Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende de pco vardı bende bu ay klomen içtim 13. günde 9,6 mm dedi dr yumurtaya sonra kendinden de büyüyebilir dedi bende önemsemedim ama birden büyümüş ve çatlamış bence sen kafanı rahat tut çünkü birden büyüyebiliyor bu ay benim ilk paketimdi günüm de geçt hamileyim galiba klomen pco lara iyi geliyor bu ay büyümezse dr dozunu arttırır çatlama iğnesi de yaparsa kist filan da oluşmaz yeter kisen kafanı rahat tut

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_ saat saba hın yedi buçuğu bu günde sağ sağlim uyandım alışkanlık yapan siteme girdim sağ sağlim derken bu gün adetimin 29. günü evet ufukta bebek görünüyor son anda bir aksilik çıkmazsa tabi..
:tomato:

Son düzenleme:
Kırmızı kartt Şutuuuuu vurduuuuu:tomato: Klomenn fossss olduuuu:roflol::roflol::roflol::roflol:YENı tarihim 12 Temmuz

azcık arkalarda kalmısta

Günaydın canlarım. Hepinize hayırlı günler, güzel bir hafta diliyorum.a.s.
BALSURAAATT ya gülüm bir gün de mi gecikmiyor senin kırımızı kart :uhm: Sabah aklıma düştün. Acaba balsuratlım ne yaptı bugğün bebişi kutlarız inşallahh diye düşündüm. Hayırlısı şekerim. Umutlar bir dahaki aya:1hug:

günaydın kızlar,umarım hepiniz çok iyisinizdir,kızlar ben size durumumdan bahsetmiştimtim daha önce
klomen kullandım bu ay ve adte tarihirim21-22 haziran normalde,ama nerdeyse iki haftadır göğüs uçlarım delirmiş durmuda ve hafif şişlki var ve de ara ara kasık ağrıları bazende çok şiddetli,tamam klomenden olabilir bu ama bu adte zamanına kadar sürer mi klomen etkisi yani
hala geçmedi çünkü

Günaydın cnm , klomen yan etkileri herkeste farklı olabiliyor.
Mesela benimde bugün adetin 17. günü ama hiçbirşey yok
ne ağrı ne de sancı , ama adetine daha var anlamak için kan testi kesin çözüm inşallah hamişsindir :CüvCüv:

Nilsu24 günaydın canım. Evet maalesef klomenin etkisi bütün bir ay sürebiliyor. ınşallah senin durumun farklıdır. Bebişin vardır yani göbüşünde... Ama birçoğumuz aynı belirtileri yaşadık, büyük umutlarla hamile sandık kendimizi. Ama yine çoğumuz yanıldık! Dediğim gibi inşallah seninki bebek habercisidir. Ama bu kadar çok dinleme bence vücudunu. Nihayetinde hormon takviyesi yapıyoruz ilaclarla ve böyle rahatsızlıklar da normal. Biraz daha sabır canım. ınşallah bir hafta 10 gün sonra güzel haberini alırız...

Yaa kızlarr bişi sorumcam benım dün aksam çok hafif leke geldiii.Devamıı gelmedii.Bugun anca sökülücek adet ..Benim merak ettiğimm sizz hafif leke geldiği günü 1.gün diyemi sayıyorsunuzzzz?????
Klomen 5.gün alınıyor yaa şutarafagitti
ACABA adetin söküldüğü günü 1. sayıcaz.
Yaa geçen ayda böyle oldumm bursada.Ablam lekeyi 1.gün sayma demiştii.Ertesi günü adet gelince 1. diye sayıpp 5.günü içmiştimm ilacı..Bu ayda öylemi yapsamkii.Dr aramam saçmalık olurr..Si< nasıl yapıyrsunuzz yada dr soran varmı ?Çok üzgünüm çoook

Günaydın kızlar....
Esemos, Umutlu 22 ve Seldafid arkadaşlarım, sizlere de kocaman teşekkürler sorumu yanıtladığınız için. ıçime sular serpildi bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum ya, korktum boşa gidecek diye.
Bu cumartesi doktorum yine kontrole çağırmıştı. yumurtam vardı hepsi çatlayıp döllenebilir olmuşlar.umarım döllenmiştir. Doktorum hepsi döllenirse üçüz olur dedi, ama ikiz olması daha iyi olur dedi,kısacası iyice umutlandırdı beni...Hayırlısı artık...

Günaydın.
Balsuratım ne yaptın? Kırmızı kırmızı dedin geldi kırmızılar dimi? O zaman diyecek tek şey var yevrum. Dımtıs dımtıs dımtıs. are youuuuuuu reaaaaddyy.... welcome to balkafa kısırdöngü party's.. çıstak çıstak...

(Bu arada anacım, ben lekelenme olduğu günü 1. gün sayıyorum ama ne kadar doğrudur hiç bilmiyorum. Doktora sormak hiç aklıma gelmemişti)

Son düzenleme:

ooohh maşlalah. Hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…