Çok geçmişş olsunn ezgii allah korumuş.İnşallahh iyisindirr.Bel ağrını yatarak iyileştirebilirsin.Merak etme hiçbirşey olmamıştırr.Hepimiz allaha emanetizz.bebeğinle seninle isee rabbim istedikten sonra hiçbirşey olmaz:teselli:
Bende geçen ay düşmüştüm belimin üzerine tül asarkenkaydirigubbakcemile3Ama ben yatağa gümledim allahtan yere gümleseydim belin kırılırdı ALLAH korusun:bbo:ezgimm kısa zamanda bir fakire sadaka ver kazalardan korunmak için
balım ben bu sayfaya gelmeyeli anam ne kaaa hamiş olmuşşş anam anam maşallahh tüüütüüütüü allah nazarlardan saklısın inş.. birgunde bizim adımız yazar dimi kızz balımm:kedi:
kızlar ya bugün çok kötü bişey oldu mardivenlerden düştüm belimin üstüne çok ağrıyo geçen günde çatlatma iğnemi olmuştum eğer bebek falan varsa bişey olmuşmudur acaba ilk günlerde düşük olabilirmi off ya çok kötüyüm ben nasıl düştüm((
slm muge sana klomenı dr mu verdı
:1rolleyes:İnşallahh rabbim sabrımızın sonunda yüzümüzü güldürür bu mübarek aylardaa:Saruboceq:Balsurat heyecanlanmam diyordum ama günler geçtikçe heyecan sardı beni :) gözümü açıp kapasam zaman geçmiş olsa.
Yardımcı olmaya çalışırız yerimsenibenteşekkürler Balsurat :) sizler bu konuda tecrübelisiniz benide yönlendirirseniz sevinirim...
arkadaşlar adetim bitti klomen bile bitti ama kahverengi akıntı gelıyor.. sizdede olmusmuyduu
Geçmiş olsun. Allahtanki sana bişey olmamış. İnallah ebbeişin avrdırda onada bişey olmamıştir.
kaydirigubbakcemile3:kedi:Ben kapanışı yaptım canım.Bugün19.günüm yumurtadan eser kalmamıştırkaydirigubbakcemile3balım sen çalışmıyo musun
Günaydın arkadaşlar dün akşam çatlatma iğnmi oldum çalışmalarda başladıkbişey öğrenmek istiyorum sizce bu çatlatma iğneleri nekadar süre de etki ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?