Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

selamm nrmsnsa kaydirigubbakcemile5.Canım bende bel ağrısı ve karın ağrısı hiç olmuyorr..Adetine kaç gün kaldı????Bel ağrısı güzell bir belirti olabilir?Her zamanki gibi değilse bel agrın ınsallhh bebedendirr.Ama senin adetine daha çokk varrrr:1shok: :1shok: :1shok: gebelık belırtısı olamaz bunlar.Hımm o zaman klomenin yan etkisi karın ağrısı yapıyor sende.İlacın içinde prespekdüsü okursan anlarsın canımyerimseniben

Cnm saol cevapladığın için..opuyorumnanaktanzaten bugün adetimin son günü...adetimin 3.gününden beri klomen içiyorum günde 3 tane...bugünde klomenimin 3.günü...acaba dedim yumurtlamayla mı alakalı...karnımda ve belimde sancı yapıyo...

Evet canım ağrılarr normall benimde şuan büyüyor yumoşlar bel ağrısı yapıyorr ..yerimseniben

Merhaba kızlar, dünden beri yumurtalıklarımda hafif bir sızlama var ,ama kasıklarımda değil ,hissedebiliyorum tam olarak yumurtalıklarımın olduğu yerde. Bu ay ilaç kullanmadım . Haftaya denize gidiyoruz. Ve benim düzensizdir zaten o aralar adet olucam .Şunu farkettim ben galiba çok geç yumurtluyorum . Zatenm klomen aldıgımdada kontrole gıttıgım zamanlarda hala ufatılar ama ben kontrollerden sonraki günlerde bazı ağrılar hissetmiştim . Öyle sanıyorum ki geç yumurtluyorum geç gelişiyorlar. Bunu doktora söylemeyi planlıyorum .Belki yol gösterici bir bilgi olur di mi? Dün ve bugün hissettiğim bu ağrı daha öncekilere benzemiyor .Kist mi oluştu acaba . Bu tür bişey hisseden var mı ?en son baktıgında kist yoktu . Sonra üzerine bir de adet dönemi geçti bu arada ilacın üzerine.

Hemen kiste yormaaa.Kist olmamışır bence.Öyle düşürsen.Beynim tabikide yumurtalıklara sinyal verecek bu sefer olmayacagı varsada olmaya zemin hazırlamayınn...Geç yumoşuyor olabilirsin.Onu doktor zaten anlıyoduryerimseniben

yaa bende kist olduğunu düşünmüyorum aslında ama ne olduğunu merak ediyorum . çalıştıklarının bir göstergesiyse sevinicem alkisalkisalkis o sebeple. Çünkü doktor derin uykuda olduklarını uyandırmamız gerektiğini söylemiştii .Kadını arayıp srosam mı yaa öff şimdi gel diycek bu sıcaktaaa:umursamaz: çok sıcak yaa dışarı çıkılcak gibi deil.. Bu ağrı ilk sefer oldu gercekten içerde neler oluyor merak ettiim :roflol:

canım benden söylemesi fazla vücudunu dinleme :jeyyar:belirti arama yani Yoksa adet zamanı gelmek bilmezkaydirigubbakcemile5

Haklısın. Çok sıcakya vücudumu dinliyorum bendee napayım kaydirigubbakcemile3 Balsurat bu arada başka bir topictee dudaküstü bantlarıyla ilgilii bişiler yazmısın gecendee o konuya bakarken gördümm dedimm maaaşşşşalllh heryere yetişiyor yaa ne alem kız bu dedim kaydirigubbakcemile3 Eeee o işlerde lazım ama dimii hep bunlara takarsak kafamızı . Herkess diyo zaten olunca bu günleriniizii hem hiç hatırlamayacaksınızz bilee hem de bu huzurlu günleri mumla arayacaksınızz nete gireyimdee biraz takılayımm vaktiniz olmayacak diyolarr kaydirigubbakcemile3 sevgiler..

:roflol: :roflol: :roflol:Canım ben sitenin her yerinde dolanıyorum.Gebeliğe bağlı kalmak sıkıyor beni kaydirigubbakcemile3

slm kızlar bende bişey sorabilirmiyim hzır sizleri yakalamışken ..ben klomen kullandım sabah akşam çare etmedi ganophene kullandım bu da etkilemedi...drum senin tek çaren menogon dedi onu bi ay kullandım 2o mm ulaştı dr tamam derdine deva bu dedi..şimdii acaba ben menogon değilde mesela klomeni farklı dozda alsam daha doğrusu drum vermiş olsa yinede etkilemezmi acep drum tutturdu menogon diye ......karışık olduysa özür dilerim ama bilirsiniz belki diye sordumm hepimize hayırlı evlatlar diliyorumm

Ya bide berdanette diye biri hamileyim yazmışş onu da ekliycekmisin listeye ? birkaç sayfa önce. Görmemiş olabilirsin . Tebrikler bu arada o arkadaşıda. darısı bizim başımızaaa . en azından ,bir şeyi kırk kez söylersen olurmuuşş biz burda hergun söylüyoruzz elbet bizi de bulacak kaydirigubbakcemile3

****Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMıNN.AMıNN****

amiiinnnnnn

simge ben zaten hamiş listesine ekledimkiii bak ordayerimseniben

Merhaba ,göbekten yapılan iğneler klomene göre çok daha kuvvetli ilaçlar ama yine aynı sınıftanlar. Bazıları klomene hemen cvp verıp guzel yumurtalar geliştiriyor ,biraz doz arttırılınca da geliştiğinii söylüyor bazılarıı bazıları isee klomen işe yaramıyorsaa hemen diğer tedaviye geçin diyor. Bilmez olur muyuzz tam yerine düşmüşşsüün kaç aydır bunla uğrasıyoruz.. Sen doktorunu dinle. Klomenle gelişmiyorlar diyorsa gelişmiyorlardır doz artırmanın çok anlamlı olmadıgını okumustum bır kac yerde. Kişisel tecrübe olarak sorarsan bende klomenle gelişmediler ,bu ay bir kez daha klomen deneyecek eğer gelişmezlerse sana önerdiği iğnelerden yapılacak gelişmeleri için ( çatlatma iğnesi deil bunlar bu arada ,bazı arkadaslar karıstırabiliyor) Bu ay deniycez doz arttırııp klomenii,dur bakalım haber veriirm ,fakat tabii bu işler bünyeden bünyeye değişecektir.. Sen mecburr doktorunu dinlemek zorundasın hepimiz öyle yapıyoruzz. Burda sadece fikir belirtiyoruzz .Tecrübeleri olanlar tecrübelerini anlatıyor ama unutma herkesın bünyesıı vücudu farklı . doktoruna güven

Demek klomen ve gonophene tepki vermemiş yumoşlarınn.Yeterli gelmediği için doktor daha kuvvetli menogona geçmişyerimseniben

öncelikle teşekkür ederim arkadasım menogon kalçadan yapılmıştı bana ve o ay kalamadı m ama sonra sigortamın süresi bitti falan ilerde dedimm..aslında su aralar tekrar gitsem dr yine menogon diycek emininmm bende yaptırırım ..ama hani yokmu daha kolayı diye sordum canım..3 yıllık evliyim başından beri olmuyor maleseff bende pko kist falan yokta adetlerimde düzensiz yumurtlama sıfır bende yani..haklısın tabi dr dinlerimde bi danışayım dedim çündü maddi yöndende zorlar menogon

Demek klomen ve gonophene tepki vermemiş yumoşlarınn.Yeterli gelmediği için doktor daha kuvvetli menogona geçmişyerimseniben

saol canım ewt yumoşlar uyuyo resmen malesef menogona başlıycaz gene ama menogon ilk kullanımda işe yaramıştı bebek olmadı ama yumoşlar iyiydi bakalım bu ay sonundan sonra devam allahın izniyle

evt ilğneler pahalıymış yaa ne kadardı ? Seninle durumumuz aynı . Bende de çok hafifi pkos var tanı bile koyamadı çok az dedi. Ama adetler düzensiz araları uzun , 40günde bir geliyor. Bana hamile kalacaksın sorunun yok diyor ama 1 yılı geçti gelen giden yok kaydirigubbakcemile2

Bana doktor iyice oturup konuşucaz seninle dedi..
Madii olarak iğneler pahalı dedii.Tutmadıgı zaman havaya uçuyor
İğneye geçmektense tüp bebektede aynı iğneler kullanılıyor dedii..İğne ile aşılamanın şansı %3 %6 lık bir şans yani çok az değmezmiş yapmaya:jeyyar:en iyisi tüp bebe diyor.Gerçi onunda garantisi yokmuşş.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…