cidden sizin ordaki doktorlar şaşırmış :1shok: bende önümüzdeki ay aşılamaya geçiyorum. özelde yaptırıcam. sadece sperm yıkamaya 250 lira vericem o kadar.aşılama ücretsiz. ayrıca muayne ücreti 12 ytl verip kurtulucam :1shok: ama senin baya pahalıymış cidden. hoş bende sadece ganophene ile 4 yumoş olduğundan ve hepsi çatladığından diğer ilaçlardan kullanmayacam :1rolleyes: sudecim imkanınız varsa farklı bir şehirde haftasonu yaptırın anladığım kadarıyla bodrumdaki hastaneler sapıtmış kaydirigubbakcemile
canımsın ya kafayı takmamaya çalışıyorum.gece biraz ağladım senağlama eşimi uyandırdım ona sızlandımsenağlama
(okadar ilaç içtimde neden olmadıda istemesem çoktan olurdu vs vs )oda üzüldü :çok üzgünüm:emme ne yapsın takdir yüce Mevlamdan.kahvaltıdan sonra kalktım açtım mezdekeyi başladım sallaya sallaya iş yapmaya.:sm_cool:kız gerçekten acayip moral oluyo valla tüm arkadaşlarıma tavsiye ederim. canım Allahıma şükürler olsun kızımda var oğluşumda Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. dr tavsiyesi ettiği için tekrar denemelere başladık emme tutturamadık be bacım dediğin gibi inş. bidahaki aya.
arkadaşlar merhaba bende klomen kullandım ve ilaç bitti yarın doktora gideceğim tekrardan.yarın 12. günüm oluyo. size sormak istediğim çatlatma iğnesini hangi gün vuruolar yarın iğneleri alıptamı gitsem doktora daha almadım iğneleri.kaçıncı gün olmuştunuz iğneyi siz. acil cevap bekliorum arkadaşalarım şimdiden teşekkürler
arkadaşlar merhaba bende klomen kullandım ve ilaç bitti yarın doktora gideceğim tekrardan.yarın 12. günüm oluyo. size sormak istediğim çatlatma iğnesini hangi gün vuruolar yarın iğneleri alıptamı gitsem doktora daha almadım iğneleri.kaçıncı gün olmuştunuz iğneyi siz. acil cevap bekliorum arkadaşalarım şimdiden teşekkürler
kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız ben ayşegül 4aylık evliyim ve pcosluyum glukofen kullanıyorum gecen ay dr.gittim klomen verdi 6ay 1ay kullan 1ay kullanma dedi bu ay basladım 25 gün geçti regl olmadım hamilelik yok ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz
tuanna23 hoşgeldin bacım
alınma hemen arkadaşlar meşguldür yoksa burda kimse kimseyi cevapsız bırakmaz yerimseniben
ben burdayım gülüm
anlat bakemm, bi derdin yada sorun mu var?
elimizden geldiğince yardımcı olalım
yarım doktor olduk valla
"tam doktor maldan, yarım doktor candan eder"
bende de olmuştu canım
sanırım çatlarken bu tür ağrılar oluyor
hadi hayırlısı
ne kullandın bu arda? klomen mi ghonapene mi?
klomen kullandım ben yani çatlamışmıdır yumurtalarım o zman boşuna kullanmış olmiyim iğneler nolcak peki çatlaıysa yapacaklarmı yinede iğneyi..
canım çatlamış olma ihtimalini biz sancılarla anlamaya çalışıyoruz
en iyisi ultrasondan baktırmak ne durumda diye
şayet çatladıysa iğne vurulmaz, iğnenin amacı yumurtayı çatlatmak
ee çatlamış yumurtaya niye iğne yapsınlarki?
iğneler elinde dursun çatladıysa
inşallah bu ay hamile kalırsın canım
olmazda tutmazssa bir sonraki ay için kullanırsın yerimseniben
kızlar merhaba benide aranıza alırmısınız ben ayşegül 4aylık evliyim ve pcosluyum glukofen kullanıyorum gecen ay dr.gittim klomen verdi 6ay 1ay kullan 1ay kullanma dedi bu ay basladım 25 gün geçti regl olmadım hamilelik yok ne yapmalıyım yardımcı olurmusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?