mafoldumben senağlama mafoldumben senağlama mafoldumben senağlama :gitme:
:a015: :çok üzgünüm: :a015: :çok üzgünüm: :a015: :çok üzgünüm::a015::çok üzgünüm:
günaydınlar nilsu iyiyim canım bugün yine başladım klomene sen nasılsın
hayırlı uğurlu bereketli,çok çok yumurtalar,sonrada bebişin olsun tez zamanda inşallah,ben de napim valla içimdeki küçük afacana alışmya çalışıyorum,iki gün kaldı druma gitmeye onun heycanı stresi var biraz o kadar
Maşallahh yumoşlarınaaaa 3 tane ne güzellhihoyyytİnşallahh çifterli tutarrr bebişlerinhihoyyyt
ayy inşallah canım ya,ben ilk kez kloemn kullandım,dr çatlatma iğnesi vermedi bana,çatlıyolar seninkiler zaten dedi,inşallah öyledir,sende sıkma canını balım,damacana al bitane bajım be,suuyun gelmesini ne bekliyosun,bunlar engelmi bizim içinkaydirigubbakcemile5
inş canım ya iyi dilekerin için tşk. şimdi ne kadrlık senin bebişin. sen klomenlemi ve ne kadar sonra hamile kaldın..
Günaydın canlarımmmm
nasılsınız ? benim midem acayip bulanıyor , iş yerindeyim ama kafamı kaldıramıyorum ya...
nilsu canım sende hamiş olmuşsun inanki çok sevindim.
diğer yeni hamişleri de tebrik ediyorumm.
kızlar beim bebiş geç döllenme imiş.şuan 7+3 bebişimm
balım , umutlum sizler nasılsınız ?
günaydın alminas
kızlar ya benim belimde ağrı var ve dün ara ara başım döndü sizce neden olabilir pregnyl etkisimi acaba adetime daha 8 gün var birazcık ayakta kalayım hemen belim ağrıyor nedir sizce bu
bunlar ılacın etkısı lutfe cok umutlanma sonrasındakı hayal kırıklıgı cok fecı oluyor bakınız sekıl 1 a almınas benımde bı suru sıkayetım vardı belım kasıklarım agrıyordu uykum oluyordu gozum gormuyordu bulanık goruordu falan ılacın etkısıymıs hatta bu etkı ıle adetım tam 6 gun gecıktı epey umutlanmıstım ama sonra kırmızılar geldı sana tavsıyem belırtılerıne takılma aklından cıkar bılıyorum cok zor ama yapmalısın sonra adet olunca uzuluyoruz bence normal hayatına devam et hamıs olursan suprız olsun olmazsan kotu suprız oluyor ben tam 2 gun agladım hungur fosur dıye tabı benım bu sozlerım sana sadece tavsıyedır lutfen akıl vermek gıbı algılama olur mu haddım degıldır akıl vermekzemuszemus
Günaydınn güzell hamişimizzzopuyorumnanaktanbenim balım balsuratım nerde sanada günaydınlar olsun balımmmmmmmmmmmmmm
Günaydın ,
Sen gene de çalışsaydın ,bi günle bişi olmaz yaa ,gelir sular zaten .Şansızım diye düşünüp üzerine bööle kötü enerjileri çekme. Neden şanssız olacakmışşsın ? Bak forumun en popüler en sevilen kişissiin ,sen üzülünce biz de çok üzülüyoruz. Bazen moralin iyi bazen kötüü , bu ilaçlar yapıyor bizi böyle biliyorsun ,hormonlarla oynanıyor sonuçta elimizde olmadan bazen kötü bazen iyi hissediyoruz biliyorsun.Kendini salma. Biliyorsun bunu elbet bigün olacak . Er ya da geç. Hayırlısı ne ise hepimiz için ööle olacak bunu da biliyorsun .Kitapta bile ne diyor biliyorsundurr, siz kendiniz için neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemezsiniz benzeri bişi yazıyorr değil mi? Bu da bizim ayrıcalığımızz ,hemencecik gelse bu kadar kıymetlı olmayacaktııı belli kii.. Kendini sakın üzme, kocanla gününü gün et, biz daha çok genciz! özellikle sen !26 yaş nedir kii lütfen yapma bööle bak ben 28 yasındayımm ölelim o zaman hemen tüpe gidelim ne dersin ? Bu zaten hepimiz için geçerlii .Moralimiz yüksek olacak . Sizleeriii seviyorummm opuyorumnanaktan
ayy inşallah canım ya,ben ilk kez kloemn kullandım,dr çatlatma iğnesi vermedi bana,çatlıyolar seninkiler zaten dedi,inşallah öyledir,sende sıkma canını balım,damacana al bitane bajım be,suuyun gelmesini ne bekliyosun,bunlar engelmi bizim içinkaydirigubbakcemile5
TotEMİm hoşgeldinnnnn arada uğraa olurmuu özletme kendiniopuyorumnanaktanGünaydın canlarımmmm
nasılsınız ? benim midem acayip bulanıyor , iş yerindeyim ama kafamı kaldıramıyorum ya...
nilsu canım sende hamiş olmuşsun inanki çok sevindim.
diğer yeni hamişleri de tebrik ediyorumm.
kızlar beim bebiş geç döllenme imiş.şuan 7+3 bebişimm
balım , umutlum sizler nasılsınız ?
kızlar gunaydın nasılsınız bakalım
opuyorumnanaktan
balsuratsen var ya tam zopalıksın haaa:mymeka: ne suyu uleynnn bu engelmı klava:su yoksa teyemmum edersın :roflol:calısacaksın yoksa var ya bu topıcte senı parca pıncık ederız heee :roflol:kızlar yardım edersınız degıl mı bana delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?