Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

seldacım bugün gördüm kırmızıları hiç olmazsa düzenli yaa ona şükrediyorum yeni tarihim 12 temmuz canım hayırlısı bakalım bu ay son şans kocam yurt dışına çıkıcak
14.günü gittim dr. yumoşum çatlamış ama yani çatlıyomuş kendiliğinden
buay klomen kullanacam bakalım nasıl olacak hayırlısı
sen nasılsın seldam
ay hamiş kalamamakta bir meziyet canım artık öyle demeye başladım kendi kendime

merhaba güzel anne adayları,kızlar lütfen bana yardım edin bugün kendimi o kdar kötü hissediyorum ki anlatamam,herşey boş geliyo en geç haftaya gebe miyim değil miyim belli olucak,ama ben nedense 3 gündür inanılmaz umutsuzum hiç bişi yapmak istemiyorum ilk kez klomen kullandım olağan belirtiler bende de var kasık ağrısı,göğüs,iştah vs vs vs,Allah sonunu güzel getirsin inşallah bugün 4 aylık gebe bi arkadaşım geldi,bana illa dediki yarın gidelim kan testi yaptıralım 6-7 gün kalmış ne de olsa dedi,ama ben çok korkuyorum,nolur bi cvp verin dostlarımsenağlama

Nilsu24 Canım nolur biraz daha sabır arkaşadım. Bak hepimiz bu yollardan geçtik. Klomene başladğımız ilk aylarda inan bana çoğumuz aynı şeyleri düşünüp, aynı şeyleri yaşadık. Hatta adet olduktan sonra bile önceki adetim şöyleydi, şimdi ki adetim böyle diye haaala kıyaslamalar yaptık. Klomenin saydığın bütün yan etkileri dışında bir de psikolojimize de olumsuz etkisi oluyor. Beni sebepsiz ağlama krizleri tutardı. Aynen senin gibi bi umutsuzluk, bi hayattan soğukluk yaşadığım da oldu. Yani işin kısası yaşadıkların gayeeet normal canım. ıçini ferah tut, sonuçta herşey olacağına varır. Allahım hepimize hayırlı olanı nasip etsin...

Umutlu sabrına hayranım cnm keşke bende senin kadar sabırlı olabilsem alkisalkisalkis

Umutlu sabrına hayranım cnm keşke bende senin kadar sabırlı olabilsem alkisalkisalkis

TOTOMCİĞİM adıma baksana, "umutlu"sositososito
Hayatın kendisi umut be canım. Sabırı zamanla öğreniyor insan. İnşallah siz öğrenmeden hamiş olur, hemencik bebişlerinizi alırsınız kucağınıza:CüvCüv:
Ama işte o zaman sabır nedir bi güzel öğretecek sıpalarr.

kızlar sizin için dogan bebişleri hafiye gibi buluyorum valla kaydirigubbakcemile3

haklısın arkadaşım ama işte bazen öyle anlar oluyorki resmen donuyor insan hiçbişi düşünemez,yiyemez,konuşamaz hale geliyor insan,bu da o anlardan biri olsa gerek,10 dakika önce eşimle konuştum yarın kan testi yaptırıcam dedim,eşimde ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmak ağlamak yok Allah hakkımızda hayırlısını versin cümlemizin,kısmette varsa olur dedi,zaten ben eşimin desteğiyle ayaktayım,Allah sonsuz kere razı olsun ondan,ama tavsiyelerin için çok sağol cnm,dua edin bakalım nolcak yarın ama %99 negatif diyorum şimdiden:gitme:

delikafaduldenHeyecanlandımm birden.Roseminn kuzucuğuu gelmiş sandımm adının yanında yazıncakaydirigubbakcemile313 gün var doğumaaahihoyyyt

Günaydın kızlar. Eee hani hiçç hamiş haberi olmamışş..(
Nilsu24 hadi yap bakalım şu testi. ınşallah muradına erersin canım.
Başak84 adetin 5 gün gecikmiş ve sen hala bir test yapmamışsııınn. Vallahi sen benden de rahatsın anacığım. Hadi yap artık şu testi de sevindir şu garipleri (inşallaaahhh)...

BAŞAK 35 güzelim bi cöö demişsin akşam. Arada yap bunu canııım. Sen de 9. ayına girdin sanırım. Hazırlıklar ne durumda, sağlığınız nasıl anlatıver accık arkadaşım. Büyük kız karnesini aldı mı, küçük kız kaç kilo oldu ben merak ediyorum vallahii.:1hug:

umutlu22:günaydın cnm,inşallah ama sanmıyorum,negatif olucağı kesin,biraz önce o kalaın bi salata tabağım vardik ki,çok alçaktan elimden düşüp tuzla buz oldu şok oldum,bu kadara alçaktan nasıl oldu böyle diye,bi de abuk sabuk rüyalar anlıcan delirme yolundayız,ama hayırlısı olsun inşallahzemuszemus

Günaydın kızlar,

nilsu24 hadi yap şu testi cnm öldük meraktan ayolll , inşallah hamilesindirrrrrrrrrrr

başak84 35.gün olmasına rağmen idrar testide mi yapmadın ? klava:

nilsu beni atlama ben klomenle hamile kaldımya geçen yazmıştım unuttun mu :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…