Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cnm sana ne testi yaptılar ? Kanda beta hcg baktırmadın mı ?

evet o ama hani yaptırdığın zaman,sayı değerleri çıkar ya,bunda sadece negatif yazıyodu ben de bi uzmanla görüştüm telefonda benim adet bitiş başlangıç vs tarihleri söyledim,bence test için henüz erken,bi hastalığını bekle bakalım dedi,ve de doktorumu değiştiriyorum,çünkü bu doktorcuk hiçbişi açıklamadan gel git diyo,ben herşeyi burdan öğrendim valla sizlerden yoksa dr bugün gel yarın git ne yaptığıda hiç belli değil

Kız Nilsuuu sakalımız yok ki sözümüzü dinletelimkaydirigubbakcemile3 Ayol biz ne dedik sana, accık sabret daha erken demedik miikafamçokkarıştı Canım benim heyecanın çok normal ama hele biraz sabır be güzelim. İnşallah sonuç yanlıştır da bir hafta sonra yeğenimiz için halay çekeriz. Ama sonuç doğruysa bile koyvermek yok kendini. Umutlar bir daha ki aya. Anlaştık mı canım benim.sengözlerimebaksanab

haklısın cnm,zaten eve geldikten sonra kendimi daha iyi hissettim,çok ağlar sızlarım zannettim ama öle yapmadım,oturup araştırdım,mantıklı bi şekilde düşündüm ve karar verdim,çok şükür daha yaşım genç ve bu mücadelenin peşini bırakmayı düşünmüyorum

selam kızlar bir kaç gündür giremiyordum internet beni deli etti yine.. yeni hamiş haberleri yok bu ay inş. bol bol hamiş olur..NıLSU canım inş. hamilesindir test için acele etme adet gününün geçmesini bekle bende senin gibi adet günümü beklemeden hep test yaptırırdım daha çok yıkılırdım testlere verdiğim parayla 2 kere aşılama yaptırırdım heraldekaydirigubbakcemile3şimdi artık alıştım adet günümü bekliyorum sende kendine iyi bir doktor bul sürekli ona git...BALSURAT kız inanmıcan ama ben 2 gün önce seni rüyamda gördüm hamiş olduğunu yazmışsın bir coşkuyla ama ben çok seviniyorum bir yandanda inanmıyorum hayırdır kız yoksa bu ay bebişmi gelecek inşşşşş. gelirkaydirigubbakcemile5

ben 3 gün önce kanda test yaptım negatif çıktı benim bu ay yumurtlamamgeç olmuştu dr bu yüzden şimdi çıkmayabilir demişt bi hafta daha bekleyecekmişim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum ne olur çok dua edin banaaa

Günaydın kızlar,

nilsu24 hadi yap şu testi cnm öldük meraktan ayolll , inşallah hamilesindirrrrrrrrrrr

başak84 35.gün olmasına rağmen idrar testide mi yapmadın ? klava:

ben 3 gün önce kanda test yaptım negatif çıktı benim bu ay yumurtlamamgeç olmuştu dr bu yüzden şimdi çıkmayabilir demişt bi hafta daha bekleyecekmişim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum ne olur çok dua edin banaaa

canım senin son adetinin ilk günü ayın kaçıydı......

benimde adetim iki gün geçti kanda beta hcg testi yaptırdım negatif çıktı çok düzenli olan adetim hala olmadım kardeşim pratisyen doktor onunla konuştum kendi eşine adetten beş gün sonra bakmışlar negatif çıkmıştı ama hamileydi sen adetini bekle canım bende bekliyorum umudunu kaybetme eminim hamileysen bunu sen hissedersin

kızlar bugün kırmızı kartı gördüm, beni listeden silin yeni tarihim 20 temmuz(

arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim bu akşam belimde bacaklarımda kasıklarımda ve karnımın aşağı kısmında çok ağrı var adet de olmadım yeni gebe kalanlar bu ağrılar sizde oldu mu böyle can yakacak kadar midem de çok kötü ağzıma su geliyo yaaaaaa sizce hamilemiyim bugün adetin 36. günü testte e 3 gün öncee bi şey çıkmadı dr erken dedi ..........

esomosumm naber canımmopuyorumnanaktankız hayırdırr.senındemıı rüyana girdimkaydirigubbakcemile3Bu ay senle beraber k.kdan 4 arkadaş beni rüyasında görmüş HAYIRLARA gitsiinnn inşallahhhhhh..kaydirigubbakcemile3
Rabbim ne zaman uygun gördüyse artıkkk:Saruboceq:

inşallah öleyizdir canım,ama hani demişsin ya hamileysen hissedersin diye bu ay hiç umudum yok ama hayırlsı bakalım,öledir inşallah:Saruboceq:

Günaydın herkese

Kızlar inşallah bekleyen herkes bu ay hamiş kalır :CüvCüv:

Bir de sorum var kızlarr progestanı kaçıncı gün başlayıp ne kadar zaman içiyorsunuz ?

Daha önce de sormuştum 21. gün başlanıyor denilmişti ama kaç gün kullanılacağı yazmamışş :gitme::gitme::gitme:

Ya benim bugün 21.günüm bu akşam içmeye başlasam olur mu ?

Cevaplarınızı bekliyorum...

Günaydın canlarım...
TOTEMCıĞıM ben bu ay 15. günü başladım progestana. Adet olana dek içiyorsun. ınşallah sen adet olmazsın da, doktora gidene kadar içersin.

selam kızlar günaydın.
Başakcım valla senin hafiyeliğin daha sağlammış.Ben rosemin duvarında sezeryanla doğum yaptı diye bişey okudum (okuduğumu sandım yada) hemen adının yanına çaktım bebişi. Balımla sen demeseniz öyle de sanacağım. Ama güzel durdu silmeyeyim diyorum. Nasıl olsa bugün yarın gelecek..

zeytincim üzüldüm canım. Ben de evde kendi kendime söyleniyorum bazen. Maşallah selda bu ne dirençtir ki o kadar ilaca iğneye rağmen hamile kalmıyorsun. Bravo sana diye. (Bu kız delirmiş dediğinizi duyar gibiyim evet deliriyorum bazı bazı) aman bee hayırlısı olsun ne yapalım....

Canım bu akşam başlayıp adet olana kadar içsem olur mu acaba ?
Geç mi kaldım yaaa klava:

Yok gülüm bence geç kalmamışsındır. Daha önceki ayda yumurtam daha geç gelişmişti. O zaman da 20. gününde başlamıştım. Yumurtanın olası döllenme zamanında başlatıyor sanırım benim doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…