Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Malesef zeyhat heyacanına yenik düştü. Yarın sabah kan tahlili yaptırıyorum. ığnenin 11. günü doğru sonuç çıkar değilmi?

mugem ufff taaa nasıll olurrr ara kanamamı yaşadınn offf yaa senımıı buldu odaaa((saglık olsıun dıyelım hayırlısını rabbım bılırrr :teselli:

Zeyhatımm inşallahhhhh pozitiffff haberlerr alırsınn.Varsa büyük hitimal cıkar tabı gec döllenme olmuşsa gerçideğerden anlasılır

Balsurat merhaba benim kasıklarımda bacaklarımda acayip ağrı var acaba ara kanama falan mı olacak yoksa yumurta çatlaması mı. 18.günüm bugün.

Malesef zeyhat heyacanına yenik düştü. Yarın sabah kan tahlili yaptırıyorum. İğnenin 11. günü doğru sonuç çıkar değilmi?

senin için hayırlısı olsun sonucu bildir topikte senide listede görelim balsuratıda herkesi içinizde beni de:)))))

Balsurat merhaba benim kasıklarımda bacaklarımda acayip ağrı var acaba ara kanama falan mı olacak yoksa yumurta çatlaması mı. 18.günüm bugün.

malesef ilacın yan etkilerinden yada yumoşların çatlamaya çalışıyor 1-2 gun ıcınde azalır agrılarınalkisalkisalkis

merhaba millet...yaklaşık 1 ay öncede yazmıştım. gecen ay klomnee baslamıştım hamilelik oluşmamıştı bu ay tekrar kullandım ve adetime 2 gün kala belirtileri yaşayınca idrar testi yaptım ve 2. çizgiyi silik gördüm .. o sıra tatildeydik. hemen kan testi yaptık ve değer 18.96 cıktı cook sevindik heemen herkese duyurduk.. bana değer düşük gelsede doktor herseyın normal oldugunu söyledi.. 2 gün sonra adet gnumde tekrarladım testi. 34.67 çıktı.. eh fena değildi artış...2 gün sonra yanı dun tekrar kan testi yaptırdım değer 43.87 çıktı yanı artış ii değil doktorla görüştüm herseye hazırlıklı ol.. biokimyasal gebelıkte olabılır.. dış gebelıkte olabılır normal gebelıkte olabılır dedi... çok üzüldüm... zaten pkom var zor hamıle kalıom... o kadar kötü oldum kı.. bnm gibi olan var mı aranızda yda fikri olan var mı.. değerim yükselir mi?yoksa bebişimi kaybedecek miyim?

kızlar yardım edin
balsurat senin bilgin vardır çok moralim bozuk eşimin sperm sayıları yetersiz çıktı
ürolojiye gönderdi doktor perşembe günü gitcez ne olcak şimdi

bitanemm hiçbir fikrim yok evet biraz az katlamışş değerin.2 günde bir değerin ikiye katlanmalısı gerekirrrr

saool cnm.. doktor carsamba tekrar kan testi yaptır ona göre bakarız caresıne dedi... ne olur dua edin değerim katlansın ve sağlıklı bir gebelık gecıreyim.. şu an boşlukta gibiyim .. hamılemıyım deil miyim... millet hep hadı gözün aydın dioo sevıneyım mı tesekkür mu edeyim yoksa üzüleyim mi ... çok kötü bi duygu allah kımsenın basına vermesin kızlar...:ecrin_bebek:

kızlar yardım edin
balsurat senin bilgin vardır çok moralim bozuk eşimin sperm sayıları yetersiz çıktı

cnm benım bildiğim çok uzun bi tedavi diil. bi iki ay içinde ilaçlarla desteklenerek değerler arttırılmaya calışıyp bol bol keçi boynuzu kürü(ibrahim saraçoğlunun) içir eşine.. inşallah düzelir cnm...

kızlar yardım edin

ben cook okudum irahim saraçoğlınun sayfasında keçi boynuzu kürü ile değerleri kat kat artan ve bir iki ay içinde hamıle kalanları o yuzden takma kafanı düzelir .. allah beterinden saklasın..

ben cook okudum irahim saraçoğlınun sayfasında keçi boynuzu kürü ile değerleri kat kat artan ve bir iki ay içinde hamıle kalanları o yuzden takma kafanı düzelir .. allah beterinden saklasın..

tamam canım çok teşekürler bende bi sorun yokmuş zaten inşallah sonuç alırız

canım biraz göz attım ibrahim saraçoglunun sitesine ama nasıl hazırlandıgını bulamadım
sen biliyorsan yazarmısın bana

kızlar yardım edin

canım benim eşimde sorun olmamasına rağmen 3 aydır her sabah ac karnına 2 corba kasığı keçiboynuzu pekmezi yiyor...Aklında bulunsun...opuyorumnanaktan

canım biraz göz attım ibrahim saraçoglunun sitesine ama nasıl hazırlandıgını bulamadım
sen biliyorsan yazarmısın bana

Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

alıntıdır

Not: Hekiminizin verdiği ilaçlar var ise mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamayı bir destekleyici olarak kullanınız. Bilmeniz gereken nokta kullanacağınız bitkiye karşı alerjinizin olup olmadığıdır. Bu konuda hekiminizin görüşünü alınız. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan şikayetiniz ne olursa olsun, bu kitaptaki bilgiler ile kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Bu kitabın içindeki bilgilerin kesinlikle teşhis amacı yoktur.
alıntıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…