Hadii hayırlıı olsun yumoşlar büyüsünhihoyyyt
inş canım benim hep beraber yumoşlar büyüsün sağlıklı bebekler gelsin
Hadii hayırlıı olsun yumoşlar büyüsünhihoyyyt
maşallahh 3 tane yumoşşş.çifterli bebiş olarakkkk tutunsunlar inşallahh sana:Saruboceq:
zemuszemus zemuszemusSalladımmzemuszemusNasıl olsa 5 yumoş var 1 tanesi tutar elbetkaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeybalım bal suratım bak geliyoklava: ha ona göre da
yazık bebiş olacaksa sigarasız bir ortamda başlasın nefes almaya ben 12 yaşında başladım sigaraya ve bu sene ocak ayında eşim kalp rahatsızlığı geçirdi damarlarından biri tıkalı çıktı ve anjio oldu ve stent takıldı 2 paket sigara içerdi ben de 1 paket ama biz 6ocak tan beri sigara içmiyoruz eğer biz tiryakiler başardıysak sizlerde başarırsınız eşim 38 yaşında ben 30 yaklaşık 18 yıl içtim eşimde yaklaşık 25 yıl bu arada iyi dileklerin ve duaların için sağol inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz
beni temmuz listesinden silebilirsin. bu ay kist oluştu ve gecen hafta regl oldum. bu akşam doktora gidicem. kistler gitmiştir umarım. bu ay yine klomene devam heralde:))))
yanlış yere yazmışım pardon:)))
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Canım benim için bırakmak çocukk oyuncağıı.Ben 9 sene toplam 3 defa bıraktım.Bu 3 defa bırakmada 4 yıl içinde gerçekleşti..ne zaman bursaya tatile gittimm başladım çevreden özenerek..Yani anlıcagınn 5 ay oldu başlayalı biraz tadını çıkarayım diyorumkaydirigubbakcemile3Bırakıcamm sözzkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar benim klomen tedavim dün bitti yani en son ilacı dün içtim. az önce temizlik yaparken sağ kasığıma şiddetli bir aĞRI GİRDİ. BELİME VURAN BİR AĞRI.. Bİ SORUN OLURMUKİ??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?