Bende laparoskopi sonrası tek tüpümü aldırdıktan sonra klomene başlıyorum bu ay... Acaba tek tüple klomen tedavisiyle hamile kalan varmı aranızda. Artık umutlarım bitiyormu ne?
arkadaslar...saat 11de dr.la randevum var...dua edin de bu ay yumoslarım olsun...
arkadaslar...saat 11de dr.la randevum var...dua edin de bu ay yumoslarım olsun...
anaaa topıctede kımse yok yahu:1shok: bende delı gıbı kendı kendıme konusuyorummmfisfisfis
arkadaslar dr.dan geldim...haberler iyi...2 tane yumosum olusmus...21mm ikiside.dr.um catlatma iğnesinide vurdu...36 saat sonra da calısma dedi...ben bu ay ilk defa catlatma iğnesi vuruldum...bakalım Allahtan hayırlısı..zemuszemus
çok mutlu oldum arkadaşım bende de 3 tane var 13 14 14 mm yarın ben de doktora gideceğim inşallah benimkilerde 21 lik olurlar dua et benim için
ya arkadaşlar benim kafama bisey takıldı....bu catlatma iğnesiyle ilgili okuduğum yazılarda göbekten yapıldığını okudum...benimkini kalcadan yaptılar yanlıs mı oldu acaba:uhm:
ya arkadaşlar benim kafama bisey takıldı....bu catlatma iğnesiyle ilgili okuduğum yazılarda göbekten yapıldığını okudum...benimkini kalcadan yaptılar yanlıs mı oldu acaba:uhm:
canım ben burdayımda...inan bilmiyorum...ama okuduklarımdan 20mm olabiliyomus....daha önceki sayfalarda yazıyo olması lazım..:kedi:2 gün önce 14 mm olan yumurta iki gün sonra kaç mm olur lütfen cevappppppp
canım ben burdayımda...inan bilmiyorum...ama okuduklarımdan 20mm olabiliyomus....daha önceki sayfalarda yazıyo olması lazım..:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?