Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

yok arkadaşım unutmadım tebriklerimi de ilettim sana cicim,ama neyi dmek istediğini anlamadım,yani hamile kalma şansında mı var gibisinden dedin,zaten bu heycan ve kafayla anlamamamda normal olsa gerekzemuszemus

UMUTLU22sen ne zamandır istiyosun bebeği

Canım ben hayırlısıyla 16. ayı da geride bıraktım. Gerçi bundan 5 yıl önce istemeye başlamıştım ama araya başka rahatsızlıklar girdi. Tatsız şeyler yaşadım. Neyse bugünümüze çookk şüküürr. Benim bir tane oğlum var Allahıma şükürler olsun. 11 yaşını bitirecek teyzesi. En çok da ona bir kardeş istiyorum. Hayırlısı inşallahh. Rabbim bilir sonumuzu.

Tatlım Allah gönlüne göre versin inşallah cnm,ama sabrın güzel maşşallah

Elimizden sabretmekten ve dua etmekten başka birşey gelmez ki Nilsucuğum. Biz sadece dileyebiliriz. Olduran, bize veren Yaradandır. Kuldan olsa hiçbirimiz katlanamayız ama şu durumda boynumuz kıldan ince...

KIZLA GÜNAYDIN HASTALANDIM BENDE:gitme:BENıDE LıSTEDEN SıLEBıLıRSıNıZ ıNŞALLAH ÖNÜMÜZDEKı AYA

kaydirigubbakcemile3

canım biraz pozitif olmayı denesen , şimdiden hemen kestirip atıyosunnn
lütfen sakin ol cnm , ne zaman gideceksin ? hadi artıkkkkkkkkopuyorumnanaktan

eee tatlım 2ılyıdrı hep hep aynı olunca valla şaşırıyosun artık,ama haklısın valla,neyse 10:30 çıkıcam evden,bu arada yalnız bırakmadığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır bekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilehihoyyyta.s.

neyse kızlar ben hazırlanim,neyse artık hayırlısı o olsun,negatif olsada sizinle burda birlikte veririm bu işin mücadelesini,bu durumda olan tek ben değilmişim buraya girince bunu anladım,Rabbim aşılamıcak dertler vermesin,hepinizi çok seviyor ve gönülden dualarıma alıyorum sizleri,kooocccccccccamanda öpüyorum sizleri

Merak etme şekerim yalnız değilsin
benimde 3 sene oluyor ve arada birde 9 haftalık bebişimi kaybettim
ama allah başka dertler vermesin :Saruboceq:

Yaa Nilsu ben sana söylemeyi unutmuşum. Doktor bana kan tahlili için aç karnına gitmem gerektiğini söylemişti. ınşallah boşu boşuna gitmemişsindir hastaneye...

slm kızlar,negatif mi pozitif mi diye çok basit bi test yapıp boşuna paramı aldılar,rakam değerleri bile yok kağıtta,gerçi sonuç negatif ama ben ikna olmadım,

yalnız bişi sorucam,istanbul anadolu uyakasında bildiğiniz iyi bi kadın doğum uzmanı var mı,bi de bu aşılama isteğe göre mi oluyo doktor mu karar veriyo ve fiyatları nelerdir,dayanıcak gücüm yok artık valla herşeyden soğudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…