benim dr umda cagırmadı
sayet adet olursan 3. gunu gel tekrar bakıp yine ilaca devam dedi. ondan evel catladımı diye bakmaya cagırmadı. keske o an sorsaydın bunu bende pismano ldum o an catladımı bakamazmıyız vs demedigim için simdi arayıp demeye de cekiniyorum.)
eslem bobreklerini usutmus olabilirisn ondan agrıyor olabilir. belin acıkta falan gezdi isen. yada turk toplumunda çok yaygın olan kum dokme yi yasıyor olabilirsin ben birkez yasadım korkudan gunde 4-5 ltl su içtim o agrıyı tekrar cekmemek için. ve enfeksiyon varsa yada kum dokuyorsan bol bu emin ol seni rahatlatacaktır. sistit de de aynı sey geçerli bol su içince temizlendikce agrı azalıyor. ayrıca genel bobrek saglıgın i çinde içemiyorum diye birsey yok yudum yudumda olsa gunde en az 2 lt su içmesi gerekiyor herkesin.
benimde bugun 19, gunum. igne olalı 7 gun oldu gogus uçlarım birkaç gundur inanılmaz acıyor sanki kesilmis yara var gibi oyle bir acı. hatta dun aksam penye sutyen giyip yattım pijama surtundukce inanılmaz acı veriyor çunku. çatlatma ignesi oldugum donemler sanırım benim boyle oluyor ve inanılmaz istahım acık deli gibi ne bulsam yiyorum bir an once geçse su ignenin etkisi
giznur yazmıstı sanırım 12 gunde igneni etkisi geçiyormus az kaldı allahtan
doğru diyorsun arkadaşım, teşekkür ederim bilgilendirmen dolayısıyla
elimden geldiğince su içmeye çalışcam, ama sopa yemeden düzene koymuyorum kendimi bu su konusundaklava:
çatlatma iğnemin vurulduğu günden buyana tam 17 gün geçti
test alıp yapsam çıkarmı acaba?
göğüs uçlarım benimde kesik kesik duruyor acayipte sızlıyor, iğnenin yan etkisi bu kadar sürermiki?
benimde acayip iştahım kapandı
yemeden içmeden kesildim, 46 kiloya düştüm yine :çok üzgünüm:
bacaklarım sızlıyor, çok yol yürümüş gibiyim
Hakkımızda hayırlısı olsun :asigim:
canım teşekkürler iyiki varsın da sorunlarımıza cevap veriyorsun. Senin bi oğlun var sanırım. İkinci için mi uğraşıyorsun? Ben 5 yıllık evliyim uğraşıyoruz bakalım.
ben 2 aydır vurunuyorum iğneyi benide hiç çağırmadı çatlamamış dese yine mi iğne verecek yapacak bir şey yok ki en iyisi adet gününü beklemek
SUDENAZCIM drum klomen bitince beni çağırmadı 9.gün 22mm olmuş 13.gün iğneni ol dedi ben ısrar edince tamam gel yumoşlara bakalım çatlatıcını ol dedi.yoksa nerdeeee hayatta sürekli kontrole çağırmıyoklava:.öyle yoğunki özel olduğu halde 4.5 saat sıra bekliyoz.hadi canım öbür gün iyi haberlerini verirsin inş. :lepi: semacım ben hala beklemedeyim.28 günde bi adet oluyodum geçen ay biraz stresliydim ondan gecikmiş olacakki 34. gün oldum onun için gerçi bu ay klomen kullandım ne zaman olacağımı tam kestiremiyorum.ama sanki kasıklarımda ve belimde hafif bi ağrımı var ne?:uhm:her olacağımda bikaç gün öncesinde leke gelirdi oda yok ay ben anlamadım kıslaaaaaaaarrr :1no2:daha önce içinizde bööle olan varmı yani leke meke yok ağrı var,sık sık vcye çıkıyorum,ikizlerde sızı var,ayıptır sölemesi çokta gazım var senağlamacanlarım bu nedemek yavvvfu.:1shok:
doğru diyorsun arkadaşım, teşekkür ederim bilgilendirmen dolayısıyla
elimden geldiğince su içmeye çalışcam, ama sopa yemeden düzene koymuyorum kendimi bu su konusundaklava:
çatlatma iğnemin vurulduğu günden buyana tam 17 gün geçti
test alıp yapsam çıkarmı acaba?
göğüs uçlarım benimde kesik kesik duruyor acayipte sızlıyor, iğnenin yan etkisi bu kadar sürermiki?
benimde acayip iştahım kapandı
yemeden içmeden kesildim, 46 kiloya düştüm yine :çok üzgünüm:
bacaklarım sızlıyor, çok yol yürümüş gibiyim
Hakkımızda hayırlısı olsun :asigim:
eslem merhaba, çatlatma iğnesi vurulduktan sonra 12 gün sonra kan testinde öğrenebiliyorsun. İdrar testinde de çıkar bence.. Bir dene istersen.
((eslem)) kız test yap çabuk.....kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
delü 17 gün geçmişse üstünden ooooooooooo kesin belli olur....sositososito sositososito
bekliyoruz sonucu ona göre hihoyyyt hihoyyyt
valla 17 gun diyorsun adetinin yaklasık 27. gununde falan olmalısın test yapsan çıkma ihtimali var bence ben4-5 gun kala yapmaya baslıyorum. simdiye kadarsilik falan hiç cizgi çikmadi yani. catlatma ignesinin etkisi 12 gun diye giznur yazmıstı sanırım dr u soylemis. sayet senin 17 gun olmus pek igne etkisine benzemiyor insalah hamilesindir
bakalım dışarı çıkarsam şayet almayı düşünüyorum testten
pek ümidim yok bu aydan
eşim pek bişey yapmadı çünkü :çok üzgünüm:
en azından ağrılarımın sebebi belli olur ama dimi
benimde bugün ve sonraki gün çalışmamız lazım ama eşimden fazla ümitli değilim. Çok yorgun oluyor. Ben bıktım bu ilaçlardan ve yan etkilerinden ya. Valla bu ayda olmazsa eşimi göndereceğim sperm testi yaptırsın biraz da o uğraşsın dimi ama..klava:
valla erkekler çok rahatlar
biz hormonlarla oynuyoruz iğneleri yiyoruz ama işe gelince tembellikleri tutuyor
zar zor sperm testi yaptırdım bende eşime
Allah kahretmesin içimizdeki bu bebek sevgisini sırnaşık şey
eslem ne kadardır deniyorsunuz. Ben 1 yıldır deniyorum. 2 aydır da doktor kontrolündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?