cnm sana ne testi yaptılar ? Kanda beta hcg baktırmadın mı ?
bu arada aşılama hakkında bilgisi olan var mı kıslarsositososito
Günaydın kızlar. Eee hani hiçç hamiş haberi olmamışş..(
Nilsu24 hadi yap bakalım şu testi. İnşallah muradına erersin canım.
Başak84 adetin 5 gün gecikmiş ve sen hala bir test yapmamışsııınn. Vallahi sen benden de rahatsın anacığım. Hadi yap artık şu testi de sevindir şu garipleri (inşallaaahhh)...
Günaydın kızlar,
nilsu24 hadi yap şu testi cnm öldük meraktan ayolll , inşallah hamilesindirrrrrrrrrrr
başak84 35.gün olmasına rağmen idrar testide mi yapmadın ?klava:
evet o ama hani yaptırdığın zaman,sayı değerleri çıkar ya,bunda sadece negatif yazıyodu ben de bi uzmanla görüştüm telefonda benim adet bitiş başlangıç vs tarihleri söyledim,bence test için henüz erken,bi hastalığını bekle bakalım dedi,ve de doktorumu değiştiriyorum,çünkü bu doktorcuk hiçbişi açıklamadan gel git diyo,ben herşeyi burdan öğrendim valla sizlerden yoksa dr bugün gel yarın git ne yaptığıda hiç belli değil
haklısın cnm,zaten eve geldikten sonra kendimi daha iyi hissettim,çok ağlar sızlarım zannettim ama öle yapmadım,oturup araştırdım,mantıklı bi şekilde düşündüm ve karar verdim,çok şükür daha yaşım genç ve bu mücadelenin peşini bırakmayı düşünmüyorum
selam kızlar bir kaç gündür giremiyordum internet beni deli etti yine.. yeni hamiş haberleri yok bu ay inş. bol bol hamiş olur..NİLSU canım inş. hamilesindir test için acele etme adet gününün geçmesini bekle bende senin gibi adet günümü beklemeden hep test yaptırırdım daha çok yıkılırdım testlere verdiğim parayla 2 kere aşılama yaptırırdım heraldekaydirigubbakcemile3şimdi artık alıştım adet günümü bekliyorum sende kendine iyi bir doktor bul sürekli ona git...BALSURAT kız inanmıcan ama ben 2 gün önce seni rüyamda gördüm hamiş olduğunu yazmışsın bir coşkuyla ama ben çok seviniyorum bir yandanda inanmıyorum hayırdır kız yoksa bu ay bebişmi gelecek inşşşşş. gelirkaydirigubbakcemile5
canım senin son adetinin ilk günü ayın kaçıydı......
benimde adetim iki gün geçti kanda beta hcg testi yaptırdım negatif çıktı çok düzenli olan adetim hala olmadım kardeşim pratisyen doktor onunla konuştum kendi eşine adetten beş gün sonra bakmışlar negatif çıkmıştı ama hamileydi sen adetini bekle canım bende bekliyorum umudunu kaybetme eminim hamileysen bunu sen hissedersin
Günaydın canlarım...
TOTEMCİĞİM ben bu ay 15. günü başladım progestana. Adet olana dek içiyorsun. İnşallah sen adet olmazsın da, doktora gidene kadar içersin.
Canım bu akşam başlayıp adet olana kadar içsem olur mu acaba ?
Geç mi kaldım yaaaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?