Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

:asigim:

:sm_cool:ceretomm mısır patlağımmm sevgiliii dinazorummmm fosilimm gelmişşşşşşkaydirigubbakcemile3çok özledim seni:asigim:İnşallahhh 9 ayy uğramazzzzzzzzzz kırmızı kafaa:asigim:

opuyorumnanaktan seni sefiyommmmm....geldim daha bi fosilleşmiş haldeee...herkesi doğurtmadan şurdan şuraya gitmek yokk:))

Doya doya sigara içicem ölsüm yumoşlarımsositososito:smiley-cool:

klava:klava:kötükedihüso
gebertirim senüüüüüü...

Balsurat merhaba canım ya ne oldud bÖle...senın adet tarıhın ne oldu olmadı dıyemı kızgınsın yoksa bu ay geÇtı mı gÜnÜn?

çok sağol canım içim rahatladı ya bir de birşey soracağım klomen kullanıp yumurtaları 16mm olup tekrar 2 gün daha kullananlar var neden acaba

canım tekrar 2 gün daha niye kullanıldığını tam olarak bilmiyorum yanlış bişey söylemek istemem....senin kontrolün ne zamandı

serselo cnm okudum bir önceki sayfada yazmısın...yarın gidiyomusun sende hadi hayırlısı...iyi haberlerini bekliyoruz...kaydirigubbakcemile5

selam kızlar,
benim 14.günüm bugün.yani yumurtlama günlerimdeyim.bugün baya yoğun bir akıntı geldi.iyiye işaret demi bu.

hayırlı uğurlu olsun güselin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Merhaba ben burdayım.bugün benimde doktor kontrolüm var bakalım bende nasıl yumoşların durumu merak ediyorum biraz heycanlıyım hayırlısı allahtan akşam yazarım gelişmeleri ..:ecrin_bebek:

inşallah tatlım hepsi dev gibi olmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benvarım 3 yumurtam olmuş 13 14 14 mm yarın tekrar gideceğim doktora bakalım ne durumdayım sen ne yaptn durmlar nsıl

merhaba canım ben nadasa bıraktım bu ay valla hergun havuzdayım ılac falan ıcmıyorum doktorada gıtmıyorum atlıyorum zıplıyorum yasasın ozgurluk beekaydirigubbakcemile3 senın adına sevındım umarım 20 mm e cabucak ulasırlar:teselli:

hepimiz içn hayırlısı olsun neyse bu ay dinlende gelecek ay başla bırakma bebişin peşini

balım bal suratım,napıyon nerelerdesin gülüm,özledim kıs seni ha,ben 20 dakkaya çıkcam girmem artık bu gece dışarda olcaz,öptüm kocaman

slm kızlar,herkes iyidir umarımkaydirigubbakcemile5..benim bugün sağlı sollu hafif sancılarım var,sanırım çatlıyo benimkileralkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…