allah allah........sarı papatyanın annesi BAŞAK ...........
niye olmasın.....tabi ki hamile kalabilirsin....çok erken daha.........17.gün için daha yorum yapamayız...evet o ilaçlar yok mu..........sanmayın ki almayınca o ay birşey olmaz..esas almadığınız ay korkun.....kullanılmayan tarihlerde vücut anlıyor ne yapması gerektiğini merak etme sen.....ayol 24-.gün bile yumurtlama gerçekleşiyor.artık dr.an daha ileri olduk.onlar bizim kadar detaylı ince düşünmüyorlar..........hadi canım....sıcak mıcak dinleme.yanaş yanaşabildiğin kadar.........hergün bizim yararımıza...........
kızlar önemli bir soru sositososito
yumurtlamadan 24 saat önce girilen ilişkiden olan spermler yaşarmı o yumoşu döllermi? döllerse ihtimal sizce yüzde kaçtır. mucizemi olur yoksam başka bişeymi :roflol: spermin vücutta maximum ve minimum yaşama ömrü nedir :uhm:
negatif çıkacak ya vereceğim paraya acıyorum şakkıdı
bugün çıkarsam tembellikten kurtulup alırım bi test
ancak fazla ümitlenmeyin emii, ben olumlu çıkacağını hiç sanmıyorum
Tabii takdir Rabbimin belli olmaz ama ne biliim eşim bu ay hiç çalışmadı doğru dürüst
bend eilk defa iğne vurundum bakalım gamyoncuiremsu
bana dua eden yok mu, yok mu? :çok üzgünüm:Çok üzgünüm çoook
canım öyle olumsuz düşünme seninde dediğin gibi takdir Rabbimin.eslemcim benim kardeşimin 1 yıl çocuğu olmadı dr a gitti tedaviye daha erken dedi bikaç ay sonra hamiş kaldı hemide 1 ayda bikere yapmışlar çünküm birbirlerine küsmüşler yani sık çalışmasanda yumoşların çatladığı güne denk gelince oluyomuş anlatabildimmi canımcım?
Canlarım ben de size bişe sorcam.:uhm:Bu gün iğne olalı 17.günüm.Ben de test yapsam çıkarmı :uhm:Emme belim ve kasıklarım çok ağrıyo. senağlama hadi kızlar bi cevap.hepinize mucuuuuuuuk.a.s.
Canlarım ben de size bişe sorcam.:uhm:Bu gün iğne olalı 17.günüm.Ben de test yapsam çıkarmı :uhm:Emme belim ve kasıklarım çok ağrıyo. senağlama hadi kızlar bi cevap.hepinize mucuuuuuuuk.a.s.
kizlar nasilsiniz tatildeydim yeni geldim...
Gelişmeler nasil................
Benim az kaldi günüme...........
Ama karnim ağriyo kasiklarim batiyo sanirim regl olucam........
Içimden bi his bu ay da olmadi diyor.............
Ama hayirlisi olsun bu benim ilk denememdi........
Bu ay gebelik elde edemezsen rahim filmi çekilecek...
O yüzden ağustos ta klomen kullanamiyacağim...........
Bidahaki aya inşallah................
eslemcim canım dualara çok ihtiyacım var bu ara bende hep dua ediyorum hepimizi için ezan vakti rabbim yüzümüzü tez zamanda güldürecektir eminimmmm
valla 11 de uyandım gece 3 e kadar ders şimdi yemek temizlik bittti derse oturmadan bi bakem dedim ii siniz maşallah sübhanallahhhh
iyiyiz canım arkadaşım aklın bizde kalmasın ama ara ara tenefüs yap kafanı bizimle dağıt yerimseniben
dualarımızda olmasa ne ehemmiyetimiz vardı?
19.u evlilik yıldönümüm inşallah müjdelenip eşimide müjdelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?