ah semacım içtim ama sen gel bana sor.artık baş dönmesi,baş ağrısı ve gözlerimin önünde sanki yıldızlar uçuşuyodu. kafamçokkarıştı bilim kurgu filmlerindeki robotlar gibi bulanık gördüm kız ama bebiş için değer. çekilen sıkıntılar,üzüntüler,stres bebiş için değer ALLAH hepimizin kucağına bol bol bebişlerle doldursun.AMİİİİİN.yani günde 4 tane mi içtin mehtacım ana çok değilmi yaw ben 3 ü geçmicek diye biliyom ama elki böle de yapılıyo allah allah
benim dr 2 ay günde 2 klomenden sonra direk iğnelere başlatıyo hem de geliişmişti yumuşlar ilk ay 19mm ikinci ay 21 de çatlattık hımmm.... ama ben bu ay olmazsa hemen rahim filmi isticem ondan sonra tedaviye devam etsşn göbekten yumurta geliştirici iğnlere geçcez bu ay olmazsa bakalım kısmet
KIZLAR BUGÜN KONTROLÜM VARDİ...
YUMURTALARIMA BAKILCAKTI...BU SEFER YUMURTACIKLARIM BÜYÜMEMİŞ...14 MM MİŞ...
KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN PERŞEMBE Bİ DAHA BAKALIM DEDİ....
GEÇENKİNDE 16 MM LERDİ...O ZAMAN PEK HEVESLİYDİM..BU AY ÇOK İSTEKSİZİM SANKİ ZORLA GİDİYORUM TEDAVİYE..YUMURTACIKLAR KÜSMÜŞ HERHALDE BANA BÜYÜMÜYOLAR BU SEFER...
AKLIMA TAKILAN HERKES 5 GÜN KULLANIYORYA KLOMENİ ..İLK BAKILDIĞINDA BÜYÜMEMİŞSE GÜN VERİYOR SONRA TEKRAR BAKALIM DİYOLAR..BENİM DR.KLOMENİ 2 GÜN DAHA KULLAN DEDİ...BUGÜN YARIN KULLAN PERŞEMBE GEL..NE ALAKA YAAA....NE KADAR BÜYÜR ACABA 2 GÜNDE? :uhm:
arkadaşlar yaa sağ ve sol böbreklerim çok ağırıyor
suyu pek tüketmediğimdenmidir? :1shok:
şayet öyleyse bol bol su içmem sancımı dindirirmi?
diğer yandan da çok su içemiyorum midem kalkıyor
ne yapsam yaa, yarın doktora mı gitsem :uhm:
göğüs uçlarım çok fena sızlıyor iğnenin etkisimidri acaba?
sırtımda ağırıyor, mantarda oluyorum galibaa
ayyy bana bişeyler oluyor yahuuu
yetişin, hepsi üst üste bindi kafamçokkarıştı
SUDENAZCIM drum klomen bitince beni çağırmadı 9.gün 22mm olmuş 13.gün iğneni ol dedi ben ısrar edince tamam gel yumoşlara bakalım çatlatıcını ol dedi.yoksa nerdeeee hayatta sürekli kontrole çağırmıyoklava:.öyle yoğunki özel olduğu halde 4.5 saat sıra bekliyoz.hadi canım öbür gün iyi haberlerini verirsin inş. :lepi: semacım ben hala beklemedeyim.28 günde bi adet oluyodum geçen ay biraz stresliydim ondan gecikmiş olacakki 34. gün oldum onun için gerçi bu ay klomen kullandım ne zaman olacağımı tam kestiremiyorum.ama sanki kasıklarımda ve belimde hafif bi ağrımı var ne?:uhm:her olacağımda bikaç gün öncesinde leke gelirdi oda yok ay ben anlamadım kıslaaaaaaaarrr :1no2:daha önce içinizde bööle olan varmı yani leke meke yok ağrı var,sık sık vcye çıkıyorum,ikizlerde sızı var,ayıptır sölemesi çokta gazım var senağlamacanlarım bu nedemek yavvvfu.:1shok:
sizlere birsey sormak istiyorum arkadaslar
yumurta catlamıssa vucut ısısı artıyor ya . catlamassa artmıyormu ??? yumurtası catlamamıs olan arkadaslar isi olcumude yapıyorlarsa bir yorum yazarlarsa çok sevinirim.
benim bu ay 9. gun 27 mm idi tek yumurtam vardı ilk kez klomen kullandım gunde 1 tane seklinde. dr hemen 10 gun sabah erkenden igneyi ol dedi. daha fazla buyumesin dedi ve sızı falan vardı sol taarfımda kesildi igneyi olduktan sonra ama sonra çatlamısmı gel bakalım demedi bende geleyim demedim bos anıma geldi tekrarda aramak istemedim. ama agrı sızı geçti soldakı catlama gunlerinden sonra. simdi arad abatma oluyor sol mu orta kısımmı emin olamıyroum yumurta orda diye çok korkuyorum. ısım arttı olması gerektigi gibi catlama doneminde iki gun ust uste 35,9 ve 36,0 cıktı sonrasında ertesi gun 36,5 ve her gun 36,5 su ana kadar boyle devam ediyor bu catladıgını ifade edermi sizce ??
yas23 selam,
dr un soyledigi tarihte catlatma ignesini yaptır bence bu tarz seylerde ben korkarım dr un sozunden dısarı çıkmaya. ancak arada catlarsa diye sen gun asırı ilsk yi atlama derim en normal ve ugyun yolu bu gibi. zaten igneye gitmeden evel ilsk en ideali o arada kendi catalrsada gun asırı yine ilski olmus oluyor.
mavis test yaptınmı sonuç ne ???
esrako, çok teşekkür ederim cevabın için. Doktor çok iddalı konuştu. Bu ay bi aksilik olmazsa %100 hamiş kalacaksın dedi. Ben aynı zamanda yumurtlama testi de yapıyorum bakalım ne olacak. Ya yumurta kendiliğinden çatlarsa da bi de biz üstüne çatlatma iğnesi vurursak ne olur? Zararlı olmaz değil mi?
arkadaşlar bende catlatma iğnesi oldum bugun 10.güm ama doktorum cagırmadı napmalıoyım gitmelimiyim yoksa regl döneminimi beklemeliyim
bugun tum sayfayı ben doldurmusum kimseler yokmu niye kimse birsey yazmıyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?