:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bal surat beni de listeye eklermisin opuyorumnanaktan 3 ağustos
hepimiz için hayırlısı inş. en kısa zamanda :CüvCüv: kalırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bal surat beni de listeye eklermisin opuyorumnanaktan 3 ağustos
hepimiz için hayırlısı inş. en kısa zamanda :CüvCüv: kalırız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inş.balım ya dr. 12. güne göre pek iyi değil inşallah büyümeye devam eder dedi
ya ben bu ay daha iyi büyüsün diye çörek otu tarçın karışımını yapmıştım daha beter oldu acaba omu zarar verdi çünkü geçen ay hiçbişey yapmadan tek dozla 19 mm olmuştu
offfff rahim filmi çektirmek istemiyoruuuuuuuuuummmmmmafoldumben
neyse balım olmazsa zaten mecbur çektiricem hem orda daha iyi anlaşılıyomuş sorunun ne olduğu bu arada benim pko yüzünden olmuyo yumurtam gelişmiyomuş yarım olup atılıyomuş bu yüzden adetlerim çok düzensizdi 2 ayda bi oluyodum ilk defa geçen ay klomenle tam oldu ve gününde adet oldum senin sorunun neydi pkomu var sendede benim eşimede sperm tahlili yapıldı normal çıktı ama yapışıkmış spermler oda ilaç kullanıyo ama onunki bi sorun olmazmış bende yani sorun
benim hiç gününde olmadı hatta dr.a gitme sebebimde 3 ay olmamıştım o yüzden gittim pko çıktı benim ilk defa geçen ay tam bi yumurtam gelişti oda klomenle bugün hastanede çok komiktik ama dr.yumurta istediğimiz boyutta değil dedi çıkışta eşim dalga geçiyo canım karım benim yumurtlayamadınmı bu ayEvet ezgim bendede pko var :1rolleyes: Ama pkolu olmama rağmen kaliteli yumoşlarım oluyormuş doktor öyle söylüyor.Adetlerim günü gününe geliyor ilaçla.Gerçi ilaç içmediğim zamanlardada 1-2 gün oynardı.33.günde adet olan ben ilaçla 29.günde oluyorum:smiley-cool:
benim hiç gününde olmadı hatta dr.a gitme sebebimde 3 ay olmamıştım o yüzden gittim pko çıktı benim ilk defa geçen ay tam bi yumurtam gelişti oda klomenle bugün hastanede çok komiktik ama dr.yumurta istediğimiz boyutta değil dedi çıkışta eşim dalga geçiyo canım karım benim yumurtlayamadınmı bu ay
ben sana tavukların yumurtlama yeminden alıcam diyo:roflol:deli yaa
iLSENİM TEBRİklerrr.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinn ne güzell maşallahh sübhanallahh ilk klomen aydaaa bebişin gelmiş:teytey::teytey:
çok teşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin inşallah hiç vazgeçmeyin kızlar
:teytey::teytey:müjdeee iki senedir çocuk için uğraşıyodum bunalımlara girmiştim ilk çocucuğumu kaybettim iki sene önce sonrada olmadı bu ay ilk defa klomenle çatlatma iğnesi kullandım ve sonunda hamileyim bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm allahım inanamadım halada inanamıyorum allah isteyen herkese nasip etsin yarın doktora gidicem allah sağlıklı bebiş nasip eder bu sefer inşallah:1shok:
Bende yarın yumoşlarımı görmeye gidicemmhihoyyythihoyyytDoktorum bekle geliyorum:jeyyar:
çok teşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin inşallah hiç vazgeçmeyin kızlar
Klomenle ilk ayın hayırlıı olsun ayzan..İnşallahh en kısa zamanda bebeğine kavuşursun:Saruboceq:Tamam ekliyorum şimdi uğurlu listemize senideyerimsenibenilsenim tebrik ederim canım,darısı bizlere inşallah...bende bu ay ilk defa kullandım klomen bakalım 27 sinde dr randevum var,güzel haberler verir inşallah bana:)
Balsurat canım 10 ağustosta benim adet tarihim,sana zahmet benide eklermisin uğurlu listemize...
Tamam zeyhat senide ekliyorum uğurlu listemizeyerimsenibenBalsurat yarın ikimiz içinde büyük gün. Benimde yarın kontrolum var. Benim yarın 13. gün ve hala klomen içiyorum günde 2 tane. Senin yarın kaçıncı günün? Birde bu ovitrelleyi sen nerenden yapıyorsun? Birde iğnenin ucuc 3 cm falandır hepsinimi içine batırıyorsun yoksa hafiten ucunu batırsak yetermi : )
Bu arada benide listeye eklersen sevinirim. Benimde 12 Ağustos.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?