inşallah canım çoğu kişiye öl olmuş kk da ya doğum günü ya evlilik yıldönümü valla ben bekleyemicem herlade o kadar taaa kasımda 18 inde anam çok var eylül ekim kasımmmm
allahım sana nasip etsin inşallah hem tam zamanıdır 2 sene olcek ii dir:CüvCüv::CüvCüv:
eslem canım bugün moralim çok bozuk be arkadaşım:çok üzgünüm:.gece vcye kalktımki kırmızılar gelmiş sabah kalkmak bile istemedimcanım arkadaşım bugün benimde 18.günüm iğne vurulalı
bugün ikimizde test alıp yapalım
yarına sonuç inşallah hayırlı olur
bişey çıkmazssa bile adetimiz geciktikten birkaç gün sonra kanda baktırırız yerimseniben
canım bikaçkez ssk ya gittim bebiş olur olmazsa tüplerine bakılsın dediler,zaten benim çocuğum var tüpler neden tıkansın diye sorunca korunmaktan dedi.bende bi daha gitmedim zaten düşüğede ondan sonra hamiş kaldım demekki tıkalı deyilmiş :uhm:.daha sonra özele gitmeye başladım 8 senedir aynı dr um ama neden 4 gün sonrasına iğne verdi CADIARZU bilmiyorum canım valla sorasımda gelmedi yeterki bebişolsun.
eslem canım bugün moralim çok bozuk be arkadaşım:çok üzgünüm:.gece vcye kalktımki kırmızılar gelmiş sabah kalkmak bile istemedimemme oğlum acıktım deyince mecbur kalktım.vardır bundada bi hayır dedim.canım inş.senin testin pozitif çıkarda bütün arkadaşlar seviniriz.:dance:
semacım yeni listeyi düzenle arkadaşım.Mevlam inş. bütün arkadaşlarımın eylülde sevinçli haberler almasını nadip eder.:lepi:
kızlar önemli bir soru sositososito
yumurtlamadan 24 saat önce girilen ilişkiden olan spermler yaşarmı o yumoşu döllermi? döllerse ihtimal sizce yüzde kaçtır. mucizemi olur yoksam başka bişeymi :roflol: spermin vücutta maximum ve minimum yaşama ömrü nedir :uhm:
canlar şimdi mecburen derse dönmeliyim yöneylem diye bir ders optimizasyonla ilgili çok zevklidir ama hocası bölümdeki tek prof düşünün kasılmayı adam bölüm başkanlığından atıdı eski rektör sayesinde olan bize oldu sözde inançlı insanlar alllahım kul hakkı yiyenler müslümanız diyo sen bizi onlardan esirge yarabbi işte adam atılınca bi tepki bi tepki 3 senedir geçirmiyo yaww kimseyiii sinir oldum bide yüzümüze diyoki böle olmak zorunda bana çektiriyolar sizde çekin adam bi gıcık veriyoki beddua etmemek için zor tutuyom kendimi seda sayan gibi prostat olur inşallahhhh:::))) (töbe töbe)))
mehtapcım tupler geçirilen atesli hastalıklardan her tur kadın genital sistemi ile ilgili enfeksiyonlardan ve olunan karın içi ameliyatlardan apandisit vs gibi yapısabiliyor birkere acık diye yıllar sonra yine acık demek değil
benimde kullandıgım spiral nedeni ile teki tikanmıs
tek tuple hamile kalma sansım var ugrasıyrum
imkanın varsa cektirmeni tavsiye dederim rahim filmi yinede
hadii yaa neyse kısmet bir sonraki aya inşallah
canımsın moralini bozma dicem ama olmuyor biliyorum
tavsiyem kendini birşeylerle meşgul et fazla düşünme
en azından adet olabildiğin için şükret
bazı arkadaşlar adet olabilmek için çok uğraşıyorlar
biliyorsun adet olamayıncada tedavi uzuyor gebelik gecikiyor
maşallah oğluşunda varmış, inşallah en kısa zamanda böcüğüne bi çiçek gelir :1hug:
SUDENAZ.....cümlesi cümlesine haklısın...bu işlerin birde maddi kısmı da külfetli...evet doğru düşündün...........dene bakalım bu ayda böyle.........1-2 ay ara ver.vücut bir toparlasın kendini......biraz para koy kenara.arkadaşım özel de aşılama yaptırdı ve tuttu..o akıllılık etti arka arkaya iki gün yaptırttı...sağlam olsun diye...şimdi 7 haftalık......nazar değecek diye ödü kopuyor kimselere söylemez...........sperm yıkama,ilaçlar,,600 ytl cebinden çıktı........o da ssk lı..........
kilzar bugün randevum vardi tekrardan..biliyosunuz klomen kullaniyorum 11. Günde yumurtam 14 mm di...2 gün daha kullan gel dedi..bugün gittim 13.gündü ve hala 14mm çok şaştim yaaaa...dr.da 3 gün daha klomen kullan ertesi günüde çatlatma iğnesini verdi ovitrelle pazar günü koldan vurdurt dedi...sonrada ilişki günleri verdi yine...şimdi düşünüyorum ya büyümezse 3 günde çağirmadida...boşuna iğne olmayim yaaa...
Bide zaten artik özeller ssk ya bakmiyorya ilaçlar tuttu 150 ytl....(ovitrelle - estrofem - crinone jel) of ya hesapladim her ay 300 ytl ayirmam lazim bunun için..valla bu gidişle aşar beni bu...bu aydan sonra birakicam....aşilama istiycem..hiç olmazsa biriktiririm parami bi kaç ay sonra aşilama yaptiririm...bikaç ayda kendim denemiş olurum...yoksa böyle batarim valla...yumurtada canimi sıktı zaten ..offffff
cidden sizin ordaki doktorlar şaşırmış :1shok: bende önümüzdeki ay aşılamaya geçiyorum. özelde yaptırıcam. sadece sperm yıkamaya 250 lira vericem o kadar.aşılama ücretsiz. ayrıca muayne ücreti 12 ytl verip kurtulucam :1shok: ama senin baya pahalıymış cidden. hoş bende sadece ganophene ile 4 yumoş olduğundan ve hepsi çatladığından diğer ilaçlardan kullanmayacam :1rolleyes: sudecim imkanınız varsa farklı bir şehirde haftasonu yaptırın anladığım kadarıyla bodrumdaki hastaneler sapıtmış kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?