Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

beni temmuz listesinden silebilirsin. bu ay kist oluştu ve gecen hafta regl oldum. bu akşam doktora gidicem. kistler gitmiştir umarım. bu ay yine klomene devam heralde:))))

yanlış yere yazmışım pardon:)))

yazık bebiş olacaksa sigarasız bir ortamda başlasın nefes almaya ben 12 yaşında başladım sigaraya ve bu sene ocak ayında eşim kalp rahatsızlığı geçirdi damarlarından biri tıkalı çıktı ve anjio oldu ve stent takıldı 2 paket sigara içerdi ben de 1 paket ama biz 6ocak tan beri sigara içmiyoruz eğer biz tiryakiler başardıysak sizlerde başarırsınız eşim 38 yaşında ben 30 yaklaşık 18 yıl içtim eşimde yaklaşık 25 yıl bu arada iyi dileklerin ve duaların için sağol inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz

balım bal suratım bak geliyo klava: ha ona göre da
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Canım benim için bırakmak çocukk oyuncağıı.Ben 9 sene toplam 3 defa bıraktım.Bu 3 defa bırakmada 4 yıl içinde gerçekleşti..ne zaman bursaya tatile gittimm başladım çevreden özenerek..Yani anlıcagınn 5 ay oldu başlayalı biraz tadını çıkarayım diyorumkaydirigubbakcemile3Bırakıcamm sözzkaydirigubbakcemile5

beni temmuz listesinden silebilirsin. bu ay kist oluştu ve gecen hafta regl oldum. bu akşam doktora gidicem. kistler gitmiştir umarım. bu ay yine klomene devam heralde:))))

yanlış yere yazmışım pardon:)))

Temmuz listesinden tamam silerimm arzuu.Peki ağustos listesinee kaç yazayım tarihini onu belirtirsinyerimseniben

bak benim başıma gelenlere ibretlik bir öyküm var kıyma kendine artık nefret ediyorum sigaradan eşimi canımın yarısını kaybediyordum hemde 2 yıllık evliyken 3 gün yoğun bakımda kaldı bende hastane köşelerinde allahtan hastanede çalışıyor erken müdahale ile kurtuldu allah onu bağışladı bana gizli kalp var sülalede babasınıda 43 yaşında kalpten kaybetmiş yapmayın arkadaşlar içmeyin yavaş yavaş öldürmeyin kendinizi

arkadaşlar benim klomen tedavim dün bitti yani en son ilacı dün içtim. az önce temizlik yaparken sağ kasığıma şiddetli bir aĞRI GıRDı. BELıME VURAN BıR AĞRI.. Bı SORUN OLURMUKı??????????????

pcoluyum yastayım mafoldumben
hergün uğraşmaktayım CADIARZU
soğan kürü,ilaç içmekteyim :1no2:
ben onu eritir bitiririm sositososito
ama o beni hep şişirip bitirir delikafadulden
napcam bilmezdeyim :uhm:
onun adı pco pco vereliniortak

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

valla en iyisi deliliğe vurmak heralde,düşündükçe içinden çıkamıyorum.
allah büyüktür.birgün elbet bebişim gelecek sadece ona inanıyorum.zemuszemus

bugün 14.gün hadi hayırlısı çok azıcık kasıklarımda hareket var ya yumurtalar büyüyo ya çatlamaya çalışıyorlar bilmiyorum.ayın 13.de görücez ne olduklarını.sonuç yine kırmızı kart olacak bence.offf offf.

arkadaşlar benim klomen tedavim dün bitti yani en son ilacı dün içtim. az önce temizlik yaparken sağ kasığıma şiddetli bir aĞRI GİRDİ. BELİME VURAN BİR AĞRI.. Bİ SORUN OLURMUKİ??????????????

valla arkadaşım fazla takma kafana ben 6 ay kullandım .o ağrılardan çok oldu.normal yani.yumurtan büyüyor.korkma sevin.

ben bu ay gonephene kullandım şimdi o ağrılardan olsun diye bekliyorum.çünkü o ağrılar iyiye işaret.(heralde gonephene fazla tesir etmedi)

Polikistik olduğunu nasıl anladında gittin doktora? Mesela benım yumurtalığımda kist yok ama adet düzensizliğinden bu teshis konuldu. Hormonlar bilr normal ama adetler geecıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…