Malesef zeyhat heyacanına yenik düştü. Yarın sabah kan tahlili yaptırıyorum. İğnenin 11. günü doğru sonuç çıkar değilmi?
blyn kan tahlılınınde gebelık olup olmadıgı çıkarrrr
serselo hayırlısı hiç belli olmaz olacağı varsa o 2 ilişkidende olurrrr
Balsurat merhaba benim kasıklarımda bacaklarımda acayip ağrı var acaba ara kanama falan mı olacak yoksa yumurta çatlaması mı. 18.günüm bugün.
kızlar fikri olan yok mu? umut yok mu?
kızlar yardım edin
balsurat senin bilgin vardır çok moralim bozuk eşimin sperm sayıları yetersiz çıktı
ürolojiye gönderdi doktor perşembe günü gitcez ne olcak şimdi
slm emell uzulme sperm arttırıcı ılaclar var sanırım bır sure esın onu kullanır :teselli:
bitanemm hiçbir fikrim yok evet biraz az katlamışş değerin.2 günde bir değerin ikiye katlanmalısı gerekirrrr
kızlar yardım edin
balsurat senin bilgin vardır çok moralim bozuk eşimin sperm sayıları yetersiz çıktı
kızlar yardım edin
ben cook okudum irahim saraçoğlınun sayfasında keçi boynuzu kürü ile değerleri kat kat artan ve bir iki ay içinde hamıle kalanları o yuzden takma kafanı düzelir .. allah beterinden saklasın..
ben cook okudum irahim saraçoğlınun sayfasında keçi boynuzu kürü ile değerleri kat kat artan ve bir iki ay içinde hamıle kalanları o yuzden takma kafanı düzelir .. allah beterinden saklasın..
kızlar yardım edin
canım biraz göz attım ibrahim saraçoglunun sitesine ama nasıl hazırlandıgını bulamadım
sen biliyorsan yazarmısın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?