Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

balım ben bu sayfaya gelmeyeli anam ne kaaa hamiş olmuşşş anam anam maşallahh tüüütüüütüü allah nazarlardan saklısın inş.. birgunde bizim adımız yazar dimi kızz balımm:kedi:

balım ben bu sayfaya gelmeyeli anam ne kaaa hamiş olmuşşş anam anam maşallahh tüüütüüütüü allah nazarlardan saklısın inş.. birgunde bizim adımız yazar dimi kızz balımm:kedi:

:sm_cool:Canımsınnn ey gidi günlerr yaanerde eski sohbetler demii hatırılıyonmu o günleri2 yıl öncesiinşallahhhh bizde geçicezzz elmasımm o listeyehihoyyytsenide ekliyeyimmii listeyeeekaydirigubbakcemile2

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi klomen kullananlardanım. Bu ilk ayım 2 yıllık evliyim hep doğum kontrol hapı kullandım mecburdum çünkü polikistik over olduğu için hapı bırakmamla adet olamıyordum neyseki bebeğe karar verdik doktora gittim hapı bıraktım ama 2 ay adet olamadım ardından 3 ay Diana 35 kullandım doktor yumurtlama problemi var dedi ve bu ay klomene başladım dün 13. günümdü doktora gittim yumurta oluşmuş 18 mm. Çocukları çok seviyorum ama çok korkuyorum ben anne olamayacağım diye lütfen benim içinde dua edin arkadaşlar.

selam herkese bugün doktor randevum vardı yumoşlarım 2 tanesi gelişmiş 18 er mm olmuşlar hem sağda hem solda gelişmişler yarın çatlatma iğnesi olacağım daha sonra 3 gün çalışma var allahtan eşim 3 gün izinli tam denk geldi bakalım haydi hayırlısı :)))) aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz

ceydan aramızaaa hoşgeldinnnnnnopuyorumnanaktan

serselo hadi hayırlıı olsun maşallahh yumoşların güzelce çatlasınnopuyorumnanaktan

Pembem konuyu açarken anket eklemek istiyoırusun dıye menü var orda :)ordan yapıcan

Geçmiş olsun. Allahtanki sana bişey olmamış. İnallah ebbeişin avrdırda onada bişey olmamıştir.

Balsurat heyecanlanmam diyordum ama günler geçtikçe heyecan sardı beni :) gözümü açıp kapasam zaman geçmiş olsa.

Balsurat heyecanlanmam diyordum ama günler geçtikçe heyecan sardı beni :) gözümü açıp kapasam zaman geçmiş olsa.
:1rolleyes:İnşallahh rabbim sabrımızın sonunda yüzümüzü güldürür bu mübarek aylardaa:Saruboceq:
teşekkürler Balsurat :) sizler bu konuda tecrübelisiniz benide yönlendirirseniz sevinirim...
Yardımcı olmaya çalışırız yerimseniben
arkadaşlar adetim bitti klomen bile bitti ama kahverengi akıntı gelıyor.. sizdede olmusmuyduu

:bbo:Doktorunu ara istersen..Bende hiç olmamıştısüprizzzzz

Geçmiş olsun. Allahtanki sana bişey olmamış. İnallah ebbeişin avrdırda onada bişey olmamıştir.

günaydın,çok geçmiş olsun cnm,bence kendini fazla üzme ben hamileliğimi öğrendiğimde 3.5-4 haftalıktı bebiş ve ben üç hafta boyunca bebek olduğunu bilmeden genel temizlik yaptım halılara kadar sildim,sonra iki hafta tatil yaptım taklalar açtım denizde,alkol sigara oooooooooo yapmadığım şey kalmadı ama çok şükür tutundumutunuyo valla üzme kendini

Günaydın arkadaşlar dün akşam çatlatma iğnmi oldum çalışmalarda başladık bişey öğrenmek istiyorum sizce bu çatlatma iğneleri nekadar süre de etki ediyor...

balım sen çalışmıyo musun
kaydirigubbakcemile3:kedi:Ben kapanışı yaptım canım.Bugün19.günüm yumurtadan eser kalmamıştırkaydirigubbakcemile3
Günaydın arkadaşlar dün akşam çatlatma iğnmi oldum çalışmalarda başladık bişey öğrenmek istiyorum sizce bu çatlatma iğneleri nekadar süre de etki ediyor...

24-36 saat içinde çatlıyor yumoşş.Tabi yumoşların bazıları küçükse onlar daha geç çatlayabilirr.Bende tam bilmiyorumyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…