Kızlar hepinize merhaba, bir sorum olacak, 10 haziranda çatlatma iğnesi oldum.Doktorum o gün için ilişki yok,yarın ve sonraki günler var dedi.Ama internette hep 36. saat mevzusu fakan var.Benim hesaplarıma göre de biz 40. saatte ilişkiye girdik.Sorun olur mu acaba?
bu ay doktorum adetimin beşinci gününde klomen verdi ilk kez
ve sürekli yumurtaları kontrol etmek için yanına çağırdı ve çok güzel yumurtladığımı ve her gün gün aşırı ilişki dedi,ben 27 mayıstan itibaren klomen kullanmaya başladım adetin beşinci günü yani,ve bu pazaertesi de progestan verdi doktor,şimdi sormak istediğim adetime henüz 10 gün gibi bi süre var,ama sağ kasığımda hep bi ağrı sancı var,üç gün önce filanda rahimde kramplar oluyodu,göğüslerim biyüdü,uçları tomurcuk gibi oldu kocaman dokunmaya gelmiyo,ve hep karın kasık bölgemde bi huzursuzluk,sizce hamile miyim
ve sürekli yumurtaları kontrol etmek için yanına çağırdı ve çok güzel yumurtladığımı ve her gün gün aşırı ilişki dedi,ben 27 mayıstan itibaren klomen kullanmaya başladım adetin beşinci günü yani,ve bu pazaertesi de progestan verdi doktor,şimdi sormak istediğim adetime henüz 10 gün gibi bi süre var,ama sağ kasığımda hep bi ağrı sancı var,üç gün önce filanda rahimde kramplar oluyodu,göğüslerim biyüdü,uçları tomurcuk gibi oldu kocaman dokunmaya gelmiyo,ve hep karın kasık bölgemde bi huzursuzluk,sizce hamile miyim
TOTEMrogestanı 12 saat arayla sabah akşam tok karınla,mesela ben sabah 10 akşam 10 da alıyorum tok karınla ,herhangi bir ilacı zamında düzenli alırsan etkisi daha iyi olurmuş
zemuszemuszemuszemusGeçmiyor ki sensiz geceler, rüyalar yetmiyor
İsyan ediyor içimde sevgiler, sabrım tükeniyor
Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma
Gel artık kollarımaa. Gül döktüm yollarına...zemuszemuszemuszemuszemuszemus
zemuszemusalkisalkisalkiszemuszemusalkisalkisalkisuMUtlum geldum eller havaya:teytey:
Haydii bütün eller havaya. Yahuu ne bu sessizlik.
ya kızlar ne dikkatimi çekti bazı arkadaşlar aylardır buralardayız....
bu topiklerin dinazoru oldk valla.....
artık hamiş listesinde olmak issstiyoruuuum bennnnnnnnnn.....
bu ay aşılamam var dua edin lütfennnnnnnnn....
hepimiz biranönce kavuşuruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?