:teytey::teytey:müjdeee iki senedir çocuk için uğraşıyodum bunalımlara girmiştim ilk çocucuğumu kaybettim iki sene önce sonrada olmadı bu ay ilk defa klomenle çatlatma iğnesi kullandım ve sonunda hamileyim bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm allahım inanamadım halada inanamıyorum allah isteyen herkese nasip etsin yarın doktora gidicem allah sağlıklı bebiş nasip eder bu sefer inşallah:1shok:
gülcangülcan soğan kürünü denesene pcoya iyi geldiğini duymuştum
:teytey::teytey:müjdeee iki senedir çocuk için uğraşıyodum bunalımlara girmiştim ilk çocucuğumu kaybettim iki sene önce sonrada olmadı bu ay ilk defa klomenle çatlatma iğnesi kullandım ve sonunda hamileyim bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm allahım inanamadım halada inanamıyorum allah isteyen herkese nasip etsin yarın doktora gidicem allah sağlıklı bebiş nasip eder bu sefer inşallah:1shok:
ınanın bu kadar uzulecegımı tahmın etmemıstım ne olacak bırdahakı ay tekrar denerım dıyordum ama resmen yıkıldım mafoldumben
iLSENİM TEBRİklerrr.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasipp etsinn ne güzell maşallahh sübhanallahh ilk klomen aydaaa bebişin gelmiş:teytey::teytey:
benide ekle balsurat klomen kulanıyrum adet tarihim 18 temmuz
ezgicim çok teşekkürler hoşbulduk bekliyorum umarım bu bir hafta çabuk geçer haberleri veririm buradan umarım sen de bana güzel haberler verirsin hayırlısı olsun.Sen ne kadar zamandır klomen kullanıyorsun?opuyorumnanaktanyerimsenibenyerimseniben
benide ekle balsurat klomen kulanıyrum adet tarihim 18 temmuz
bugün 15 mm olan yumurta pazartesi gününe kadar 19 olabilirmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?