Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

TOTEM:cnm bi kutunun içinde tam 30 adet var,sabah akşam olmak üzere iki adet ilaç toplam 15 gün oluyor,ve ilaç bitiminde 15 günün sonunda artık adet bekliyosun ya da gecikme ki inşallah bu gecikme olur,bu arada drun sana gerekli bilgiyi verecektir,özelliklede aklına takılan bişi olursa anlamadığın yani kesinlikle doktoruna sor,yanlış yapmaktansa sormak her zaman doğru olandır,bizlerde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısın versin inşallah

anne olmak isteyen melekler sizlere bişi sorucam,klomen kullandıktan ne kadar sonra bu sancılar göğüslerdeki değişiklikler oluyo,yani ben deki bu belirtiler kesinlikle klomenden mi kaynaklanıyo,yoksa hamile miyim nerdeyse bi haftadır bu belirtiler var ve adetime 8-9 gün kaldı bu kadar uzun sürer mi klomenin bu belirtileri yoksa gebelik mi söz konusu,çünkü göğüs uçlarım pazar gününden beri aynı hep şiş ve hep uçları kocamn olmuş

Normal gününde adet olunuyorr basakkaydirigubbakcemile5
24 mayısta adet olduysan adetın daha gecmemıs bıle bence acele etme kan ıcın

:uhm: Arkadaşlar Klomenlenden sonra Progertan(veya progesteron içerek başka bir ilaç)kullanan varsa biliyorsanız yanıtlayabilir misiniz?Progestan'ı ne zamana kadar içmek lazım adetten önce bırakmak mı gerek?
Ben bu ay Klomen içmiştim doktor 14.gün yani yumurtlama olduğunda Progestan'ı vermişti önceden düşüklerim olduğu için tedbir amaçlı...Ben şimdi adet görmedim acaba pogestan'a devam ettiğim için mi?
Bırakmam gerekir mi onu bilmiyorum doktor verdiğinde unutuşum sormayı ne zamana kadar içmem gerektiğini?Heralde gebelik başladığında içmeye devam edeceğim ama eğer yoksa da bırakmam mı gerek?
Yani Progestan içtiğim için mi adet olamadım acaba :uhm:
Şimdiden teşekkür ederim

cevabın için çok teşekkür ederim şimdi benim bu durumda günüm geçmiş oluyor mu
kesin geçmeden gitmek istemiyorum

cevabın için çok teşekkür ederim şimdi benim bu durumda günüm geçmiş oluyor mu
kesin geçmeden gitmek istemiyorum

Bişi değil canım:kedi:
Canım gününün geçtiğinii bilemiyorum.Sen daha iyi bilirsin.çünkü herkezin adet siklüs döngüsü farklıdır.Adet oldugun günden bugune say bakalım kaç gün olmuş.:uhm:

saydım 31 gün olmuş bende pco var bu yüzden adetlerim hep düzensizdi bu ay klomen içtim yumurtlamam da olmuş bu yüzden tam gününü kestiremiyorum

başak bendede pko var ve bu ay ilkkez gonaphene başladım
doktorum adetin tam gününde gelmeyebilir umutlanma demişti ilk aydan
yani adet geçikmeside olabilir

selam bayanlar aranıza yeni katıldım.bende geçen sene klomen kullandım 3.ayımda gebe kaldım fakat talihsiz bişekilde 13 haftalıkta bebeğim karnımda öldü.şimdi tekrar bebege karar verdik ve geçen ay doktorum tekrar klomen verdi kullandım.adetimin 12. günü 3 olgun yumurta oluştu 16mm çapında 2 gün sonra adet tarihim bugün dayanamayıp sabah test yaptım tek çizgiyi görünce 2 dakika bekleyi tekrar yattım 4 saat sonra tekrar baktığımda t bölgesinde pembelik vardı bi anlam veremedim sizce ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum.....:uhm:

klomen sonrası adet gecikmesi bende oluyordu.bu ay nasıl olcak bilemiyorum şimdi.bende en son 14 mayısta adet gördüm fakat hep 1-2 gün sarkar yani adet arlığım 32 gün sürüyor.başak hanım umarım gebelik haberini birlikte veririz adet döngümüz yakın

benim adet düzensizliğim çok fazla ama normalde yılda 2 kere falan oluyorum
6 ayda bir yani
o yüzden bidahaki ay gününde olurmuyum bilmiyorum
tatil günümüzde belli inşallah adetime rastlamaz

arkadaşlar 29 gün oldu adet günümden bu yana benim normal şartlarıma göre 4 gün geçti kolmenin yanıltması olmaz ise hamileyim galibaaadelikafadulden

arkadaşlar 29 gün oldu adet günümden bu yana benim normal şartlarıma göre 4 gün geçti kolmenin yanıltması olmaz ise hamileyim galibaaadelikafadulden

Canım inşallahhh hamişsindirr.Valla klomen bende hiç gecikme yapmadıı.inşallah seninkii bebedirrr

saydım 31 gün olmuş bende pco var bu yüzden adetlerim hep düzensizdi bu ay klomen içtim yumurtlamam da olmuş bu yüzden tam gününü kestiremiyorum

benimde adetimden şimdiye 31 gün oldu bende klomen kullandım aynen senin gibi bende hamileyim galiba ama test yapmadım daha çünkü geçen sene de aynı olmustu bu zamanlarda sonuç negatif çkmıştı bi hafta sonra gene yapınca pozitif çıkmıştı ama malesf dış gebelikle sonuçlandı sende de negatif çıkarsa sakın üzülme 1 hafta sonra gene yap ben şimdi çekiniyorum tast yapmaya peki belirti var mı sende benim iştahım acayip derecede açıldı bi şey görsem tok bile olsam yemezsem midem kazınıyo gögüs uçları ve kasıklarım da çok ağrıyo ...

sengözlerimebaksanabKızlar rahat olun relax:lepi: inşallahh hamilesinizdirr..
Benimde yarın adet tarihim ama ben hiç düşünmüyorum .PArti kutlaması vericem şimdi adet olcammı olmucammı hiç düşünememsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ya arkadaşlar ben pko yum 16. gün doktora gittim doktor yumurtan 5 mm dedi çok üzüldüm..
5-6 ay önce klomen denemiştim bir kez ondada kist olmuştu.
ne yapmam lazım..
her geçen gün dahda zor geliyor artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…