ayzan senın doktorun kim?? izmirdesin galiba
arkadaslar bu catlatma iğnesi ile ilgili yazılan topicleri okurken dikkatimi cekti...bazı arkadasların doktorları iğneden 24 ile 36.sattlerde ilişki önermiş...benim dr.umda 36 saat sonra ve daha sonraki günde ilişki dedi..sizlerin dr.lrı ne diyor bu konuda...
inşallah tatlım hepsi dev gibi olmuşturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Benim takip ettiğim bilgilere göre herkezin doktoru farklı söylüyorr:1rolleyes:Benim doktorum 36.saat falan demiyor.iğneyi vurduktan sonraki ilk 3 gün çalışın diyor:1rolleyes:arkadaslar bu catlatma iğnesi ile ilgili yazılan topicleri okurken dikkatimi cekti...bazı arkadasların doktorları iğneden 24 ile 36.sattlerde ilişki önermiş...benim dr.umda 36 saat sonra ve daha sonraki günde ilişki dedi..sizlerin dr.lrı ne diyor bu konuda...
Hayırlı olsun inşallahh güzelcee döllenirrr yumoşunn:Saruboceq:slm bende gecen cuma çatlatma iğnesi vuruldum. her akşam ilişki dedi doktor.18mm yumurtam
Ben geldim sen gitmişsin hehenaniknanikbugün evde değildimm :1rolleyes:Kendine iyi bak güzel hamişimizz:CüvCüv:Bende kocaman öptümŞenizbalım bal suratım,napıyon nerelerdesin gülüm,özledim kıs seni ha,ben 20 dakkaya çıkcam girmem artık bu gece dışarda olcaz,öptüm kocaman
Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kanda gebelik yaptırılabilir.:lepi:Merhaba bu çatlatma iğnesinden kaç gün sonra kanda gebelik belli oluyor?
kaydirigubbakcemile3Delüm profilime yazdığın yazıyı okuyunca koptum :roflol::roflol:opuyorumnanaktan seni sefiyommmmm....geldim daha bi fosilleşmiş haldeee...herkesi doğurtmadan şurdan şuraya gitmek yokk:))
klava: klava:kötükedihüso
gebertirim senüüüüüü...
evet canım,benim dr buca tıp merkezinde ayşe inmez,izmir genelinde 3. filan seçilmiş galiba,ben memnunum kendisinden,sırf para için saçma sapan şeyler istemiyo,güler yüzlü,aradığında bulabiliyosun vs.sen kime gidiyosun
Bu ay umudum olmadığı için ağustos listesinden kendimi çıkardım ninikim.Malesef aksilikler çıktı çalışamadım...:kedi:Balsurat merhaba canım ya ne oldud bÖle...senİn adet tarİhİn ne oldu olmadı dİyemİ kızgınsın yoksa bu ay geÇtİ mİ gÜnÜn?
Hadiii çabucak çatlasındaa gelsinn bebişşşşş..hihoyyythaamiş listemiz dolsun taşsın inşallahh:Saruboceq:selam kızlar,
benim 14.günüm bugün.yani yumurtlama günlerimdeyim.bugün baya yoğun bir akıntı geldi.iyiye işaret demi bu.
Canım prengl olan kalçadan vurulurrr.birde ovitrella var oda göbekten vuruluyorrr.:1rolleyes:ya arkadaşlar benim kafama bisey takıldı....bu catlatma iğnesiyle ilgili okuduğum yazılarda göbekten yapıldığını okudum...benimkini kalcadan yaptılar yanlıs mı oldu acaba:uhm:
Yumoşlar günde 1mm,yada 1,5mm büyüyeilirlerrrrkaydirigubbakcemile52 gün önce 14 mm olan yumurta iki gün sonra kaç mm olur lütfen cevappppppp
mAŞALLAHHHH YUmoşlarına çokk güzell büyümüşlerr.Ohh çatlatmada vurulmuşsunn.Şimdiii bol boll çalış olurmuuukaydirigubbakcemile5hadii hamiş listemize yazıcam enikaydirigubbakcemile5arkadaslar dr.dan geldim...haberler iyi...2 tane yumosum olusmus...21mm ikiside.dr.um catlatma iğnesinide vurdu...36 saat sonra da calısma dedi...ben bu ay ilk defa catlatma iğnesi vuruldum...bakalım Allahtan hayırlısı..zemuszemus
Yumurtlama testinii boşver sen şimdiii.Yumoş çatlamadıgı için tek çizgi çıkmıştırr.Zaten sana doktorun herşeyi söylüyor zaten.O AĞRIDA BÜYÜK İHTİMALLE YUMOŞUN BÜYÜMESİ YADA ÇATLAMAYA HAZIR OLMASIarkadaşlar kasığıma çok şidettli bişey batıı. hiç böle olmamıştı..bu arada bugun 13. gunum ama yumurtlama testi tek çizgi çıktı( kasığımda arıyo bu nedemek oluyo??? balsurat fikrin var mı??
HADİİİ HAYırlıı olsunnnn cansam .Sıkı sıkı çalış tamammıı.hamiş listesinee geçicek herkez inşallahhkaydirigubbakcemile5Arkadaşlar bügün doktora gittim 2 tane yumoş olmuş çatlatma iğnesi verdi yarın akşam saat 8 de vurulacakmış arkasından hemen ilişki 3 gün boyunca dedi hayırlısı inşallah :ecrin_bebek:
gunaydın kızlarrrzemuszemus balsurat calıstın mı bakayım konumuzu hatırlıyorsundur umarımsırnaşık şey ev odevı olarak sana bebeıs calısması vermıstım kalk bakalım tahtaya sozlu yapacagımm sırnaşık şey yok sular kesıktı yok bılmem ne calısamadım mazaretlerını gecerlı saymıyorum sengözlerimebaksanab soyle bakalım bebeıs nasıl yapılırdelikafadulden ve sen 5 yumosun varken bebıs yaptın mıdelikafadulden yoksa sular kesıktıde calısmadın mı:mymeka: hahahhahaha
ali ersözer alsancakta bende çok memnun değilim canım
Canı bu konu hakkında konuşmak istemiyorum morelim bozuluyorrr.Olmadı yapamadık çalışma falan
amaaaan salla gitsin balım ya,aylar kaçmıyo ya,bi sonraki ay 6 yumoşla çalışırsın inşallah peteğim..kaydirigubbakcemile5
balsurat.... o zaman iğneyi vurulduğumuz gün ilişki olmuyo canım ha:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?