UMUTLU22sen ne zamandır istiyosun bebeği
Canım ben hayırlısıyla 16. ayı da geride bıraktım. Gerçi bundan 5 yıl önce istemeye başlamıştım ama araya başka rahatsızlıklar girdi. Tatsız şeyler yaşadım. Neyse bugünümüze çookk şüküürr. Benim bir tane oğlum var Allahıma şükürler olsun. 11 yaşını bitirecek teyzesi. En çok da ona bir kardeş istiyorum. Hayırlısı inşallahh. Rabbim bilir sonumuzu.
TOTEM,inşallah öledir cnm,eve gelir gelmez olumlu olumsuz bildiricem ama ben hep söledim yine söylüuorum cvp negatif BENCE
canım biraz pozitif olmayı denesen , şimdiden hemen kestirip atıyosunnn
lütfen sakin ol cnm , ne zaman gideceksin ? hadi artıkkkkkkkkopuyorumnanaktan
KIZLA GÜNAYDIN HASTALANDIM BENDE:gitme:BENİDE LİSTEDEN SİLEBİLİRSİNİZ İNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKİ AYA
kaydirigubbakcemile3
eee tatlım 2ılyıdrı hep hep aynı olunca valla şaşırıyosun artık,ama haklısın valla,neyse 10:30 çıkıcam evden,bu arada yalnız bırakmadığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır bekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilehihoyyyta.s.
Allah gönlüne göre versin cnm,inşallah en kısa zamanda bu hastalık değilde bebişinin haberini verirsin bizea.s.
slm kızlar,negatif mi pozitif mi diye çok basit bi test yapıp boşuna paramı aldılar,rakam değerleri bile yok kağıtta,gerçi sonuç negatif ama ben ikna olmadım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?