eslem ne kadardır deniyorsunuz. Ben 1 yıldır deniyorum. 2 aydır da doktor kontrolündeyim.
merhaba canlar,,,,,,,,,,,,,
GİZNUR CUM...........dün iki kere sana hitaben yazdım......hemde uzun yazmıştım........hep data base error le geri döndürdü mesajımı.....bak tekrar diyorum ki..........
çok çok sevindim.............dünden beri açıkcası kendim için bile ümitlendim..demek ki oluyormuş....işte teker teker hamile kalmaya başladık..........sırasıyla......inan şu an görmek istewrdim seni..........kimbilir şimdi nerde neler düşünüyorsun..........acaba ne hayaller geçiyor yüreğinden...........heyecanlımısın? eşine sürpriz yapabilmişmiydin.........aman ne önemi var bunların.gelip geçici şeyler............hele sen bi doğur...........inanın bizler bir grup olduk.................hep aklımda..doğum yapan arkadaşlarımıza hastaneye çiçeğimizle,,,,,,gideriz diye...........zor olmazdı.......aynı şehirde olanlar..............hadi giznur cum..........milyon kere tebrik ederim ............
mehtap 9. gun 22 mm oldukca buyuk bir sayı. igneyi cok geçirmeden vermesi gerekirdi diye dusunuyorum 13. gune kadar 25 mm yi geçmis olmalı.
surdan bunu dusunuyorum benim bu ay 9. gun gittigimde 27 mm idi fazla buyumus insalah catlar kist olmaz iste bu klomen tarzı ilaclarında en buyuk yan etkisi bu dedi kimde ne etki veerceğini bilmiyoruz dedi dr. ve ben bunu internette birkaçsiteye yazdyım çok buyuk ne olur diye birkac yerden yanıt aldım. hatta bir dr yazmıs kesinlikle çatlatma ignesi olmamalısınız kist olusumunu tetikleyebilir bu dongu iptal edilmeli diye çok sinirim bozuldu. sonar baska yerlerde okudum d r yazılarını 26 mm ye kadar olumlu dusunulur vs diye benimkide 27 neyse dedim
baska bir dr her dr un olcumu farklı olabilir birinin 20 olcutugunu digeri 25 olcebilir demis iyice kafam karıstı vs
ama genel heryerde yazan sey ideal catlatma için olan olcu 18-22 mm arası bunu çok yerde okudum senin hazır 22 ust sınırda iken neden 4 gun sonraya igne vermis acaba ? ilginç.
hangi hastane yada dr a gidiyorsun bu arada ?
canım hakkaten 9. günde 22 mm çok büyük yavvvv :1shok:
madem dr. çağırmadı nasıl öğrendin 9. günde 22 mm olduğunu....? :uhm:
bbakacaz artık yarın benim yumoşlar ne alemde....klomenleri yuttum valla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?