evt ilğneler pahalıymış yaa ne kadardı ? Seninle durumumuz aynı . Bende de çok hafifi pkos var tanı bile koyamadı çok az dedi. Ama adetler düzensiz araları uzun , 40günde bir geliyor. Bana hamile kalacaksın sorunun yok diyor ama 1 yılı geçti gelen giden yok kaydirigubbakcemile2
Bana doktor iyice oturup konuşucaz seninle dedi..
Madii olarak iğneler pahalı dedii.Tutmadıgı zaman havaya uçuyor
İğneye geçmektense tüp bebektede aynı iğneler kullanılıyor dedii..İğne ile aşılamanın şansı %3 %6 lık bir şans yani çok az değmezmiş yapmaya:jeyyar:en iyisi tüp bebe diyor.Gerçi onunda garantisi yokmuşş.kaydirigubbakcemile3
Y abu arada bişi sorcam balsurat hep aklımdaa bu iğneler demek aşılama demek deil dimii? çünküü aşılama bambaşşka bir işlem diye biliyorum spermleri yıkıyorlarmışş vs vs . Herkess klomenden sonra iğneye geçindee aa aşılama oluyorum diyoo . Bana doktorum aşılama falan demedii iğnelere geçicezz bunlarlaa yumrtaların gelişmezse dedi sadecee? bir bilgin varmı
aynı onu benim dr dedi bana gel tüp yapalım uğraşma diye ama yasım 22 eşim daha neler biraz daha geçsin dedi ama bana kalsa yaptırmak isterdim
arkadaşım yaşın daha çok küçük..keçiboynuzu,incir kürünü dene..Allah hiç bir bitkiyi sebepsiz yaratmamıştır..derdi veren rabbim dermanı da vermiştir ben bu kürlere inanıyorum..
tabiki bende katılıyorum sana ama 3 yıldır bekliyorum olmazsa tüpde deneriz napalım :) ben zaten su an hayıtı kullanıyorum bakalım inşallah etkisi olur..eşimde sorun yok benim sorun bende yumurtlama sorunum var
selam kızlar. ben de 4 yıllık evliyim ve pkoluyum. 2 senedir çocuk istiyoruz ama tam olarak tedaviye şubatta başladık. doktor ilk olarak glucophace verdi marttan hazirana kadar düzenli bi şekilde (arada bikaçkez içmeyi unuttuklarım dışında) kullandım ama adetlerim her ay olmasına rağmen tam gününde olmadı. son olarak haziran ayında da bikaç damla gelip kesildi. ben de beklemekten çok sıkıldığım için ve bu ay da normal olmak istediğim için doktora sormadan gittim temmuz başında duphaston aldım kullandım. nitekim duphastonla da hamiş kalamadım bu ay ve bu hafta adet oldum. şimdi bu akşam yeniden glucophane başlıycam ve kalan 2 ayımı glucophane le tamamlıycam.
yanlız bu ilaçtan ben umudumu kestim. bu yüzden yok yumurtladımmı yumurtam çatladımı adet oldummu olmadımmı işte eşimle şu gün beraber olmuştuk aa yumurtlama günüm şugun mutlaka beraber olmalıyız diye düşünmiycem.aslında eşim de yıprandı ve başka tedavi için çok sabırsızlanıyor. bben 2 ay dah geçmesi konusunda ısrarlarıma devam ediyorum. yanlız 2 ay geçtikten sonraki tedavi yumurta takibi olucak demişti doktorum. benim iş yerim maslakta ve doktorum mc.köyde. 2 günde bir izin alıp nasıl gitcem kara kara onu düşünüyorum. acaba bunun başka bir yolu yokmudur?? birde yumurta takibinde klomen mi kullandırıcak bilen varmı??
kusura bakmayın nolur uzun oldu biraz..
Merhaba balsurat ben dün giitm dr. 13. gün 18 mm idi. İki tane yumurta vardı. 15-16 mm. Bugün iğnemi yaptırdım. Dr bu akşam ilişkiye başla gün aşırı dedi. Ama çatlatma işğnesinden 36 saat sonra genelde ilşikiyi okuyorum. Benim 36. saatim boş eçecek. Senin dr un nasıl tavsiye ediyordu?
Bu arada senin yumoşlar e alemde iğne ne zaman?
Hadi gözün aydın canım inşallah bu ay bebişine kavuşursun. Peki dün 15 16 mm olan yumurtalar bugünkü iğneyee büyümüşmüdür sence. Yani onlarında çatlama ihtimali varmıdır?
Şu ilişki işie sinir oldum ya gerçekten. Dr u dilesen bir dert dinlemesen bir dert. Ne yapacağım ben şimdi ya.
Ne güzel günlerimizde yakınya bilgi alışverişi daha sağlam oluyor :) Bu arada beşizin olmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?