tatlım bence sağlık herşeyden öenmli,bebek için önce sen kendini iyi hissetmelisin,bebek olduktan sonrada panik atak devam ederse inan bana çok zorlanırsın,ama bak ne güsel demişsin beyinde biter di mi diye,zamanında drda bana yaşadığım sıkıntıdan dolayı ilaçlar vermişti psikolojik hiç almadım da kullanmadım da ama ben kendime inanmıştım,inan bana 1 ay içinde inanarak ve dua ederek atllatım yeterki iste inan ve de bol bol dua et cnm,sen seni geçiştirmicek senin için en doğru kararı vericek bi dr bul kendine ve ona sor herşeyi,ve de en önemlisi önce kendi sesini dinle o sana tüm istediğin cvpları vericektir tatlım,Allahım sen ve tüm kullarının gönlüne göre versin herşeyi inşallah amin amin amin
:Saruboceq:osmaniye allah senden de razı olsun dualarınn içinnn amin diyorumm amin:Saruboceq::Saruboceq:balım yine döktürmüşsün Allah senden razı olsun sen burdan hepimiz için her cuma böyle güzel dualar ediyosun inş. Rabbim hayırlısıyla bu ay bebişini göbüşüne koysun inan o kadar içimden gelerek ettim bu duayı inş. hepimizin göbüşlerinde bebişlerimiz yerleşmeye çalışıyodur:Saruboceq:
profılıne gır orda İSTATİSLİKLER yazan yer var oraya tıkla..SOnra orda kişinin konuları ayzan yer varrr.oraya gir:)dur en ıyısı ben sana bulup getıreyım konunu :)balım ne sorcam ben kendime bi sayfa açtım hamilelikle ilgili ama bulamıyorum nerde olduğunu nasıl bulcam ben ya
:kedi::roflol:sırnaşık şeytatlım tatlım bana dün dr dediki çok ilginç bi şekilde gebe kalmışsın bi an da bi yumurta mı olmuş kendiliğinden ne öle bişiler dedi tabi ben anlamadım,sen bence devam ette,ben sana iş olarak çalışıyo musun dedim akıllımsırnaşık şey
Balsurat çok yıpranmışsın ve kendini çok koyuvermişsin, sen burada onca kişinin güzel dileklerini dualarını aldın, Rabbim de seni emin ol en kısa zamanda sevindirecektir.Dinlen Silkelen şöyle bir eteklerindeki taşları bırak yere hepsini taşıma üzerinde boştan yere. Bunca yükü taşımak zorunda değilsin, bunlardan gerçek anlamda sıyrıldığın zaman herşey yoluna girecek emin ol. Peygamber efendimizin duasını et , Salihlerden bir salihli evlat nasip et diye , bence kesin olacak.Tüm dualarım seninle bak bugün mübarek gün.
kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var,bir önce panik atak teşhisi kondu bana,dr iki antidepresan verdi,bunları kullanırken korunmalısın gebelik düşünme dedi...ben 2,5 yıldır gebelik düşünüyorum daha fazla beklemeye niyetim olmadığı için ilaçları kullanmadım,insanın beyninde biter her şey ilaçsızda yenerim dedim.ara ara yokluyo panik atak beni,en son dün bursaya gittik eşimle kendi arabamız olmasına rağmen sığamadım arabanın içine o kadar daraldım,birde otobüste olsam kesin çıldırırdım..şimdi kayınpederim memlekete çağırıyomuş beni,izmir kayseri 15 saatbenim adet tarihim 10 ağustos,ne yapıcağımı şaşırdım,,10 ağustosa kadar bekliyim gebelik olmazsa panik atak ilçalarıma başlıyim en azın 3 ay kullanim diye düşünüyorum,adet olursam kayseriye gidim diyorum bu seferde ayın 21 de zaten ramazan başlıyo,10 gün için o kadar yolu teptiğime ve darlamaya değicekmi diyorum,iyice şaşırmış durumdayım,işin içinden çıkamıyorum..bana bi fikir verin nolur..
kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var,bir önce panik atak teşhisi kondu bana,dr iki antidepresan verdi,bunları kullanırken korunmalısın gebelik düşünme dedi...ben 2,5 yıldır gebelik düşünüyorum daha fazla beklemeye niyetim olmadığı için ilaçları kullanmadım,insanın beyninde biter her şey ilaçsızda yenerim dedim.ara ara yokluyo panik atak beni,en son dün bursaya gittik eşimle kendi arabamız olmasına rağmen sığamadım arabanın içine o kadar daraldım,birde otobüste olsam kesin çıldırırdım..şimdi kayınpederim memlekete çağırıyomuş beni,izmir kayseri 15 saatbenim adet tarihim 10 ağustos,ne yapıcağımı şaşırdım,,10 ağustosa kadar bekliyim gebelik olmazsa panik atak ilçalarıma başlıyim en azın 3 ay kullanim diye düşünüyorum,adet olursam kayseriye gidim diyorum bu seferde ayın 21 de zaten ramazan başlıyo,10 gün için o kadar yolu teptiğime ve darlamaya değicekmi diyorum,iyice şaşırmış durumdayım,işin içinden çıkamıyorum..bana bi fikir verin nolur..
doktorun ilacı kullandıktan sonra kontrole çağırmadımı seni:1shok:arkadaşlar bişe sorcam. bu yumurta ölçümü nasıl yapılıor bana dr hiç öyle bişe demedi . merak ediorum. bilgilendirirseniz sevinirim..
neden acele ediyorsunkii zeyhatım sabırlaa bekleeeSlm kızlar bugün dr u aradım. Salı günü kan testi yapılacak. İğnenin 11. günü çok heyecanlıyım nasıl geçecek saman ya(
tABİKİDE 1 YUMOŞLADA gebe kalabilrisin neden korkuyorsunkiyasakkelimeBalsurat dua çok güzel ellerine ve yüreğine sağlık. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş.
Arkadaşlar benim tek bi tane sağ tarafta yumurta olmuş tek yumurta ile gebelik olabilirmi dün çalışmalara başladık ama ben çok korkuyorum.
merhaba hanımlar.bundan yaklasık 1 sene once bende sızın gıbı,gonaphene kullanıyordum.ialcı kullandıgımın 4.ayında hamıle kaldım.suan bebegım 30 günlük.darısı hepınıze olsun ınsallah.:Saruboceq:
dogum hıkayemı sızınlede paylasmak istedim..yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/299941-biricigim-hikayemiz.html
kızlar hiç belirti olmadan hamile kalan varmı aranızada benim 4 gün kaldı adetime sadece bel ağrım var oda pregnyl etkisidir diye düşünüyorum
:asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?