bende yarın yumoşlarımı görmeye gidicemmhihoyyythihoyyytdoktorum bekle geliyorum:jeyyar:
Oooo BALIIIMM, DİNAZORUUUMM yumoşlara bakacaz yarın haaa. Hanimiişş teyzelerinin gülleriii. Kıss gördüğünde yine selam süle tamam mıı
İnşallah ninik sağolasın:Saruboceq:GÜnaydın kızlar...balsuratÇım yumrutalarımı bakılcak yarın hadİ İnŞallah gÜzel gÜzel yumurtaların olmuŞtur canım...bende 2 aydır kullanmıyorum klomenİ kkendİm denemek İstedİm bu ayda olmazsa tabİ seve seve gİdİcem ÖnÜmÜzdekİ aya..
Aramıza hoşgeldinn nrmnsaopuyorumnanaktanlisteye girmek istiyorsan adet tarihini verirsen eklerimyerimsenibenmrb arkadaslar...bende aranıza yeni katıldım...bugün tekrar klomen basladım...insallah bu sefer yumurlamaya basrabilirim....rabbim bu sefer duyar sesimi ins..
selam kızlar. bende dün akşam 20.30 da çatlatma iğnemi oldum. 3 gün ilişki önerdi drum. bakalım ne olucak??????????
Ne yapalım gulcan rabbim başlka hastalık vermesin yeterkiii.Pkolu olmamıza şükredelimm nede olsa pkolularda hamile kalıyorrr.Valla ben pkolu oldugumuu bıle unutuyorum aldırış etmiyorum:1closedeyes:bu pco yu halt edicem.nasıl geçecek buya.bu gidişle hamile kalmak zor.heryerde araştırıyorum.hamile kalınabiliyor ama şans kime ve nezaman gülerse.çok zor yani.ben napcamı bilemiyorum.
Merhaba kızlar...Balsuratcığım yeni adet günüm 19 Ağustos,,,Kırmızlar gün saymama bile izin vermeden aniden geldi bugün...Çok sancım var...
BALSURAT, cnm benim adet tarihim 21 temmuz...bugünde 3.günü klomenede basladım..eklersen sevinirim
bu pco yu halt edicem.nasıl geçecek buya.bu gidişle hamile kalmak zor.heryerde araştırıyorum.hamile kalınabiliyor ama şans kime ve nezaman gülerse.çok zor yani.ben napcamı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?