inşallah hamilesindir ayzan
bende 16 aydır bebek için uğraşıyorum 5 yıllık evliyim kısmet bakalım
esemosum canım hoşgeldinnnn sevgili dinazorumopuyorumnanaktan.RABBİM Bizimde yüzümüzü güldürcek hayırlı zamanda inşallahh .tarihini ekledim canım inşallahh ramazanda hamiş listesine geçmek nasip olur
pazar ya kimsecşkler yok valla haklava:
pazar ya kimsecşkler yok valla haklava:
arkadaslar ben bu topicte sunu gördüm....eski üyeler sadece kendi aralarında muhabbet ediyor...birbirlerinin sorularına cevap veriyor..yeni üyelerle pek ilgilenen yok..ama sağolsun balsuratın yeri ayrı...eskilerden sadece o cevap veriyo sorularımıza sağolsun...
nilsu hamile olduğunu öğrenmeden önceki varsa belirtileri bizimle paylasırmısın...
mirmirmirmir
nilsu hamişlik nasıl gidiyor bulantın oluyormu kaç haftalık bebişin anlat kız valla hamişleri gördükçe mutlu oluyorum
bu arada benim bebiş 5 hafta 6 günlük yarın 6 haftalık olcak kıslar yani 1.5 aylık dua edin nolur arkadaşlar herşey yolunda gitsin hepimiz için
bu arada benim bebiş 5 hafta 6 günlük yarın 6 haftalık olcak kıslar yani 1.5 aylık dua edin nolur arkadaşlar herşey yolunda gitsin hepimiz için
Tedavin hayırlııı olsunnn YETMEZLİİİ..Hemen ekliyorum uğurlu listemizi senideee.İnşallahh hamiş listesine geçersin bu ay:Saruboceq:kızlar bende klomen kullanıyom benide yazın yaw...
4 sendir bebek istiyorum ama olmuyo..
klomen gonaphane gonal f bunları kullandım ..
şimdi tekrar klomen e başladım 08 17 2009 da adet günüm bekliyorum inşl olmam da bende buraya hamiş oldumu sölemek nasip olur.07 29 2009 da da çatlatma iğnesi vuruldum çalışmalara devam boş yok allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma yarrabbim...şu mübarek 3 ayların yüzü gözü hürmetine yarrabbim ...
sen herşeyin en iisini bilirisin.
Arkadaşlar listeye beni de eklerseniz sevinirim adet günüm 14 Ağustos inş. adet olmam. Ayrıca bişey soracam sizlere doktorum 10 gün gün aşırı çalışın dedi sizlerde mi öyle yapıyorsunuz etrafımdan duyuyorum hergün çalışanlarda varmış sizce hangisi daha iyi beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Birde yumurta çatlayacağı zaman kasıklarda ağrı oluyor mu yoksa ilacın yapmış olduğu bişey mi? Bende 2 gündür acayip kasık ağrısı var bugün 17. gün. sağolun...
balcııım adet tarihlerimiz aynı ya senle,adet olucakmış gibi sancı veya akıntıların başladımı seninde..bende bugünde sancılar var...karar verdim,salı günü uzun yolculuğa çıkıcam,böle beklemek daralttı beni,varsada rabbim korur elbet...salı günü kan testi yaptırsam çıkarmı acaba,kafam rahat olurdu en azından tatilde,kasmazdım kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?