Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

haklisin semacim çok kiymetli olacak....
Allah büyük az kaldi bekleyip göreceğiz............
Inşallah en kisa zamanda kavuşuruz bebeklerimize...

inşallah yaa Allahım nasip ederse :asigim:
kendi doğum günümde bekledim olmadı martta
haziranda eşimin doğum günü olur inşallah dedim oda olmadı
inşallah Rabbim bu güzel günümüzde bizleri müjdeler
olmadı ramazan bayram hediyesi diye çalışcaz artık :roflol:

eslem canım bugün moralim çok bozuk be arkadaşım:çok üzgünüm:.gece vcye kalktımki kırmızılar gelmiş sabah kalkmak bile istemedim emme oğlum acıktım deyince mecbur kalktım.vardır bundada bi hayır dedim.canım inş.senin testin pozitif çıkarda bütün arkadaşlar seviniriz.:dance:
semacım yeni listeyi düzenle arkadaşım.Mevlam inş. bütün arkadaşlarımın eylülde sevinçli haberler almasını nadip eder.:lepi:

semacım daha evel burda album olusturmustum sonra herkesin gorme ihtimali vs de d usununce sildim resimleri istersen mailini ver sana mail atayım oglumun ve kendimin resimlerini

13.08.08 İTİBARİYLE LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

*******KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLARINLİSTESİ******************

****************AĞUSTOS***************************

AĞUSTOS DA HAMİŞ PATLAMADI BEKLENİYORRRR

GÜLCEZA...................................15 AĞUSTOS
(((ESLEM)))::::::::::::::::::::::::::::::::.17 AĞUSTOS
BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::18 AĞUSTOS
SEMA3455:::::::::::::::::::::::::::::::::.21 AĞUSTOS
SULTANIM83:::::::::::::::::::::::::::::::21 AĞUSTOS
NEHİR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22AĞUSTOS
başak35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
tuanna23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23AĞUSTOS
dıptısdıptıs:::::::::::::::::::::::::::::::::::26AĞUSTOS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::::::27AĞUSTOS
yas23::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??? ????????
OelfidaO......................................*??? ????????
d.e.s.i.r.e.::::::::::::::::::::::::::::::::::::?? ????????
?

REGL OLANLAR ÜZÜLMEK YOK

EYLÜL AYI LİSTESİ

ASİSTANTRUS ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 EYLÜL?
ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9EYLÜL
MAVİŞ83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12EYLÜL
LORESİMAX:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16EYLÜL???
KIRMIZIBEYAZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
sultan 49:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::????????
****ÜsLuB****...................................................???????
LOLO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::???????
nesemese::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::??????
mehtapgülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::?????
?

BACILARIM NOLDU SİZE Bİ HABER EDİN KAÇIP GİTTİNİZ NEDİR DURUMUNUZ?

SADOLİN ....................................4 AĞUSTOS????????????????????
pınar77::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::7AĞUSTOS?????????????????????
BETTY0.......................................9 AĞUSTOS????????????????????
EİFECAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::.10 AĞUSTOS???????????????????
PAPATYAAAA :::::::::::::::::::::::::::::11 AĞUSTOS??????????????????

**************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************

BABYFACE::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
TUSE2006 :::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EMİNEKAYA::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
GİZNUR:::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :hooray:
EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::::GONAPHENE :hooray:
irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE:hooray:
:

hadi ama yokmu hiç ii haber heyecanla bekliyoruzzzzz bize de müjde verinnnn

mehtapcım tupler geçirilen atesli hastalıklardan her tur kadın genital sistemi ile ilgili enfeksiyonlardan ve olunan karın içi ameliyatlardan apandisit vs gibi yapısabiliyor birkere acık diye yıllar sonra yine acık demek değil
benimde kullandıgım spiral nedeni ile teki tikanmıs
tek tuple hamile kalma sansım var ugrasıyrum
imkanın varsa cektirmeni tavsiye dederim rahim filmi yinede

hadii yaa neyse kısmet bir sonraki aya inşallah
canımsın moralini bozma dicem ama olmuyor biliyorum
tavsiyem kendini birşeylerle meşgul et fazla düşünme
en azından adet olabildiğin için şükret
bazı arkadaşlar adet olabilmek için çok uğraşıyorlar
biliyorsun adet olamayıncada tedavi uzuyor gebelik gecikiyor
maşallah oğluşunda varmış, inşallah en kısa zamanda böcüğüne bi çiçek gelir :1hug:

pek çok yerde yazan yazıya gore ve benim dr umun soylediklerine gore spermlerin kadın genital sisteminde 5 gune kadar yasadıgı tesbit edilmis
tabi bu spermin hareketlilgine vs de baglı
ama bir gun evel olan ilsk den olan sperm kesin yasar diye biloyrum
zaten gun asırı ilsk ile yumurtlamayı bilmesek bile yakalama sansımız oldugu du usunulurse demekki bir gun kalıyor kesin kesin

canlar şimdi mecburen derse dönmeliyim yöneylem diye bir ders optimizasyonla ilgili çok zevklidir ama hocası bölümdeki tek prof düşünün kasılmayı adam bölüm başkanlığından atıdı eski rektör sayesinde olan bize oldu sözde inançlı insanlar alllahım kul hakkı yiyenler müslümanız diyo sen bizi onlardan esirge yarabbi işte adam atılınca bi tepki bi tepki 3 senedir geçirmiyo yaww kimseyiii sinir oldum bide yüzümüze diyoki böle olmak zorunda bana çektiriyolar sizde çekin adam bi gıcık veriyoki beddua etmemek için zor tutuyom kendimi seda sayan gibi prostat olur inşallahhhh:::))) (töbe töbe)))

Son düzenleme:

senin dersler hep sayısal benimde sözel oku oku sıkıldım özellikle siyasetle ilgili olanlar hiç içimden gelmiyor ama ne yapalım benim açıköğretim olunca hocalarla işim olmuyo o yüzden iyiyim sana hocalarla Allah kolaylık versin sengözlerimebaksanab

bacım çok şükür bi ameliyat geçirmedim emme akıntım çok oluyodu. iğne, ilaç vs kullandım dr um enfek. geçmiş dedi. tabi dediğin gibi belki yapışmıştır ne bilem bacım. tüplere baktırmam kaça patlar bilgisi olan varmı kıslar?Allah büyük canım tek tüple bile olsa en kısa zamanda inş. hamiş kalırsın Allah gönlüne göre versin bacım.gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

canımsın ya kafayı takmamaya çalışıyorum.gece biraz ağladım senağlama eşimi uyandırdım ona sızlandımsenağlama
(okadar ilaç içtimde neden olmadıda istemesem çoktan olurdu vs vs )oda üzüldü :çok üzgünüm:emme ne yapsın takdir yüce Mevlamdan.kahvaltıdan sonra kalktım açtım mezdekeyi başladım sallaya sallaya iş yapmaya.:sm_cool:kız gerçekten acayip moral oluyo valla tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim.:dance: canım Allahıma şükürler olsun kızımda var oğluşumda Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.:roflol:. dr tavsiyesi ettiği için tekrar denemelere başladık emme tutturamadık be bacım dediğin gibi inş. bidahaki aya.

KIZLAR BAKIN NE BULDUMMMM
Regl ağrısına karşı E vitamini

Bilim insanlarının araştırmaları, mensturasyon (regl) döneminde E vitamini almanın özellikle genç kadınlarda sıkça görülen sancıları azalttığını ortaya koydu.

Mensturasyon öncesi ve ilk günlerinde günde 200 mg E vitamini kullandırılan kadınlarda sancıların azaldığı tespit edildi. Özellikle çok ağrı çekenlerde ağrıların azalma olasılığının çok daha yüksek olduğu vurgulandı. İngiltere’de yayınlanan British Journal of Obstetrics’de yer alan makalede, mensturasyon sancılarının çok sayıda kadının günlük hayatını etkileyebildiği, iş kayıplarına yol açabildiğine dikkat çekildi.

E vitamini

Güçlü bir antioksidandır. Bazı toksik maddelerin olumsuz etkilerini azaltır. E vitamini eksikliğinin meme tümörü vakalarını artırdığı gözlemlenmiştir. İnsanlar üzerinde yapılan araştırmalarda da özellikle meme kanseri olan kadınların diyetine besinsel E vitamini takviyesi yapıldığında iyiye gitme görülmüştür. Kanında normal veya yüksek düzeyde E vitamini olan kadınlara göre, kanında düşük düzeyde E vitamini olan kadınlar beş kat daha fazla meme kanseri riskiyle karşı karşıyadır. E vitaminini karşılamak için en doğru yol, E vitamini içeren besinlerin bolca ve sıkça tüketilmesidir. E vitamini düşük yağ ve yüksek lif içeren diyetlerle birlikte tüketildiklerinde etkinlikleri en üst seviyeye çıkar.

E vitamini açısından zengin bazı besinler şunlar:

Badem
Fındık
Dolmalık fıstık
Patlamış mısır
Tahin
Kabak çekirdeği
Dolmalık biber
Kıvırcık
Nane
Sivri biber
Kereviz yaprakları

kilzar bugün randevum vardi tekrardan..biliyosunuz klomen kullaniyorum 11. Günde yumurtam 14 mm di...2 gün daha kullan gel dedi..bugün gittim 13.gündü ve hala 14mm çok şaştim yaaaa...dr.da 3 gün daha klomen kullan ertesi günüde çatlatma iğnesini verdi ovitrelle pazar günü koldan vurdurt dedi...sonrada ilişki günleri verdi yine...şimdi düşünüyorum ya büyümezse 3 günde çağirmadida...boşuna iğne olmayim yaaa...

Bide zaten artik özeller ssk ya bakmiyorya ilaçlar tuttu 150 ytl....(ovitrelle - estrofem - crinone jel) of ya hesapladim her ay 300 ytl ayirmam lazim bunun için..valla bu gidişle aşar beni bu...bu aydan sonra birakicam....aşilama istiycem..hiç olmazsa biriktiririm parami bi kaç ay sonra aşilama yaptiririm...bikaç ayda kendim denemiş olurum...yoksa böyle batarim valla...yumurtada canimi sıktı zaten ..offffff

SUDENAZ.....cümlesi cümlesine haklısın...bu işlerin birde maddi kısmı da külfetli...evet doğru düşündün...........dene bakalım bu ayda böyle.........1-2 ay ara ver.vücut bir toparlasın kendini......biraz para koy kenara.arkadaşım özel de aşılama yaptırdı ve tuttu..o akıllılık etti arka arkaya iki gün yaptırttı...sağlam olsun diye...şimdi 7 haftalık......nazar değecek diye ödü kopuyor kimselere söylemez...........sperm yıkama,ilaçlar,,600 ytl cebinden çıktı........o da ssk lı..........

evet canım ya buna verceğim parayı biriktirir aşılama yaptırırım daha iyi...bu ay tutmasın gidip konuşacam dr.la valla...sorun acelelik değil yani her ayki verdiğim paralar ve her ay bozulan psikolojimde cabası...bide böyle denemiş olayım yani...

kıslar bana bişiler oluyo yaa :uhm:
aşırı gazım var sürekli ateş basıyo ellerim terliyo ayaklarımın altı yanıyo neden ki acaba kafamçokkarıştı
bu ay ateşimi ölçtüm ama ateşimde bi artış olmadı yumurtladımmı yumurtlamadımmı bilmiyorum.bu ay bebek düşünmedim sadece düzenli adet olmak istiyorum.ortalama adet günüm yarın ama ben beklicem en az 15 gün falan kısmet ama gerçekten çok ateş basıyo sıcaklardan dedim ama vantilatör açık olmasına ragmen kar etmiyo.ısım yüksek degil aslında ama içimden ateş basıyo.hayırlısı canlarım.allah hepimize bebkler nasip etsin saglıklı hayırlı evlatlar.kaydirigubbakcemile5

cidden sizin ordaki doktorlar şaşırmış :1shok: bende önümüzdeki ay aşılamaya geçiyorum. özelde yaptırıcam. sadece sperm yıkamaya 250 lira vericem o kadar. aşılama ücretsiz. ayrıca muayne ücreti 12 ytl verip kurtulucam :1shok: ama senin baya pahalıymış cidden. hoş bende sadece ganophene ile 4 yumoş olduğundan ve hepsi çatladığından diğer ilaçlardan kullanmayacam :1rolleyes: sudecim imkanınız varsa farklı bir şehirde haftasonu yaptırın anladığım kadarıyla bodrumdaki hastaneler sapıtmış kaydirigubbakcemile

canım başka yrde yaptırsam benim için hiç iyi olmaz..sonuçta zaten aşılama yapacaksın ama yine yumurta geliştirici ilaçlar vs. kullanılcak yani en son çatlatma iğnesi vurduktan belli bi saatte aşılama yapıyolar..yani bu süreç bir aylık bir süreç...yarısını başka yarısını başka yerde yaptırmak olmaz bence ya....zaten çok problem etmiyorum..dr.aşılama yaparım derse ben paramı biriktiririm sorun olmaz bi kaç ay sonrada yaptırtırım..

benim canımı sıkan ne zaman biteceği bilinmeyen klomen tedavisi...çok gereksiz bi tedavi ya....direk aşılama yaptırsalar ne fark varki..milleti uğraştırıyolar yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…