çatlama iğnesi şart mıdır?? Niye bana vermedi?? Bilen yokmu?? BİDE BUGUN 5. GÜNÜM. KASIKLARIM AĞRIYOR SİZDEDE OLDUMU??
çatlama iğnesi şart mıdır?? Niye bana vermedi?? Bilen yokmu?? BİDE BUGUN 5. GÜNÜM. KASIKLARIM AĞRIYOR SİZDEDE OLDUMU??
çatlatma iğnesi şart değildir,hastanın durumuna göre değişir,örneğin ben de adetin 5.gününden itibaren günde iki adet klomen kullandım ve bana çatlatma iğnesi vermedi,çünkü yumurtalıklarım çatlamıştı,kendi kendine bu işi başarmıştı,ama bazı arkadaşlarımızda da klomen kullanmasına rağmen çatlatma iğnesine gerek duyulur klomenle çatlayamadığı için,bu hastanın durumuna göre değişken bi olay yani
slm kızlarrr nbr sınızzz
Psikolog doğru söylemişşşşşş benim asla korku ve stresim geçmicekkkbenım mısafırler gıttı
nıhayet kaldım tek basıma bu ay kafa tatılı yapıyorum hatta yumurtlama gunlerım yaklastıgı ıcın esımı yanıma bıle yanastırmıyorum cunku bu ay cocuk ıstemıyorum bı psıkolog arkım var onunla konustum benım ıcım cocuk ıstemıyormus boyle oluncada gebe kalamıyormusum psıkolojım duzelmezse bu asla gerceklesmezmıs stres ve korkular agır gelıyormus ya bu konudan uzaklas yada psıkolojını duzelt dedı nasıl duzelteceksem onuda bılmıyorum kı
Eğer 1 yumoşun oluştuysa çatlat iğnesii şart değill.
ya güzel bişi hazırla işte cnm valla ama çok janjanlı olmasın şirin ama sade olsun valla şimdiden mersi,sağol cnm yoksa çatlıcam burda,çünkü bu tickerda hayallerimden birizemuszemus
kafaya takmak demek bebeğin olmaması demek değil zaten sadece bu durumu biraz geciktiriyor,insan morali herşeyde olduğu gibi bunda da çok önemli,balsurat sen kendini iyi hissetmesen mesela koca bir evi temizleyebilir misin o halsizlik ve isteksizlikle,kendini daha iyi hissettiğin,zinde olduğun zaman daha kolay olmaz mı bu,stres takma sadece insan bedenini,ruhunu ve de beynini yormaktan başka b,i işe yaramıyor
http://lbdf.lilypie.com/HB5Zp3.png bunu sayfanın en üstünde kullanıcı profili var oraya giriyosun, o sayfaya girdikten sonra yanda menüleri görceksin ordanda profili düzeni seçtikten sonra kilo doğum takip yerine bu verdiğim kodu yapıştırıyosun ok, yapamassan sor gene..
Aranızda adetlerİ dÜzensİz olan var mı? Bİrde İlaÇtan new kadar sonra İlİŞkİ Önerİldİ sİze??
aNLATMAK İSTEDİĞİM BU DEĞİLDİ ama herneyse
benim demek istediğim kafaya takıyoruz diyemi rabbim bize bebek vermiyorr.Kaderimizde ne zaman yazılıysa o zaman gelicekler.Yanii kafaya takmakla alakası yok gibi geliyorrr
selam gulyhas .Benim ilaç adetin 10.günü bitiyordu.12.gün doktora gidiyordum.Ve 14.gün çatlatma iğneni vur diyordu dr.Benim hep böyle oldu aylardır.aynı günlerde oldu iğnem.seninkide yumoşlarının mm göre ayarlıcak doktor.Doktorun zaten söylucek sana merak etme :asigim:
Kızlar 11.08 Çıktı sonucum dr İyİ dedİ 10 ve ÜstÜ gebelİk İÇİn yeterlİ dedİ adetten 2 yada 3 gÜn Önce kanda gebelİk testİ baktır dedİ İnŞallah olumlu sonuÇlar alırım
yaaaaaaaaaa ben de ticker istiyorum ingilizcem yok almanca var ben de anlamıyorum ne diyo yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?