Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar hiç belirti olmadan hamile kalan varmı aranızada benim 4 gün kaldı adetime sadece bel ağrım var oda pregnyl etkisidir diye düşünüyorum

amiin,canım benim çok çok teşekkürler,yapı olarak gülüyümdür aslında,bu panik atak yüzünden yalnız dışarı çıkamadım bi kaç gün,son dedimki kendime ya sen onu yeneceksin yada o seni,ilaçlara mahkum edip bir korkak haline getircek,inadına hergün dışarı çıktım,ödüm koparak ama yılmadım yine çıktım yine çıktım,şu an beni en çok korkutan gebelik oluşur ve doğum olursa sıkıntı yaşarsam,sonra yine kendimi telkinlere başlıyorum...yenerim ben bunu..ama en büyük sıkıntım uzun yolculuk işte..bakalım eşim gitme bu durumda diyo,gitmiycem muhtemelen..rabbim hakkımızda hayırlısını versim cümlemizin...sevgiler..

:Saruboceq:osmaniye allah senden de razı olsun dualarınn içinnn amin diyorumm amin:Saruboceq::Saruboceq:
balım ne sorcam ben kendime bi sayfa açtım hamilelikle ilgili ama bulamıyorum nerde olduğunu nasıl bulcam ben ya
profılıne gır orda İSTATİSLİKLER yazan yer var oraya tıkla..SOnra orda kişinin konuları ayzan yer varrr.oraya gir:)dur en ıyısı ben sana bulup getıreyım konunu :)

:kedi::roflol:sırnaşık şey

Ne gibi yük ben hiç anlamadım bişi:sm_confused:

http://www.kadinlarkulubu.com/psikoloji-ruh-sagligi-hastaliklari/300276-ilacsiz-antidepresansizyasam-isteyenlerin-paylasim-alani.htmlşutarafagittiayzan geçmişş olsun bu rahatsızlıktan bendede var hatta :)daha başka şeylerde bak açtıgım konuyu oku bakkk.O ilaçların hepsi faso fiso ben 1 yıl kullandım boşuna korunmuşum.Oysaki kadın doğum doktoruna sordum ben korunmaya gerek yok demişti bana....

kızlar selamlar.
Bir süredir yoktum. Nasılsınız bakalım. Ben evde yatıyorum canlarım. Maalesef düşük tehlikem var. Zaten hayatım boyunca hiçbir işim kolay olmamıştır. Hamile kalmak yetmiyor anlayacağınız. allah önce sağlık versin. Ne diyelim.

Maalesef bütün sayfaları okuyamadım . Bernadette nilsu,babylove diğer hamişleri tebrik ediyorum. allah kucağınıza almayı da nasip eder inşallah.

cevap veren herkese teşekkürler benimde bugün klomenle 4. günüm... artık yavaşl yavaş çalışmaya hazırlanmak lazım psikolojik olarak geçen ayda kullandım ama maalesef olmadı bu ay inş. yazılan listedeki herkes bebeğinin müjdesini alır...inşallahhhhh

seldammm gelmişşşşşş canım hoşgeldinnnnopuyorumnanaktanYat dinlen canım hiç kalkmaaa Allaha emanett oll bu mübarek günde dualarımız seninlee..

arkadaşlar bişe sorcam. bu yumurta ölçümü nasıl yapılıor bana dr hiç öyle bişe demedi . merak ediorum. bilgilendirirseniz sevinirim..

Slm kızlar bugün dr u aradım. Salı günü kan testi yapılacak. ığnenin 11. günü çok heyecanlıyım nasıl geçecek saman ya (

Balsurat dua çok güzel ellerine ve yüreğine sağlık. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin inş.

Arkadaşlar benim tek bi tane sağ tarafta yumurta olmuş tek yumurta ile gebelik olabilirmi dün çalışmalara başladık ama ben çok korkuyorum.

Canım öncelikle kendi sağlığın daha önemli, eğer hamile kalırsan 9 ay , emzirisen en az 1 sene daha içemeyeceksin bu ilaçları, ve panik atak ile kendini daha yorgun mutsuz hissedeceksin. Bence öncelikle bu tedaviye başla , sonrasında hamileliği dene. Zaten 2,5 senedir bekliyormuşsun en az 2 ay daha bekle bence. Sen daha iyi bilirsin tabiikide, psikolojin daha önemli ve bu stres altında kendini zorlama bence.

arkadaşlar bişe sorcam. bu yumurta ölçümü nasıl yapılıor bana dr hiç öyle bişe demedi . merak ediorum. bilgilendirirseniz sevinirim..
doktorun ilacı kullandıktan sonra kontrole çağırmadımı seni:1shok:
Slm kızlar bugün dr u aradım. Salı günü kan testi yapılacak. İğnenin 11. günü çok heyecanlıyım nasıl geçecek saman ya (
neden acele ediyorsunkii zeyhatım sabırlaa bekleeevalla sen deyince bende sayayım dedim unuttum bile ne zaman oldugumu benımde 6 gün olmuş iğne olalı.Ben 7 aydır hiç kan tahlılı yaptırmadım.aşılama sonucumu bile sabırla bekledim:kedi:
tABİKİDE 1 YUMOŞLADA gebe kalabilrisin neden korkuyorsunkiyasakkelime

Hayırlı olsun canım Bahtı açık olsun yavrucuğununda.
Unutmuştum ben doğumumu ama okuyunca tekrardan aynı şeyleri yaşadım, çok güzel anlatmışsın.Şimdi ikinciye bu bilinçle tecrübe ile girmekten çok korkuyorum, ilkinde aniden olduğu için anlamamıştım. Doğumdan önceki hastane saatlerini şimdi yaşasam herhalde kaplten giderim heyecandan korkudan . Normal doğurabilsem keşke ...

Aslında ben hiçbişey anlamadım doğumdan, ne sancım oldu nede ameliyata gireceğim diye beklemedim, açılmasını bekledik 4-5 saat ama açılmadı o sebeple aldılar beni sezeryana.Sonda yada serum falan hiç takılmadı önceden.Önlük giydim ve direk ameliyathaneye gittim belimden iğne yaptılar ama o çok acıdı, hemen uyuştu hiç ayaklarımı hissetmedim ve ben daha başlamamışlardır derken birden ağlama sesini duydum kızımın ,o arada bana sakinleştirici vurmuşlar yine farkında değilim uyumuşum ve gözlerimi açamadım odaya gidene kadar. aynen titreme üşüme geldi ve ilk yürüyüşüm çok çok zordu sonrasından yine bişey anlamadım.

ama şimdi heyecandan korkudan yapamayacakmışım gibi geliyor:)

EZGım senin
ve benim için bu şarkııızemuszemus

hüzünle karışık

hüzünle karışık

bana yol ver bana iyi bak
son vedadır
sana son kez sana bir söz
son defadır (2 defa)

bırak aksın sel sular can evimden vurdular
bana kalsın dar duvar ezilir elbet can çıkar

bana yol ver bana iyi bak
son vedadır
sana son kez sana bir söz
son defadır (2 defa)

bırak aksın sel sular can evimden vurdular
bana kalsın dar duvar ezilir elbet can çıkar

ve benim için bu şarkııızemuszemus

Balsurat ilk ay bir yaptırıyım bu ay olmazsa zaten daha yaptırmam kan testi Yoksa bekledikçe daha kötü stres oldum. Akmı karamı çıksın ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…