Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

en son subat ayında vurukmuştum 121 tl idi.ve bu ücreti 2 günde bir ödüycem artı en az 3 kutuyla başlıycaz artı hastane ücreti neyse atlatıcaz inşallah ama ewt zorlar insanı..inşallah kalırsın canım allaha dua ediyorum hep aratmasın fazla kimseye diye

Y abu arada bişi sorcam balsurat hep aklımdaa bu iğneler demek aşılama demek deil dimii? çünküü aşılama bambaşşka bir işlem diye biliyorum spermleri yıkıyorlarmışş vs vs . Herkess klomenden sonra iğneye geçindee aa aşılama oluyorum diyoo . Bana doktorum aşılama falan demedii iğnelere geçicezz bunlarlaa yumrtaların gelişmezse dedi sadecee? bir bilgin varmı

aynı onu benim dr dedi bana gel tüp yapalım uğraşma diye ama yasım 22 eşim daha neler biraz daha geçsin dedi ama bana kalsa yaptırmak isterdim

ama ben bu arada boş durmuyorum bir ay olucak hayıt tohumu kullanıyorum kasklarımda tuhaflıklarda var belki fayda etmiştir ve yumurtmala günümde kan geldi az az 3 gün kimisi yumurtlamadan diyo kimisi yerleşmedir belki diyo bakalım hayırlısı zamanla görücez sizlerede hayıtı tavsiye edebilirim kızlar

yok canım aşılama ayrı bişey galiba onun maliyetide 700 buluyo

aynı onu benim dr dedi bana gel tüp yapalım uğraşma diye ama yasım 22 eşim daha neler biraz daha geçsin dedi ama bana kalsa yaptırmak isterdim

arkadaşım yaşın daha çok küçük..keçiboynuzu,incir kürünü dene..Allah hiç bir bitkiyi sebepsiz yaratmamıştır..derdi veren rabbim dermanı da vermiştir ben bu kürlere inanıyorum..

arkadaşım yaşın daha çok küçük..keçiboynuzu,incir kürünü dene..Allah hiç bir bitkiyi sebepsiz yaratmamıştır..derdi veren rabbim dermanı da vermiştir ben bu kürlere inanıyorum..

tabiki bende katılıyorum sana ama 3 yıldır bekliyorum olmazsa tüpde deneriz napalım :) ben zaten su an hayıtı kullanıyorum bakalım inşallah etkisi olur..eşimde sorun yok benim sorun bende yumurtlama sorunum var

selam kızlar valla özlüyorum sizi çalıştığım için uzak kaldım sizlerden bugün evdeyken bi göz gezdirdim... 1-2saat sonra yola çıkıyorum ordu ya annemin yanına gidiyorum ayyy çok özledim annemi onu görecem... bu arada benim çalışmalar devam etti bu ay ateş ölçme yöntemini bende denedim pek bişey anlamadım adetmime yakın ateşimmi düşüyordu nasıl oluyordu:kedi:benim bi yazayımda bana bi bilenler anlatsın kızlar 11-12-13günler 35,9 14ve 15 günler36,2 16-17-18-19-20-21-22-23-günler 36,5 24gün36,7 25 gün 36,3 25, günü yarım saat sonra tekrar ölçtüm 36.7 çıktı hangisi doğru bilmem gerçi adet belirtilerimde başladı neyse sağlık olsun hepinizi seviyorum bo hamişli günler olsun görüşürüz:gitme:

selam kızlar. ben de 4 yıllık evliyim ve pkoluyum. 2 senedir çocuk istiyoruz ama tam olarak tedaviye şubatta başladık. doktor ilk olarak glucophace verdi marttan hazirana kadar düzenli bi şekilde (arada bikaçkez içmeyi unuttuklarım dışında) kullandım ama adetlerim her ay olmasına rağmen tam gününde olmadı. son olarak haziran ayında da bikaç damla gelip kesildi. ben de beklemekten çok sıkıldığım için ve bu ay da normal olmak istediğim için doktora sormadan gittim temmuz başında duphaston aldım kullandım. nitekim duphastonla da hamiş kalamadım bu ay ve bu hafta adet oldum. şimdi bu akşam yeniden glucophane başlıycam ve kalan 2 ayımı glucophane le tamamlıycam.

yanlız bu ilaçtan ben umudumu kestim. bu yüzden yok yumurtladımmı yumurtam çatladımı adet oldummu olmadımmı işte eşimle şu gün beraber olmuştuk aa yumurtlama günüm şugun mutlaka beraber olmalıyız diye düşünmiycem.aslında eşim de yıprandı ve başka tedavi için çok sabırsızlanıyor. bben 2 ay dah geçmesi konusunda ısrarlarıma devam ediyorum. yanlız 2 ay geçtikten sonraki tedavi yumurta takibi olucak demişti doktorum. benim iş yerim maslakta ve doktorum mc.köyde. 2 günde bir izin alıp nasıl gitcem kara kara onu düşünüyorum. acaba bunun başka bir yolu yokmudur?? birde yumurta takibinde klomen mi kullandırıcak bilen varmı??

kusura bakmayın nolur uzun oldu biraz..

Evet 2 günde bir gitmen gerekir yumoşlara bakması içinyerimseniben

Merhaba balsurat ben dün giitm dr. 13. gün 18 mm idi. ıki tane yumurta vardı. 15-16 mm. Bugün iğnemi yaptırdım. Dr bu akşam ilişkiye başla gün aşırı dedi. Ama çatlatma işğnesinden 36 saat sonra genelde ilşikiyi okuyorum. Benim 36. saatim boş eçecek. Senin dr un nasıl tavsiye ediyordu?

Bu arada senin yumoşlar e alemde iğne ne zaman?

selam zeyhatt çok güzel yumoşlarınn ne güzel iğnenide oldun ohhhhihoyyytYa bu akşam başlama bence ama sen bilirsin.Genelde iğnedne sonra calısın dıyor doktorlar.Ama belki bir bildiği vardır doktorunu dinle sen:lepi:

Benim iğne yarın akşam vurucam.Doktor pazartesi,salı,çarşamba çalışın dedi.Taktik böyle benimkindekaydirigubbakcemile3:dance:
Benimde 12.gün 5 yumoş var kaydirigubbakcemile3
yine 5 ledim bu aydasırnaşık şey
17mm
14.5mm
14mm
13.5mm
13
boyleler
kaydirigubbakcemile3

Hadi gözün aydın canım inşallah bu ay bebişine kavuşursun. Peki dün 15 16 mm olan yumurtalar bugünkü iğneyee büyümüşmüdür sence. Yani onlarında çatlama ihtimali varmıdır?

Şu ilişki işie sinir oldum ya gerçekten. Dr u dilesen bir dert dinlemesen bir dert. Ne yapacağım ben şimdi ya.

Doktoruna söyleseydın aslında aklına takılmazdıkaydirigubbakcemile5
aslında bıraz erken catlatmıs.Benım dr 18-19-20 de catlatıyor.Gercı dunden bugune 2 mm buyuduyse17mmdede dollenme oluyor.onu dusunme şimdi doktoruna güvenn stres yapmakaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar beni unutmadınız inşallah,bugün tatilden döndüm ben ama aklım burdaydı valla,maşşallah eklenenler olmuş hamiş listesine,Allah devamını getirsin bizlerede nasip etsin inşallah

Bir kere klomeni ben çok uzun kullanıyorum herkes 5 gün kullanıyor diyince. Bunların standartı yok bana güven dedi. Ama bu ilşki işinde hiç güvenemedim. Sorsam gene beni dinle diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…