Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

eslem ne kadardır deniyorsunuz. Ben 1 yıldır deniyorum. 2 aydır da doktor kontrolündeyim.

canım ben bu ayın 19.unda 2,yılımı bitircem
ilk 3 ay korunduk sonra çalışmalara başladık
yaklaşık 21 aydır çabalıyoruz, 1 yılımı doldurmadan tetkik yapmadılar
sonra tahliller, filmler 4-5 ay ilaçlı tedaviler derken bugüne geldik.
hayırlısı olsun hepimiz için

merhaba canlar,,,,,,,,,,,,,

GİZNUR CUM...........dün iki kere sana hitaben yazdım......hemde uzun yazmıştım........hep data base error le geri döndürdü mesajımı.....bak tekrar diyorum ki..........

çok çok sevindim.............dünden beri açıkcası kendim için bile ümitlendim..demek ki oluyormuş....işte teker teker hamile kalmaya başladık..........sırasıyla......inan şu an görmek istewrdim seni..........kimbilir şimdi nerde neler düşünüyorsun..........acaba ne hayaller geçiyor yüreğinden...........heyecanlımısın? eşine sürpriz yapabilmişmiydin.........aman ne önemi var bunların.gelip geçici şeyler............hele sen bi doğur...........inanın bizler bir grup olduk.................hep aklımda..doğum yapan arkadaşlarımıza hastaneye çiçeğimizle,,,,,,gideriz diye...........zor olmazdı.......aynı şehirde olanlar..............hadi giznur cum..........milyon kere tebrik ederim ............

kıslar inş hepimzi en kısa zamnda hamiş oluruz rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin amin

kızlar kimse yokmu bugün yaw ben ütüyle boğuştum sonra dersler malum şimdi yine bi küçük mola verdim nasılsınız???? herkes gezmelerde heralde malum evler çok sıcak kociş çatıda yeni ku kümesini yapıyor birazdan gelirde bizde biraz gezeriz heralde bakalım 10 dan sonra tekrar çalışırım sanırım gece 3 kadar sonra uyurum offf offf inşallah emeklerimin karşılığını alabilirim bu sefer

semacım bu azim ve çalışmaya emekler boşa gitmez Allahın izniyle
kayınvaldeme misafirler geldi, gelin olarak inip kek, börek, mercimek köftesi v.s yaptım
ancak şimdi çıkabildim evime
yarın inşallah çıkıp test aliim, kafam netleşsin bari
ateşim 36,8 den düşmedi sıcaklardan olabilir

canım benim ellerine ve yüreğine sağlık ..mesaj yazma uğraşın için çok teşekkür ederim .
inan bu günlerde heycandan uyuyamıyorum ...daha önce 2 düşüğüm olduğu için fazla hayal kuramıyorum ...ama yinede tabi çok mutluyum kan testi sonucunu eşim aldı .. oyüzden o bana sürpriz yaptı valla .inşallah bu sürprizi sende yaşarsın canım ..umudunu asla yitırme ..önemli olan senin eşinle mutlu ve sağlıklı olmanız gerisi sabır ..ALLAH HERKESE BU SABRI VE SONUNDA DA ÖDÜLÜ VERİR İNŞALLAH ...:lepi:

kızlar ben buay ilaç almadım ama fena belim ve kasıklarım agrıyor sanki yumurtalarımız çatladıgındaki agrı vardır ya onun gibi ama belim çok kötü aghrıyor acaba ilaç bu ayda etkisini gösteriyor olabilirmi bugün adetimin 17 günü çalışmalrımız çok sık olmadı acaba halen hamile kalma şansın varmıdır?

ilacın etkisi değildir bence aradan baya zaman geçmiş canım
şansın hala var, valla bazıları nadirde olsa adet olmaya 1-2 gün kala girilen ilişkiyle bile hamile kalıyor
Rabbim diledikten sonra son anlarda bile olur yanii yerimseniben
ateşine baksaydın yükselme varsa yumurtluyorda olabilirsin

canım ilaç almadım diye ateş ölçümü yapmadım geçen ay yaptımadet olacagıma yakın düştü yani bu yöntem dogru bence bu akşamda çalışalım diyicem ama içimden gelmiyor belki duymuşsındır izmirde 2 şehidimiz vardı birisi yan komşumun abisinin oglu semtimizin çocugu 2 gündür burası mahşer yeri gibiydi bugünde tesadüf orada işim vardı allahım imanılmaz bir acı cenaz törenini tv izledim aglamaktan mahfoldum besle büyüt bir kör kurşuna ver evladını allahım kelimeler yetmiyor canım

televizyonum yok valla, haberlere bakamdım netten
"innalillahi veinna ileyhiraciun" "Ondan geldik ve dönüşümüz yine Onadır"
Rabbim sabırlar versin ailesine , yakınlarına çok zor yaa
bizimde burda baba 2 kızı ve oğlu denize gitmişti 3 gün önce çocuklar boğulcak diye kurtarmaya çalışırken oğlan kurtuldu kendisi kızlarıyla boğularak can verdi
çok zor yaa, Rabbim sabırlar versin

ateş ölçme yöntemi doğru diyorlar ama ben ilk defa bu ay deniyorum bakalım
şuan ateşim 36,8 pek düşmüyor böyle devam eder inşallah
gerçi yarın test alırım ertesi gün yaparım, bugün misafirler vardı çıkamadım dışarı

bu ayın 15 i ile 20 si arası adet olmam lazım
kısmet yaa bugün gidip alcaktım güya testi ama nasip değilmiş çıkamadım dışarı
yarın alabilirsem ertesi gün sabaha yapabilirim zaten o günde 15 i olur zaten varsa elbet görünür
hayırlısı kısmette ne varsa onu yaşicaz

canım bikaçkez ssk ya gittim bebiş olur olmazsa tüplerine bakılsın dediler,zaten benim çocuğum var tüpler neden tıkansın diye sorunca korunmaktan dedi.bende bi daha gitmedim zaten düşüğede ondan sonra hamiş kaldım demekki tıkalı deyilmiş :uhm:.daha sonra özele gitmeye başladım 8 senedir aynı dr um ama neden 4 gün sonrasına iğne verdi CADIARZU bilmiyorum canım valla sorasımda gelmedi yeterki bebiş olsun.

SUDENAZCIM önceki sayfayada yazdığım gibi ben ısrar edince tamam tekrar gel d edi. klava: yoksa çağırmıyo be arkadaşım.:1no2 senin yumoşlarda inş tam kıvamındadır canım hadi hayırlısı olsun hihoyyyt

13.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????
mehtap gülü::::::::::::::::::::::::::::::::12AĞUSTOS????????????????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

kızlar bi bakim dedim malum dersler ama 10 da dşarı çıktım az önce geldim şimdi ders geçiyorum hepinizi çok seviyorum ii geceler beni bu aralar mazur görün ara ara uğrayabiliyorum öptümmmmmmm

sema canım arkadaşım
şu okulu bi bitir nöbete seni alcaz buraya sositososito
şimdilik arada girmeni maruz görüyoz a.s.
Muavaffakiyetler nasip etsin Mevlam

allah allah........sarı papatyanın annesi BAŞAK ...........

niye olmasın.....tabi ki hamile kalabilirsin....çok erken daha.........17.gün için daha yorum yapamayız...evet o ilaçlar yok mu..........sanmayın ki almayınca o ay birşey olmaz..esas almadığınız ay korkun.....kullanılmayan tarihlerde vücut anlıyor ne yapması gerektiğini merak etme sen.....ayol 24-.gün bile yumurtlama gerçekleşiyor.artık dr.an daha ileri olduk.onlar bizim kadar detaylı ince düşünmüyorlar..........hadi canım....sıcak mıcak dinleme.yanaş yanaşabildiğin kadar.........hergün bizim yararımıza...........

arkadaşlar yaa bu ayın 19,u bizim evlilik yıldönümümüz
ve 2,yılımı bitircem Allahın izniyle
dua edinde eşime hediyelerin en güzelini, hamile olduğumu haber verebileyim :asigim:

kızlar önemli bir soru sositososito
yumurtlamadan 24 saat önce girilen ilişkiden olan spermler yaşarmı o yumoşu döllermi? döllerse ihtimal sizce yüzde kaçtır. mucizemi olur yoksam başka bişeymi :roflol: spermin vücutta maximum ve minimum yaşama ömrü nedir :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…