:asigim:
:sm_cool:ceretomm mısır patlağımmm sevgiliii dinazorummmm fosilimm gelmişşşşşşkaydirigubbakcemile3çok özledim seni:asigim:İnşallahhh 9 ayy uğramazzzzzzzzzz kırmızı kafaa:asigim:
Doya doya sigara içicem ölsüm yumoşlarımsositososito:smiley-cool:
çok sağol canım içim rahatladı ya bir de birşey soracağım klomen kullanıp yumurtaları 16mm olup tekrar 2 gün daha kullananlar var neden acaba
2 gün önce 14 mm olan yumurta iki gün sonra kaç mm olur lütfen cevappppppp
arkadaslar dr.dan geldim...haberler iyi...2 tane yumosum olusmus...21mm ikiside.dr.um catlatma iğnesinide vurdu...36 saat sonra da calısma dedi...ben bu ay ilk defa catlatma iğnesi vuruldum...bakalım Allahtan hayırlısı..zemuszemus
arkadaslar...saat 11de dr.la randevum var...dua edin de bu ay yumoslarım olsun...
Merhaba ben burdayım.bugün benimde doktor kontrolüm var bakalım bende nasıl yumoşların durumu merak ediyorum biraz heycanlıyım hayırlısı allahtan akşam yazarım gelişmeleri ..:ecrin_bebek:
inşalah tatlım kocaman olurlarda bebiş veriler size inşallah Rabbimin izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benvarım 3 yumurtam olmuş 13 14 14 mm yarın tekrar gideceğim doktora bakalım ne durumdayım sen ne yaptn durmlar nsıl
merhaba canım ben nadasa bıraktım bu ay valla hergun havuzdayım ılac falan ıcmıyorum doktorada gıtmıyorum atlıyorum zıplıyorum yasasın ozgurluk beekaydirigubbakcemile3 senın adına sevındım umarım 20 mm e cabucak ulasırlar:teselli:
slm bende gecen cuma çatlatma iğnesi vuruldum. her akşam ilişki dedi doktor.18mm yumurtam
çatır çatır çatlasınlar inşallah da göbüşüne konsun meleğin
saol bitanem.Rabbim hiç birimizi evlat hasretiyle sınamasın..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?