi:)) hani kısa dönemi de geçtim uzun dönemi 3 e katlayacaz bu gidişleee..çürüğe çıktık çürüğee:))))

bi yaz daha popo kızartacaz canım belli oldu bizim akıbetimiz:) 6 kilo verdim valla da..devammmm.....

ya öfff bide zayıfımmı diyorsun ...gayet normal daha ne istiyorusun
:sinifsinif::gitme:Boy 170 ama zayıf duruyom yaa aynanın karsısında belim kopcak gibi hiç hoş durmuyorr .Herkezzin dilindeyim burda çocukların bile diline düştüm kilo al diye çileden çıkarıyorlarkaydirigubbakcemile3Eşimde gayet iyiisn diyor opuyorumnanaktan

Cerotom doğru diyorsunn.SÜRÜndük kaldık topikte :)kazık çaktık dediğin gibi.Birinin bu bağıı çözmezii lazımm hadiyin kızlarr :jeyyar:

selam kızlar bomba gibi görünüyorsunuzkaydirigubbakcemile3 malum sandalyede fazla oturamıyorum ağrım oluyo sizden bu aralar biraz uzak kalacam inş. hayırlı haberlerinizi alırım haziran ayında kırmızıları bekleyenler inş. hiçbiriniz kırmızıları görmezsiniz çatır çatır hamiş kalırsınız bol bol mutluluk yaşarız inş hayırlı haberlerinizi bekliyorumkaydirigubbakcemile2zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

amin canım amin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq:

ESEMOS güzelim aman ha yorma sakın kendini. Tamamen iyileştiğinde bol bol yazarsın. Şimdi kendini kollama zamanı :1hug:
BALSURAT yafruuum manken gibi hatunmuşsun sen yahuudelikafadulden Kızım harcanıyorsun bu döl tutmazlar pavyonunda haaa:roflol: Ben senin yanında cüce gibi kalırım herhalde. Boyum 162, kilom 65. Yanii hem kısa, hem de şişkooolaelaelaelaelae

hihoyyythihoyyytAmin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5:mymeka:Hiçtee bilee normalsinn :)balık etli sadece :asigim:

cerotum maşallah sana.. 6 kilo vermek hiç kolay iş değil. Yürü beee.. Arkandayız....
Kilo muhabbeti devam ederken(balsuratım hakikaten çok zayıfsın. Azıcık ye be anacım.) ben de 53 kiloyum boyum 167 cm. Temel reis varya çizgi film. Oradaki safinaz'a benzetiyorlar. Ama gelin görün ki bir göbek yaptım son 1 yılda sanırsınız beş aylık hamileyim. Komple alabilsem şükür diyeceğim oturacağım. ama nerde.. illa götten göbekten gidiyor. O değilde plajlardaki havam bozulacak. Patetese batırılmış kürdan gibi gezeceğim. lmaz:

:1shok:Canım göbeği salla 53 kilo gerçekten safinazsınn :):)Neden lanet ilaç göbek yaptıki sana.Eltimede tüp bebek ilaçlarıı kilo aldırdı şişirdi:1ninca:

İlahi Seldacığımm. Öldürdün beni gülmektenn:roflol: maşallahh kızlar yaa ne bu vücutlar büleeesengözlerimebaksanab Maşallahh maşallahhh. Ben boşuna demiyorum anne adaylarının en güzelleri diyee. Ben evlenirken 43 kiloydum kızlar. Hatta oğlumu doğurmaya gittiğimde 60 kiloydum.zemuszemus Amaa bundan 4 yıl önce kortizon kullanmam gerekti ve aynı zamanda cigarayı bıraktım Şimdi de durumum bülee. Hafifff balık etli diyelim yaniibuyrunnnnnnnnn

oooooooooo burda muhabbet koyu....herkese selam.
cerot 6 kiloyu nasıl verdin yaaa bana da söylesene, ben de gittikçe şişiyorum

:))))))) safinaz ha..delüüü güldürdün benii..
canım valla 2 aydır ööle bir istikrarlıyım ki anlatamam yani..1-2 dondurma kaçamağı hariç devam yani..yevrüm siz manken gibisiniz ya Maaşallah balım ve sen..bende boy 168 ama kilo 72( 78 tim yani düşün artık..pko beni şişirdi canım malum ilaçlar yüzünden..hani kimine sivilce, kimine tüylenme, kimine kilo..bana kilo çıktı pko piyangosundan:))) emme ben bu kiloları geri vericeeem yani kararlıyım. sıpanın geleceği yok canım, gendümüze bakalım barii...

oooooooooo burda muhabbet koyu....herkese selam.
cerot 6 kiloyu nasıl verdin yaaa bana da söylesene, ben de gittikçe şişiyorum

merseray canım benim diyetim ööle çok acımasız bir diyet değil aslında yapılabilir yani. çok eskiden diyetisyenin verdiği bir liste vardı onu uyguluyorum yine..2 saatte bir bişiiler metabolizmayı durdurmamak açısından..tabii bir ana öğün 1 ara öğün şeklinde gidiyor..karbonhidratlardan çok ölçülü alıyorum..mesela pilav ya da makarna yemiyorum desem yalan olur ama 2 kaşık falan..zaten yemelisin de.sebze yemeklerinden ye istediğin kadar..aralarda meyve ya da yoğurt..bir de evde kondüsyon bisikleti var canım güna şırı 30 dk biniyorum ona da..aslında daha fazla vermeliydim ama pko maalesef ağır verdiiriyor canım.pes etmemek gerek..
soruların olursa her zaman yardımcı olurum canım..1. kural istemek ama..:)
:1hug:

[ı]kızlar mÜjde topıgın kurucusu sema arkadaŞımız dogum yapmıŞ ve nur topu gıbı bır oglumuz var ÇaĞatayımız bıraz erken dogmuŞ ama ıkısınınde saglıkları ıyıymıŞ ve yarın evlerıne ÇıkacaklarmıŞ dıger dogum yapan arkadaŞlar topıge bıldırmıyorlar ama bundan sonra dogum yapan hamıŞlerımızde lıstemıze dahıl edelım moral kaynagı olur degılmı[/ı]

:teytey: Basakcim ne guzel bir haber verdin
Sema arkadasimizin gozu aydin olsun :teytey:

:dance::dance:Semacım gözünaydınnn.Allahım sağlık büyütsün inşallahh.Bebeğinle beraber ömür boyu huzurlu bir yaşam diliyorum:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı sabahlar, güzel bi gün diliyorum hepinize
SEMA arkadaşımıza geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı o yolda olanların başınaa.s.

Günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan

Sema arkadaşımızın gözü aydın , Allah analı babalı büyütsün :teytey::teytey::teytey:

Darısı bizim gibi bekleyenlereeeeehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…