Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

slm kızlar yarın dr.a gidiyorum yumoşlara bakıcak büyümüşmü diye bu sefer klomeni günde 2 defa kullandım ilkinde 1 kullanmıştım ve büyümüşlerdi bu seferde büyümüştür heralde iğne vericek yine
eğer bu ayda olmazsa 1 ay ara verip rahim filmi çekicez dedi oda çok ağrılı bişeymiş sinirlerim bozuldu inş. gerek kıalmaz ya((

meraba kızlar bu başlığı yeni görüyorum süper olmuş. ben de 5 aydır glucophage kullanıyorum. hiç bi tık yok. artık bu ilaçtan umudum da yok ya işte son 1 ay kaldı o da geçince yine doktora gitcem. geçen ay bir iki damla oldum kesildi. bu ay da ay sonunda tatile gitcem diye, adetimin tatile denk gelmemesi için glucophane yi bırakıp duphaston içtim. yanlışmı yaptım acaba bilmiyorum
geçen cuma günü duphaston bitti ve cm.tesi bir iki damla, dün de biraz geldi. dün eşimle beraber oldum ve ondan sonra tamamen kesildi. noldu anlamadım. hatta eşim sonradan adet oluyosun galiba falan dedi baktım hakkaten kanama başlamış gibiydi ama şimdi tamamen kesildi. bi fikir verin kıslar yaa yine olurmuyum acaba?????

ezgi canım doktorunun tedaviye başlamadan rahim filmi çektirtmesi gerekirdi niye yaptırmamışki acaba. inşallah gerek kalmaz da hamiş çıkarsın.

Balsurat sana geçmiş sayfalardaaa yazı yazdımm buyrunnnnnnnnn
simgem canım 2 gündür yoktum evde nete giremedim .Geçmişi okuyamadım okuycam bugun cevaplarımŞeniz
balım seninde bu ay son kullanışın olur inşallah
İnşallahhhhhhhhh bebegım iNŞALLAHHHHH:Saruboceq:
ezgim inşallahhh gerek kalmazzz rahim flimine.Ben anestezi ile çektirmiştim:kedi:
Özlem aramıza hoşgeldinnbuyrunnnnnnnnnbu ara ara gelen lekelenmeler hakkında hiçbir bilgim yokfisfisfisBence en kısa zamanda doktoruna gityerimseniben

kizlar seam bende bu ay gene klomen kulladim 13gün doktora gittim birtane yumos olmus 16mm 15.gün büyür dedi cuma günüydü bakalim bekliycez sonucu sizce sadece birtane yumos olmasi normalmiCADIARZUCADIARZU:uhm::uhm:

bende bilmiyorum ilk iki ay klomen verdi eğer olmazsa rahim filmi çekicez dedi bnde bekliyorum bakalım

meraba canım bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım salı veya çarşamba günü hastalanmam gerek ama ben meraktan cumartesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı... ya kızlar olsaydı çıkardı demi... sanırım ilk ay tutturamadık....

kizlar seam bende bu ay gene klomen kulladim 13gün doktora gittim birtane yumos olmus 16mm 15.gün büyür dedi cuma günüydü bakalim bekliycez sonucu sizce sadece birtane yumos olmasi normalmiCADIARZUCADIARZU:uhm::uhm:

Ezgim tabikide normal her ay farklı cevap veriyor yumurtalıklarımız normal sıkma canınıyerimsenibenPeki günde kaç doz alıyorsun?

ilk ay bende iğnelerle falan kesin olur diye bekledim ama olmadı malesef bu ikinci ayım klomenin dozunu yükseltin bide düzenli olmasada bal çörek otu tarçın yedim bilmiyorum faydası olurmu yarın gidicem dr.a geçen ay bir yumoş oluşmuştu bu sefer ne olucak bakalım

slm arkadaşlar ben yeni katılıyorum aranıza ben 1 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz ona rağmen bebişimiz olmadı bende çikolata kisti vardı doktorum önemsiz çünkü küçük dedi bu ay klomen verdi içtim fakat çatlatma iğnesi vermesi yumurtam 23mm olmuş 26 temmuz adet tarihim 1 haftam var sabırsızlıktan ölüyorum

slm hoşgeldin aramıza bende klomen kullanıyorum ama 19 mm oluyo benimki o yüzden iğne verdi bana
adetine az kalmış inş.güzel sonuçlar alırsın bu ay

opuyorumnanaktansimge tamam hiçbir yere gitmiyorumm.ben foruma girmiycem demedimki hiçç.Bu topiğe demiştimkaydirigubbakcemile3Herneysee burdayımhihoyyythamiş listesine girene kadarrr çıkmıcam burda:roflol:Evet canım dr bu son deneme ayı dedi.Bu ayda tutmazsakaydirigubbakcemile3 2 ay sonra Ana tedaviye geçicez dedi.Gelsin iğnelerr :lepi:

umutlum canım özledim seni görüşemedikopuyorumnanaktanTopiğe uğramayı sakın unutmaa !!!:jeyyar:
kızla gunaydın nete gıremıyorumson durumumdan haberdar edeyım henuz adet olmadım beklıyorum kırmızıları sanırım bugun gelırr((belırtıler o yonde karnım agrıyor cunku
almınasss inşallahh inşallahh gelmemiştirr:Saruboceq:
balım bu yolda hep birlikteyiz birbirimize en güçlü destekçiyiz pes etmek yok yola devam senin moralini böyle görünce bende çok sıkıldım bak benide üzme bende ağlarım yoksamafoldumben
kaydirigubbakcemile5esemosum tamam ağlamıcam bidahakaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar kandil akşamı hepiniz için dua ettim bende klomenle hamile kalanlardanım allahın izniyle yavrumu yakında kucağıma alıcam allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sakın ümitlerinizi kaybetmeyin yüce allahım vereceği zamanı biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…