Arkadaşlar bugün çift çizgiyi ben de gördümkaydirigubbakcemile3
Çok göresim vardı, gördümsositososito
Bu çatlatma iğnesi testi pozitifleştiriyomuş ya dün yaptırdım iğneyi, bugünde yaptım bi test:jeyyar:
Dedim ya çok göresim geldikaydirigubbakcemile3
:roflol: delikafadulden :roflol: Allah iyiliğini versinnn ne güzel sakla o testiikaydirigubbakcemile3RESMİNİ ÇEKSENE MERAK ETTİM ÇOKMU KOYU ÇIKTIsırnaşık şey
Yok canım çok koyu çıkmadı silik biraz. Resmi çektim ama nasıl koyabilirim buraya bilmiyorum.
Yok canım çok koyu çıkmadı silik biraz. Resmi çektim ama nasıl koyabilirim buraya bilmiyorum.
kızlar az önce geldim dr dan, değerim 2 ye katlanmış, 1154 cıktı, progesteronda 25 cıktı. muayne etti cok küçük bi nokta gözüktü olabilirde olmayabilirde dedi, çarşamba gel inşallah o gün bişey varsa görülür artık dedi,çarşambayı iple cekiyorum inanın..
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
baby ne güzelll işte değerin artmışşşşşşşhihoyyytboşuna evham yapma .o minik noktada senin bebeğin
ewt cnm inan o noktayı görmek bile beni nasıl heycanlandırdı anlatamam, inşallah sizlerde bu duyguyu en kısa zamanda yaşarsınız, dua ediyorum hepimiz için..
Hele şükür uzun bir süre doktora gitmekten kurtuldum
Artık yumoş kontrolüde yok uzun bir müddet
Bu ay son klomen ayımdı 7.ayıda içtik.
Yumoşlara baktık . Bu ayda maşalllah 5 yumoşum var ama hiç umrumda değil valla 1 olsada aynı 5 olsada
küçüklerde var ama onları saymadık 5 tane büyüyecek olan yumoş var.Pazar akşamı çatlatıcıyı vurucam.Sonra çalışmalar.Artık doktor ara verme zamanı geldi dedi.Bende artık içmeyi düşünmüyorum dedim.Sana gelme demiyorum istiyorsan iç dedi gelmenede gerek yok dedi kaydirigubbakcemile3doktor oldugumu ıyıce anladı dr güveniyor banakaydirigubbakcemile3dedim yok içmicem daha evet içme dedi iyice dinlenicem.2-3 ay ara verelim dedi.Belki bu arada hamile kalabilirsin hiç belli olmaz dedi kısmetmişEğerki yine kalamazsam ekim-kasım gibi çağırdı.Ana tedavi iğneye geçilicekmiş .Aşılama taraftarı hiç değil benim doktor.1 tane yaptık 2.gerek yok diyor.%3 lük %6 lık bir şans var dedi.Onun yerine tüp bebek daha iyi dedi..Tüpe geçsem iyi olucak ama bende cesaret yokk.Çok yoruldum uzunca süre dinlenmem lazım.Kafam yerinde değil..Bakmayın böyle neşeli durduguma topikte hiç iyi değilim iyi olmak için çabalıyorum sadece psikıjı bozuk benim
tüm dostlarıma çok teşekkür ederim..allahıma inanıyorum ki bu listede olan yada olmayan tüm arkadaşlarıma bir gün bu bebek sevincini yaşatacak hepinize insallah...allahım hepinizin gönlüne göre versin....umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin...size bir tavsiyem odaklanmayın çok ...allah verdiği zaman olumsuzluğunuz olsa bile veriyor...ben :Saruboceqpuyorumnanaktan adet günümü beklerken daha bir haftam vardı olmama halı yıkadım kaldırdım balkona astım.temizlik yaptım..meyersem 4 haftalık hamileymişim....sakın umutsuz olmayın ne olur canlarım benim..hepinizi tanımadan çok seviyorum...allah hepinize nasip etsin..insallah
canım hem bu konuda hem psikoloji konusunda benden daha deneyimlisin,kuduğum kadarıyla kendini gayet güzel telkin edebilen bir insansın...7 ay ilaç kullanmak mutlaka yıpratır insanı,ben senin yerinde olsam bende dinlenirdim bir kaç ay..bebek fikrini atardım kafamdan,belki bu vesileyle bu arada kendiliğinden olur..dr lar diyor ya herşey psikolojiyle alakalı takmayın kafanıza diye,Rabbim hakkında ve hakkımızda en hayırlısını hayırlı zamanda versin,ben inanıyorum burdaki arkadaşların hepsi bir gün bebek sahibi olucaklar inşallah,ümidimizi yitirmeyelim....
bu arada bişi sorucam arkadaşlar,yumurtlama sorunum yoktu amam dr bu ayda böyle deneyelim diye bu ay ilk defa klomen kullandım,bugün 11.günüm,önceki aylar hangi taraftan yumurtladığımı hissederdim,ama bu ay hatlar tümden karıştı,sağlı sollu feci sancım var,her iki taraftanda yumurtluyo olabilirmiyim..bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?