Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

günaydın kızlar aslında bugün beta hcg yaptırsam hamile olup olmadığım belli olacak ama nedense ben yaptırmak istemiyorum doktorum 4 yada 3 gün kala yaptır demişti

birazdan çatlatma iğnesi olmaya gideceğim sonra çalışmalar başlayacak eşim havuza gidelim diyor sizce problem olur mu?

:Saruboceq::Saruboceq:ALLAHÜMME SALLı ALA SEYıDıNA MUHAMMEDıN VE ALA ALıHı VE SAHBıHı ECMAıN.LA ıLAHE ıLLA ENTE SÜBHANEKE ıNNı KÜNTÜ MıNEZZALıMıN.

EY ALEMLERıN RABBı OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAıNATIN BıR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBıM
EY YARADILMIŞLARIN BıR TEK YARADANI
EY KıMSESıZLERıN KıMSESıZLERıN KıMSESı
EY BÜTÜN GÜZEL ıSıMLERı KENDıNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBıM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSıBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYı HAKKIYLA BıLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERıMıZı KAPINDAN BOŞ ÇEVıRME RABBıM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE VE SıLSıLEYı ALıYYENıN YÜZÜ SUYU HÜRMETıNE BU MÜBAREK ıNSANLARI ARAYA VESıLE KILARAK SADECE SENDEN DıLıYOR VE SADECE SENDEN ıSTıYORUZ RABBıM.SEN HERŞEYE KADıR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETı ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRıNı BıZLERE DE SUN RABBıM
SENDEN BAŞKA GıDECEK YERıMıZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KıMSEMıZ YOKTUR RABBıM
SENDEN GELDıK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBı
BıZıM DUALRIMIZI KATTINDA EKSıKSıZ VE NOKSANSIZ BıR ŞEKıLDE KABUL BUYUR YA RABBı.
ALLAH HEPıMıZıN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
:Saruboceq:

günaydın kızlar aslında bugün beta hcg yaptırsam hamile olup olmadığım belli olacak ama nedense ben yaptırmak istemiyorum doktorum 4 yada 3 gün kala yaptır demişti

neden bekleyesin ki senin de hamileler bölümünde ismin olsun ayağını sürükle ardından bizlerde gelelim

tatlım tatlım bana dün dr dediki çok ilginç bi şekilde gebe kalmışsın bi an da bi yumurta mı olmuş kendiliğinden ne öle bişiler dedi tabi ben anlamadım,sen bence devam ette,ben sana iş olarak çalışıyo musun dedim akıllımsırnaşık şey

Balsurat çok yıpranmışsın ve kendini çok koyuvermişsin, sen burada onca kişinin güzel dileklerini dualarını aldın, Rabbim de seni emin ol en kısa zamanda sevindirecektir.Dinlen Silkelen şöyle bir eteklerindeki taşları bırak yere hepsini taşıma üzerinde boştan yere. Bunca yükü taşımak zorunda değilsin, bunlardan gerçek anlamda sıyrıldığın zaman herşey yoluna girecek emin ol. Peygamber efendimizin duasını et , Salihlerden bir salihli evlat nasip et diye , bence kesin olacak.Tüm dualarım seninle bak bugün mübarek gün.

aminn aminn aminnnn

neden bekleyesin ki senin de hamileler bölümünde ismin olsun ayağını sürükle ardından bizlerde gelelim

haklısın canımda Allahtan ümit kesilmezde nedense bende bu ay hiç ümit yok belirti de yok hamile olsam mutlaka bi belirti verirdi sadece belim ağrıyor oda iğnedendir diye düşünüyorum

balım yine döktürmüşsün Allah senden razı olsun sen burdan hepimiz için her cuma böyle güzel dualar ediyosun inş. Rabbim hayırlısıyla bu ay bebişini göbüşüne koysun inan o kadar içimden gelerek ettim bu duayı inş. hepimizin göbüşlerinde bebişlerimiz yerleşmeye çalışıyodur:Saruboceq:

amin ecmâin...canımsın..

kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var,bir önce panik atak teşhisi kondu bana,dr iki antidepresan verdi,bunları kullanırken korunmalısın gebelik düşünme dedi...ben 2,5 yıldır gebelik düşünüyorum daha fazla beklemeye niyetim olmadığı için ilaçları kullanmadım,insanın beyninde biter her şey ilaçsızda yenerim dedim.ara ara yokluyo panik atak beni,en son dün bursaya gittik eşimle kendi arabamız olmasına rağmen sığamadım arabanın içine o kadar daraldım,birde otobüste olsam kesin çıldırırdım..şimdi kayınpederim memlekete çağırıyomuş beni,izmir kayseri 15 saat benim adet tarihim 10 ağustos,ne yapıcağımı şaşırdım,,10 ağustosa kadar bekliyim gebelik olmazsa panik atak ilçalarıma başlıyim en azın 3 ay kullanim diye düşünüyorum,adet olursam kayseriye gidim diyorum bu seferde ayın 21 de zaten ramazan başlıyo,10 gün için o kadar yolu teptiğime ve darlamaya değicekmi diyorum,iyice şaşırmış durumdayım,işin içinden çıkamıyorum..bana bi fikir verin nolur..

tatlım bence sağlık herşeyden öenmli,bebek için önce sen kendini iyi hissetmelisin,bebek olduktan sonrada panik atak devam ederse inan bana çok zorlanırsın,ama bak ne güsel demişsin beyinde biter di mi diye,zamanında drda bana yaşadığım sıkıntıdan dolayı ilaçlar vermişti psikolojik hiç almadım da kullanmadım da ama ben kendime inanmıştım,inan bana 1 ay içinde inanarak ve dua ederek atllatım yeterki iste inan ve de bol bol dua et cnm,sen seni geçiştirmicek senin için en doğru kararı vericek bi dr bul kendine ve ona sor herşeyi,ve de en önemlisi önce kendi sesini dinle o sana tüm istediğin cvpları vericektir tatlım,Allahım sen ve tüm kullarının gönlüne göre versin herşeyi inşallah amin amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…