Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

ilk ay hemen olmyab iliyor canım tutturan da var ama inşallah sen o şanslılardan olursun...inşallah canım namaz kılıp dua edicem hepimiz için inşallah rabbim kabul eder hepimiz de birbirimizi için dua etmeyi unutmayalım...en hayırlı dualar başkalarının bizim için yaptığı dualardır derler yaa.

evet tutmayabiliyo,ama benim yumurtlamamda yada çatlamada bi sorunum yok canımi,malum klomenin yan etkisi çok,kiste dönüşürse birde onunla uğraşmak istemyorum.dr umla konuşup önümüzdeki ay kendi yumurtamla aşılama istiycem bakalım onaylarsa...evet arkadaşlar yürekten yapılan her dua kabul olur inşallah,bende dua edicem hepinize...evlat hasretiyle sınamaz inşallah Rabbim bizleri,herşeyde olduğu gibi evladında hayırlısını verir inşallah..sende adet görmezsin umarım,burdan güzel haberler verirsin bizlere canım...

amin canlarım bu hayırlı mübarek günlerde bi de böyle kandil gibi rabbimin dualarımızı kabul ettiği özel günde mutlaka fırsatı iyi değerlendirip bol bol du etmeliyiz...inşallah rabbim herbirimizin mucizesini bir an evvel rahmine koyar ve sağ salim bizim kucaklarımıza verir.

Balsurat merhaba, bak yazmıyordum bu ara foruma girmeyeceğini falan yazmışşsın klava: bi yere gidemezsin hepimiz hamile kalıncaya kadar hepimiz burdayız :roflol: bi yere kaçmak yok , senin moralin bozuk galiba bu aralar ,canını sıkma belki de çok üstüste geldi biraz ara verip daha az girebilirsin forumaa belki bu da yoruyordur senı , beni bazen yoruyor ,sürekli aynı şeye odaklanmış oluyoruz. Neşen ve enerjinle hepimize neşe kaynağısın . Bu klomeni artık bırak bence sen 7 ay çok uzun bır süre bana kalırsa ,artık tedavıyı degıstırme zamanı gelmiş demekki. Tabii gene de doktorun bilirr onunla ıyıce konuş, hepimiz çin hayırlsını diliyorum. Ben çok dualar falan bilmiyorum lütfen okuyan falan varsa aranızda hepimize dua etsin ,yarınki kandil şimdiden mübarek olsun hepiniizn . Sabır ve motivasyon hepimize lazım . vereliniortak

slm kızlar benım adet tarıhım geldı cattı yarın adet olacagım tamda kandıl gunu ben test yaptım negatıf cıktı o nedenle tutmadıgını bılıyorum.ama yınede sonucu sızlere yazarım benım yatılı mısafırlerım oldugu ıcın bu aralar topıge gıremıyorum kayınvalıdem ve gorumcem ayrıca kendı annemde bende kalıyorlar onlarda heyecanla sonucu beklıyorlar ben negatıf oldugunu soylesemde ınanmak ıstemedıler ( hep beraber beklıyoruz bakalım yarın bılecıkte nısan var sabah erken kalkıp oraya gıdecegız o nedenle yarın topıge gıremeyecegım hepınızın kandılını kutlarımm ve bu mubarek gunde hepınızın hamıs olmasıdır ıyıgeceler

seninde kandilin mübarek olsun alminas daha dur bakalım erken yapmışsın hele bir geciksin inşallah bu ay hamile olursun

iyiyim teşekkürler sen sakın umutsuzluğa kapılma inşallah güzel haberlerini bekliyorum

sagol cnm ama bu ay tutması ımkansız o kadar sseyahat ettımkı bırde bırıncı deneme ıdı o yuzden cok umudum yoktu ama bakalım tabıkı kısmet yarını bekleyıp gorecegız ama sorarsan adetımle ılgılı hıc belırtı yok sadece gergınım o kadar karnım falanda agrımıyor ayrıca gogsumdekı hassaslıkta gıttı tek fark sıvılcem yok akıntım yok

bence de erken yapmışsın ben de ptesi olucam ama daha idrarda çıkmaz diye hiç bakmıyorum bile hele bi günü gelsin o gün olmazsak ertesi gün bakarız hem idrarda geç çıkıyor moralini bozma....ayrıca hep beraber beklemek de insanın üzernde psikolojik baskı oluşturur ama neyse artık misafirlerinmiş.

sorma yaaa senağlamabenımkıler benden meraklı kamp kurdular valla :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…