Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Balsurat, babylove, cansam, gulcangulcan, gulyhas, KARMEN5, mugemugemuge, nilsu24, nrmnsa, selbinyaz, simge8081, TURKUAZ26 :roflol:

bu iş çok sıkıntılıymıs. Allah hepimize sabır versinn. doktorum bu tedaviyi bana 3 kür verdi? daha fazla kullanılıyomu acaba??

Ben 7 ay kullandımkaydirigubbakcemile3
meraba canım ya ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama tutmadı ve hastalandım 2 gün leke şeklinde kahverengi geldi 3 günü normal hastalandım bu ayda klomen içecem ama ilk gününü hangi günden sayacam ya kafam karıştı yardımcı olursan sevinirim.

Canım benimde leke geliyordu bazen 2.gün tam adet geliyordu.Ben ilk leke geldiği günü 1 sayıyordummyerimseniben

Canım benimde leke geliyordu bazen 2.gün tam adet geliyordu.Ben ilk leke geldiği günü 1 sayıyordummyerimseniben

ama canım benim 2 gün geldi ve kan şeklinde bile değildi hatta 2 günü gelmedi bile 3.günü hasta olsum eğer tam geldiği günü sayarsam bugün 4.günü acaba ben klomene bugün başlasam mı...

ama canım benim 2 gün geldi ve kan şeklinde bile değildi hatta 2 günü gelmedi bile 3.günü hasta olsum eğer tam geldiği günü sayarsam bugün 4.günü acaba ben klomene bugün başlasam mı...

:sm_confused:canım doktoruna ara istersen yanlış birşey söylemek istemem sana:kedi:adetinin kacıncı günü 4.günümü başlıcaksınn.

Ben 5.günü başlıyodumCADIARZU

:sm_confused:canım doktoruna ara istersen yanlış birşey söylemek istemem sana:kedi:adetinin kacıncı günü 4.günümü başlıcaksınn.

Ben 5.günü başlıyodumCADIARZU

yok canım bende 5 günü başlıyordum.şimdi leke geldiği günden sayarsam bugun 6.günü ama tam adet olduğum günden sayarsam 4.günü

ya ciddmisin o zaman benim bugün 6. günüm oluyor ve doktor bana 5 gün klomeni iç demişti napacam ben şimdi ya.....

Bu kadar panik olma , saatleri dakikaları sayarsak artık ohoo iyice deliririzz. Zaten yarım aklımızz kalmışş şurda...laelaelaelaelae
Doktorunu ara Balsurat ın dediği gibi.

Balsurat ben de gidemedim bir türlü baksana tatil gelmek bilmediii kaydirigubbakcemile3

Zaten gidicem ama bedenim orda ruhum burda olacak opuyorumnanaktan

:roflol:

kızlar doktorla görüştüm tam adet olduğum gün geçerliğmiş yarın tekrar klomene başlıyorum inş bu ay olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…