Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

benim bu ayda olmazsa yine dr gidicem bakalım nasıl bir yol izlicez o zaman belli olacak belki klomene devam ederim çünkü daha 1 kez kulandım

benim bu da olmazsa 4. klomen olacak kürleri deneyen ve ben öyle hamile kaldım diyen çok kişi var ne bileyim gebelik şansını artırır mı diye kullansam mı diyorum.

benım kayınvalıdemın 2 yıl cocugu olmamıs onada kayınvalıdesı kanyak almıs hergun bır kadeh ıcırmıs kendısının bu sayede hamıle kaldıgını soyluyor ama ben alkol ve turevlerını ıcmıyorum sıgarada dahıl kadıncagız kanyak sısesı elınde pesımde dolanıyor:roflol::roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol: ben de alkol almam sigara içmiyorum.

balım bu yolda hep birlikteyiz birbirimize en güçlü destekçiyiz pes etmek yok yola devam senin moralini böyle görünce bende çok sıkıldım bak benide üzme bende ağlarım yoksamafoldumben

Canlarım günaydın. Hepinizin geçmiş kandiliniz mubarek, dualarınız kabul olsun inşallahh. Haftasonu nete giremediğim için böyle geç oldu kusura bakmayın. opuyorumnanaktan Balım seni buralarda görmek ne güzel. Tam gitmek üzereyken geri döndün, hoşgeldin güzeliim. Şeniz Ranacığım haftasonu uğramışsın, umuyorum ki sen de bebişin de çok iyisiniz. Arada sırada kendinden ve meleğinden haber edersen sevinirim tatlım. Başak35 güzelim sen de uğramışsın. Gerçekten çok vefalısın şekerim. Senin doğuma da az kaldı Allahın izniyle. Hayırlısıyla kurtarsın inşallah Rabbim. :Saruboceq:
Bana gelinccee, ben bu ay hiç bir ilaç kullanmayacağım. Zaten bir hafta sonra tatil başlıyor. Bir dahaki aya Allah büyükkk şakkıdı

kızla gunaydın nete gıremıyorumson durumumdan haberdar edeyım henuz adet olmadım beklıyorum kırmızıları sanırım bugun gelırr((belırtıler o yonde karnım agrıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…