Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gunaydın kızlarrrzemuszemus balsurat calıstın mı bakayım konumuzu hatırlıyorsundur umarımsırnaşık şey ev odevı olarak sana bebeıs calısması vermıstım kalk bakalım tahtaya sozlu yapacagımm sırnaşık şey yok sular kesıktı yok bılmem ne calısamadım mazaretlerını gecerlı saymıyorum sengözlerimebaksanab soyle bakalım bebeıs nasıl yapılırdelikafadulden ve sen 5 yumosun varken bebıs yaptın mıdelikafadulden yoksa sular kesıktıde calısmadın mı:mymeka: hahahhahaha

arkadaslar dr.dan geldim...haberler iyi...2 tane yumosum olusmus...21mm ikiside.dr.um catlatma iğnesinide vurdu...36 saat sonra da calısma dedi...ben bu ay ilk defa catlatma iğnesi vuruldum...bakalım Allahtan hayırlısı..zemuszemus

çok mutlu oldum arkadaşım bende de 3 tane var 13 14 14 mm yarın ben de doktora gideceğim inşallah benimkilerde 21 lik olurlar dua et benim için

çok mutlu oldum arkadaşım bende de 3 tane var 13 14 14 mm yarın ben de doktora gideceğim inşallah benimkilerde 21 lik olurlar dua et benim için

canım sağol...insallah senin yumoslarında güzel haberlerini alırız..dua edicem...Allah herkese bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ya arkadaşlar benim kafama bisey takıldı....bu catlatma iğnesiyle ilgili okuduğum yazılarda göbekten yapıldığını okudum...benimkini kalcadan yaptılar yanlıs mı oldu acaba:uhm:

ya arkadaşlar benim kafama bisey takıldı....bu catlatma iğnesiyle ilgili okuduğum yazılarda göbekten yapıldığını okudum...benimkini kalcadan yaptılar yanlıs mı oldu acaba:uhm:

göbekten de yapılan var kalçadan da canım benimkide kalçadan oldu yanlış falan değil takma kafana önemli günlerin tadını çıkar

sanırm onlar farklı benimde geçen ay kalçadan oldu 2 iğne tek sıvı karıştırıldı tek yumurtam vardı 18 mm idi olmadı bu a 3 tane var kısmetse seninde benim de her isteyenin olsun

sağolun arkadaslar..cevaplar için...benimde 2 ampul yani1000cc yapıldı...inşallah bu ay tutar ya:ecrin_bebek:isteyen herkese Allahım verir

2 gün önce 14 mm olan yumurta iki gün sonra kaç mm olur lütfen cevappppppp

Merhaba ben burdayım.bugün benimde doktor kontrolüm var bakalım bende nasıl yumoşların durumu merak ediyorum biraz heycanlıyım hayırlısı allahtan akşam yazarım gelişmeleri ..:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
canım ben burdayımda...inan bilmiyorum...ama okuduklarımdan 20mm olabiliyomus....daha önceki sayfalarda yazıyo olması lazım..:kedi:

çok sağol canım içim rahatladı ya bir de birşey soracağım klomen kullanıp yumurtaları 16mm olup tekrar 2 gün daha kullananlar var neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…